Коментари - Украински хакери удариха телеком в Москва в отговор на руската кибератака | IT.dir.bg
назад

Украински хакери удариха телеком в Москва в отговор на руската кибератака

Изтрити са били 20 терабайта данни в "M9 Telecom", а част от столицата - оставена без интернет

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Украински хакери удариха телеком в Москва в отговор на руската кибератака | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ㅤ

Zеленски събрал украинския народ и рекъл: - Украинци, ние велик народ ли сме бре? - Даааааааа! - Е тогава, почему немаме атомна бомба? - Ми да си направим!!! Взели и отсекли най-високото дърво в Украинските Карпати. По стара украиснка рецепта направили план и скица. Сърцевината на дървото я изчоплили с брадви. Изчопкали барута на един тон клечки от кибрит и осигурили барут. Натъпкали яко ракетата. Пуснали един дълъг фитил от кубинките на незнаен бандеровец и таман да го запалят и се сещат: - Куда будем стрелят, бе??? - Как куда, то се знае- по Москва!!! - Почему Москва, бре? - Е, как почему? Потому что са агресори и окупатори... Така и направили - написали "По Москва" на ракетата и палнали фитила, събрали се наоколо, гледат... Чува се БУУУМ... Дим, пушек, всички се търкалят по земята... Zеленски, без ръка, без крак се надига, гледа и казва: - Баси мамата, представяте ли си сега в Москва какво е!!!...

Това да им е за урок да не ползват американско оборудване. (нали никой не вярва на басните за 'украинските войници'?)

Нали има онлайн мониторинг на използвания трафик, когато това се случи в Украйна го изкараха в картинки а сега нямало информация... явно е било толкова успешно че дори не е засечено.

Украински хакери рийш ли. Това може да бъде дело само на цру ли гоогле. Те знаят всичко ще са златният коз за развръзката на конфликта, а след това ядрен апокалипсис от изток на запад.

Укро наци мърши, дано руснаците ги унищожат и накарат да капитулират!

Руснаците ще бъдете роби на белите хора от ЕС, САЩ, Британия и Канада през следващите поне 100 години, ще сте задължени да плащате репарации и контрибуции. Бял ден няма да видите само защото сте руснаци и защото причинихте невероятно зло на света от 1917г насам.

В метавръза на Соросшмиргелите го видя? БУ АХАХАХАХА Ех, нема го вече Горбито - Рицарят на Малта да пусне аванта и Елцин да каже: Господ да пази Америка. А пък ако пукне Путин, след него са само Сталинисти:) Дупенцата да са ви яки, на соросминдилите. Макс да ви пратят да умирате за Биндера и Вангард по фронтовете:)

Лъжат като дътри македонци, пардон, украинци. Все пак трябва да се хвлаят с нещо.

баси тъпата и смешна дърта опашата лъжа! ББААХАХА

Хакнали интернет доставчик и истрили 20ТБ? Абе те са доставчик, не библиотека какви са тия терабайти..... Да не са хакнали по погрешка някой сайт с украинки и рускинки, че какво ще правят момичетата сега, без пари ще останат....

Ела да ти начеша простатата да се успокоиш

Да трепят цивилни и да правят атентати,кибератаки.... На фронта са....КАПУТ!

Викаш Киев паднал, а го крият от нас, да? :))) Или Киев не е паднал, защо не го искате, а? Е, Херсон не само, че го искате, но и го обявихте за руски. Той що е в украински ръце? :))))))))

Руснаците им съдраха задниците от бой ама те се побеждават, хакват и накрая по без гащи ще дигнат кунки!

Ебах ти бездарната, драскачка си!

А Путя самьй маленкий пидер в мире...

А ти Зелю уважаваш ли го?

А Зелю събра ли 500К прасенца за пролетната перемога?

миналия месец Украйна има недостиг на средства за изплащане пенсиите на хората. Тоест държавата като институция дава индикации, че фалира. Тези новини за хакерски удари някак.............

Те посраните хохли ток и вода нямат, ма имали разузнаване, па то имало хакери :) Му ха ха ха :)

О неее отново ЗРАДА

Ударили квартални ланаджии , изтрили някакво количество филми но сайтът им останал да работи. Това е като да удариш НадеждаНет и после да се хвалиш.

Сайта им работи въпреки твърденията на украинците че е унищожен....?

колко са велики, а всъщност са едни момченца на поръчка и всеки си ги лашка ;) Ако не ги снабдяват с пари и оръжия западналите ебалници да сме забравили че е имало уСРАйна - гадната хамериканска курва!

"M9 Telecom" не отговори на запитване по електронната поща за коментар. бахахах