Ужасяващата съдба на маймуните, получили мозъчни импланти на Neuralink

Някои от макаците пробвали да се самоубият, удряйки главата си в клетката, след като в мозъка им бил имплантиран чип

Обратно в новината

Коментари - Ужасяващата съдба на маймуните, получили мозъчни импланти на Neuralink | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В статията пише за 2019-2020 г. Когато са първите опити. Сега сме края на 2023 г. и резултатите са, че се търсят доброволци в безнадеждно състояние, защото при маймуните успеха е вече на лице. Естествено следва втора стъпка. Съответно путлерастията с порожденната и простотия и малоумие почва да реве, а от масква да се поръчват такива статии за отпреди години със "свидетелства"

Дааааа. Статията напомня силно за писанията по време на ВСВ за издевателствата на нацистите над затворниците, на които им забивали пирони в костта когато е счупена - изроди. Днес - най-ефективния метод за лечени на счупени кости и пример за човешката еволюция и напредъка в медицината.

Първо да се чипира Илон Мъск!!! Точка!

Разбира се това се случва за пръв път в човешката история. До сега никога не са използвани животни за да се тества козметика, лекарства, технологии. И също така никога не са умирали. в ужасни мъки. Никога не са били "мъчени" от лекарите. Никога де са били оперирани, заливани с химикали, оставяни без обезболяващи... Никога бе! Никога. Всичко, което използваме винаги е било тествано с математически модели с компютри. Нито едно живо същество не е умряло заради хората. Както и онази бубулечка, от която се прави боята кармин :) блаженни са вярващите :)

Остави ги тези нещастни твари, кой му пука за тях?... А за милионите хора заклани по всевъзможни начини от "хирурзи" предишните векове никой нищо не казва. Предполагам тяхната саможертва е оправдана щом днес можем да кажем, че днес хирурзите горе - долу знаят какво правят като те разпорят. Като си говорим за бърникане в мозъка има една много интересна процедура - лоботомия. Масово практикувана до средата на миналия век, отдавна вече отхвърлена, като неефективен метод за лечение на психически разстройства. Десетки хиляди пациенти/жертви на процедурата ... едни от първите стъпки на човечеството в мозъчната хирургия.

Кофти тип е мъск, само наивния хехе му вярва- първият човек с имплантиран налъм вгз

Така човечеството ще живее дълго и щастливо.Представете си само няма да има психично болни хора,също ще могат да се овладеят зависимостите от алкохол,хазарт,цигари,жени,политика. Ще можем сами да си настройваме режима без да се разсейваме с други работи.И най-вече ще знаем за кой да гласуваме на изборите.

нещо не успях да разбера зависимостта към жените - питах жена ми и дъщеря ми дали те имат таква, но ме изгледаха странно.

Илон Мъск да даде пример и да си имплантира един от тия чипове в собствения си мозък. Може пък да му помогне с менталните проблеми които очевидно има.

И защо да го прави? Нютон трябваше ли да се метне от някоя кула, за да потвърди сметките си за гравитацията? Отделно Мъск няма нищо общо с научната част по този въпрос! Той е просто човека, който дава парите и общата идея, какво и как се прави с тези маймунки съвсем други хора го решават. Да кажем един ден всичко ще тръгне на 6, импланта ще работи перфектно, даже повече от перфектно ... Мъск не би получил Нобелова награда за това, екипа му може би.

А нещо за ужасяващата съдба на морските сфинчета получили от експерименталната генна терапия на фазер и модерна?

Пфайзер, даже и фирмата не знаете, но пишете...

Гогов, ти ли на снимката. … що така с лошо а

А не е ли по-хуманно да бъдат приспани естествените интелекти пробутващи ни изкуствения интелект?

Науката иска жертви...

Защо не слага чипове на децата си , скоро станаха 8 ???

станаха 11, не 8

Въпросните учени + Мъск като умрат ще повтарят това упражнение до безкрай. Ще се самоубиват в безкрайни мъки, после пак и пак и пак...

Ти остави другото, ами ако има чипосани българи - тези колко ли ще ги сърбят задниците ил (и задниците на майките им де)?

Нашите без да ги чипират ходят да правят живи вериги около МОЧА и руската църква...

като чуя за "бивш служител" и веднага ми става ясно, че някой иска пари за да очерни бившия си работодател щото е бил изхвърлен за некадърност.

Значи Мъск е злодей, а тези в кланниците са "душички"... Ако на някой му е интересно нека се поразрови и да се запознае как се гледат и колят животни в разните там ферми за пилета, прасета, телете и т.н.

Преди години ми попадна един филм. "ХРАНА ООД" ма се казваше. Повечето за Кравария се разказваше и показваше.

Както точно това извращение ще помогне на хора с невродегенеративни заболявания? Психично болни изроди управляват тази планета.

Този изрод Мъск да си чипира децата дето е нароил

Да ако найстина сложат този чип и повечето от човечеството се самоубие/умре/ кой ще остане да работи за богатството на господарите??? ТОВА СИЕ жив садизъм то след време и животни няма да има на земята да опити са Правини но чак с такова избиване не а света сега е във война и болисти а за природните бедствия нямаме думи всичко вече е АД

Истинатапознайзащотисложих–?

Българинът е перфектната маймуна за експерименти. Вече 35 г. се експериментира в/у него, но той си мълчи.

Кремълските импланти са от 80 години. Вечни

Та са софтуерни и на русофилистиците са им влезли в BIOS-а.

А защо не сложат първо на този римат Мъск, като толкова му е зор да се слагат на хора.... Горките макаци, умират в болки и страдания. На този как му ппзволяват да безчинства...

Веществото мъск защо не сложи имплант първо на себе си?

Е не не не, "НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ"! Когато преди няколко дни имаше друга статия за мозъчните импланти на Мъск, аз коментирах, изказах се отрицателно. Отдолу получих много негативни коментари, как видите ли аз нищо не съм разбирал и как имплантите щели да помогнат на хора да с недъзи и прочие. А коментиращите тук "са сведущи". Така че- те са прави, чиповете в мозъка са нещо добро, дори бих казал- нещо крайно необходимо и задължително. Следователно подобни информации като тези в настоящата статия са неверни, Путин ги е писал примерно, в опит да обърка българите.

Добре де мамамустара! Как да се напредне в дадена сфера без опити от които да се научим? Покажи ми едно нещо което е около теб или държиш в ръцете си което не е било направено по такъв начин! Опасни сте значи! Обичате и ИСКАТЕ науката в медицината когато сте болни, но псувате и критикувате процеса който е допринесал за желаният от вас резултат. Малко се поинтересувайте моля ви. От авицация до медицина, всеки напредък е минал през инциденти! За това и първо се прави с животни.

Точно така. Първо на животни, както едни ваксини, които набиха на половината население на Земята. После се оказа, че трябвало 2, т.е. 3... абе ежегодно по няколко дози. И май някои партиди предизвиквали рак и миокардит, ама това не важно. Свърши се с обективната наука, точно както и с досегашната демокрация.

Абе боклук, нали хората щс ваксини щели да измрат след няколко месеца? Къде са тези умрелите? Май само руслямски идиоти измират, че са чипирани с малоумие.

СТРАННО ТОЯ мъск НЕ БЕШЕ ЛИ ПАРТНЬОР НА сорос.....АААА ЗА ТОВА ПЛАТЕНИТЕ МАРИОНЕТКИ РАДИКАЛИ ПРОТЕСТЪРИ КЛИМАОНАНИСТИТЕ,ЕКОАКТИВИСТИ,ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ НЕ ГО ПИПАТ......... ЯСНО .........ЗА ТОВА НЕ СЕ ЛЕПЯТ НА ПЪТЯ ПРЕД ЗАВОДИТЕ НА ТЕСЛА........ ОТИ КОЙТО РАНИ ТОЙ БАБАНИ

МЪСК Е СОЦИОПАТ,НАРКОМАН МАРИОНЕТКА НА РЕПТИЛОМАСОНИТЕ......