Коментари - Нови снимки на Юпитер от Juno | IT.dir.bg
назад

Нови снимки на Юпитер от Juno

Сондата Juno на НАСА успешно се доближи до Юпитер за пети път и направи няколко доста интересни снимки.

Обратно в новината

Коментари - Нови снимки на Юпитер от Juno | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това руско ли е, бе?

хахахахахахахахахаха :)))))

Вие сте болни хора. на всяка новина веднага почвате - руско - американско. В статията не е спомената нито Русия нито САЩ. Говори се за една изследователска мисия, в която обикновено вземат участници от много държави. Като толкова разбирате нещата, защо България стана кочина ?! Не гледайте големите, а себе си. Те ще се оправят и без нас.

Това е лъжа! Само руска станция може да стигне до Юпитер и то руска станция след подписан указ на еврейчето Вова!

Космоса е най-голямата работа, каквито и да ми ги приказвате за IT, виртуални тъпотии, и получовеци.

Отидете в страницата на НАСА, намерете оригиналните снимки, които ДИРА е пейстнал, свалете ги, има такава опция, после ги качете в fotoforensics, една страница за онлайн преглеждане на снимки и ще видите ужаса на манипулацията. Пълен фотошоп!!!

е да вече го няма майстора - кубрик сегашните са аматьори нали така мурзилке :)))

глупака си остава глупак

Аз проверих според указанията на горния коментар и наистина излиза че са обработвани с фотошопа. Неразбирам тъп ли си или нямаш елементарни познания да стигнеш до същото като тебе елементарно заключение. Поне си направи труда или ако не можеш си затвори смърдела с който ядеш.

неграмотник бездарник ако бях на местото на майка ти щях да се срамувам а ако бях баща ти щях да се гръмна от некадърност

Каква е разликата между тези в Дир.бг и тези в НАСА, бе кретен. Или в Дир.Бг им правят допълнителна обработка? Все са си същите jpg, че и размера им е еднакъв. Ама нали прост и тъп лъжлив трол, че чак и нещо бил видял тъпака.

пубер

Може да идеш да намареш оригинални raw картинки от Juno :D Само че са нацепени по канали - син, зелен, червен :))))) Въобще, какво си тръгнал да се разправяш с тенекеджии, за които ъглошлайфа е най-сложният уред, който могат да ползват!

Тъкмо се чудех обадил ли се е специалистът по Холивуд, мисиите до луната и т.н. с дежурните си глупости. Каква изненада, бил е между първите. Не съм гледал дори снимките. И защо да не са обработени с фотошоп, с какво да им пуснат unsharp mask примерно и подобни неща. С четка и молив ли да я вършат тая работа бе айнщайне. Отде ви изравят бе.

тези неща се случват само защото путин е най-великият и влиятелен човек на планетата тъпи кравари!