Коментари - Откриха уязвимост в uTorrent | IT.dir.bg
назад

Откриха уязвимост в uTorrent

Уязвимост в uTorrent дава достъп до компютърната система.

Обратно в новината

Коментари - Откриха уязвимост в uTorrent | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм с 3.5.3.44358. Рекламите може да се махнат от настройките. В нета пише как.

Хора, накарахте ме да видя с коя версия съм. Ми че аз съм с 3.4.2 и то от бая години. Още откакто е излязла до сега. И не съм я сменял или обновявал. Това че уязвимата версия е 3.5.3 това означава ли че по старите версии като 3.4.2 не са засегнати от уязвимостта? А само тази конкретната 3.5.3 ?

transmission е истината :)

Transmission-web + raspberry pi +usb hdd - и на кой му пука за реклами, вируси и други неприятни неща от света на MicrosOFFt ;)

Последната версия без реклами и уязвимости е 3.2.3

И аз да се изкажа неподготвен. Незнам защо като си сложих ад блокер и поверително сърфиране не мога да си изтегля нищо от торент сайтовете.

На кой му пука за тия, те си плюха на потребителите като сложиха рекламите. Не виждам причина някой да ги ползва вече.

Върни се на 2.2.1 и няма реклами.

Отдавна сложих кръст на uTorrent, още откакто започнаха да натрисат реклами. Метнах си едно демонче на сървъра и проблемите приключиха.

Доста често от доста години насам като оставя лаптопа с utorrent докато спя го намирам тотално успан. Не напълно мъртъв, мишката мърда и май ако е вдигнат прозорецът на utorrent и там мърда но тотално глух за команди, не може човек нито да убие таск, нищо. Кой знае кой какви ги върши през това време докато дойда да го загася/включа (нищо друго не помага, гасенето и то е с дългото чакане, ОС не реагира на бутона). Не му обръщам особено внимание защото уинтел машините при мене са телевизори, критичните неща са там където никой освен мене няма достъп.

Мунчо като не разбираш от елементарни неща що говориш глупости????На кривата ракета космосът и пречи. Проблемът ти е че използват стара щаига с гаден хардуер + не добре конфигурирани Power options.

Разбирач бе, намери се и такъв на мене да дойде да ми дава акъли. Толкова години не не ти стигна акъла да приемеш кой си и къде си.

това е защото ползвашбверсия която ти копа бицоин мои човек *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бе не е това, вентилаторът си стои кротко. Но някой вършее нещо вътре навярно, търси я майка си я кой зна е какво.