Коментари - Откриха нов човешки вид (снимки) | IT.dir.bg
назад

Откриха нов човешки вид (снимки)

В Република Южна Африка беше открит неизвестен до сега на науката човешки вид.

Обратно в новината

Коментари - Откриха нов човешки вид (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откриха нов човешки вид (снимки).......дядо му на Плевнелиев.

Разбира се, че ще е "нов вид човек", някъде го обявиха и за "липсващото звено" и т.н., ние ви вЕрваме. Да си спомним какво стана с предишното "липсващо звено". След 40 години откази да бъде изследвано и от други се оказа фалшификат. През това време в обществото се изсипаха хиляди трудове на стотици учени. И след като бе обявен за фалшификат вече нямаше значение, защото човешкото стадо бе подведено от вълците в желана от тях посока. И днес - пак така. Стъкмистики, "възстановки" по фрагметни така, както възстановяващия реши, че са изглеждали. Да не се учудите утре ако ви изкарат възстановка на липсващото звено между човека и марсианеца по фрагметни - ще го познаете по антенките и все още бледозеления цвят, който са му зложили при възстановката. Не забравяйте г-да/дами "учени", че ние ви вЕрваме.

"малкият обем на мозъка и горната част на тялото му са по-близки до предшестващия човека вид" Рашкопитек ще да е, дедеца на рашките.

ДО БОБИ...Еволюционната "митология",както я наричаш не е за твоя мозък...тя е довела до тези намерени видове,от които очевидно произхождаш...с малко мозъче,което не може да проумее по-сложни неща от някакъв си измислен "създател...а него кой го е създал,малоумнико?

Защо сте толкова агресивен? От какво ви е страх? Несигурен ли сте в себе си? Не виждам да предлагате научни аргументи. Само своите емоционални изблици под форма на лични нападки. Разбирате ли от биохимия и физика?

гледам симетричните дупчици по зъбите - електронен ще да е бил, няма съмнение

Еволюционата митология е майка на фашизма, расизма, хуманизма, евгениката. Тя оправдава диктатура, робството и двойният стандарт. Няма научна основа, а е изфабрикувана благодарение на пожелателното мислене на суетни хора, които са придобили икономическо и политически влияние чрез беззаконие , и са толкова горди заради своето невежество, че се отрекли своят Създател с идеята те да заемат неговото място. Което е лунатизъм в чист вид.

Техни адвокати обикновенно са хранениците на системата.

Отдавма ме бях чел толкова голяма простотия, колкото безумните драсканици които си нахвърлял.

Вие четете ли изобщо?

Тук е пълно с такива и са от същия десен. Само не разбирам защо получават социални помощи като застрашен вид, след като всъщност застрашените сме ние..

Бе тва е маймуна от Пазарджик.

Мине се не мине време и митолозите откриват поредният човекоподен и го огласяват шумно пред обществото и научните обшности. След това се оказва менте и кротко замълчават до следващата сензация. Цялата история на еволюционната митология е осеяна с такива лъжи. Още Хекел е залагал на неговото въображение за да рисува зародиши на различни животни в няколко стадия на развитие, така че да потвърждават идеята че всички видове преминават периодите на тяхното еволюционно развитие в ембрионален стадий. Още по негово време честни учени го опровергават и доказват че тези диаграми не отговврят на истината. Интересно е че не са ги чули и днес в много "училища" преподават тази лъжа. След това имаме цяла плеядя ковекоподобни събери чарк, конструирани в някой кръжок по скулптура от кости на различни животни. Имаме едно реконструирано смо от кътник. После този кътник се оказва от пекар - вид дива свиня. Всеки хирург може да потвърди че формата на меките тъкани не може да се реконструира от формата на костите. Затова получаваме авторски интерпретации. Може би сте забелязали че в днешно време фундаменталната наука разчита много на авторските интерпретации. И не е случайно. За манипулаторите е важно хората да вярват в еволюцията. Така обществото става толерантно към беззаконието и няма стабилен морален кодекс. Лесно се контролира чрез метериални блага и парите и чрез човешки закони които много често противоречат н абожиите закони и не могат да осигурят нужната справдливост в обществото. Еволюционната минология въвежда релативизма като морален стандарт или правото на силният или по- приспособеният както и да се тълкува това, да налага своята воля. Това може да го измисли со човек с престъпен начин на мислене, който не познава добре реалните процесите в природата. Много от съвременните политици изглежда че вярват тази митология.

убавец

Перничанин

Няма еволюция ...всичко е нагласено (пример открити зъби на уж наш предшественик към началото на миналия век но се оказаха след изследване зъби на на вид свиня) за се вярва в тази Богопротивна доктрина

Даже и църквата призна еволюцията. Какъв ти е проблема?

Коя църква? Тава научен аргумент ли е? Истината не се ипределя с консенсус.

И аз търся да открия един полу човешки вид,на който имах неблагоразумието да дам пари на заем...Като си махне очилата,приликата с тоя горе е поразителна.

След милиони години , когато намерят черепите на западноевропейци , ще се чудят защо няма кухина за мозък.

хахаах бати вица

Откриха Америка на българската карта!! Този хуманоиден вид у нас се нарича "циганьор"!!

Нашите цигани са от друг хуманоиден вид-кроманьонец. Този вид не се е променил вече 1000г. и няма да се промени

Учените в САЩ откриха нов вид примати редящи се пред магазин на Apple в NYC след вчерашната премиера на най новите продукти на компанията.

ами хомо македоникус кога ще го открият?

"...В същото време малкият обем на мозъка и горната част на тялото му са по-близки до предшестващия човека вид, наречен австралопитек..." Напомня на Боко

Бокопитек?

Тя ислямска държава си знае работата

открили са някои от бсп/бкп?

Приличат на нас но са много глупави, това е скелет на първият циганин.

защо скрихте заглавието и цялата статия за черните дупки и тъмната материя която беше публикувана вчера в дира?

Йх пък и ти...Как защо?!?! Когато нещо не е удобно - се маха.

Ми,....че това е шефа !!!!!

Нов човешки вид. Дарвин се провали!!! Човека се превръща в маймуняк. Не обратното.

Епа тоя прилича дибидюс на свекървата!

Тя и мойта свекла му е одрала черепа.

И двете.

Ето срещу такива глупосити и богохулни неща трябва да се бори православното славянство. Човечество почва своето съещствувание със славяните и тяхното проглеждане за православното христищенство - приемането му от Великия руски народ. Разни кости и скелети не могат да заблудят нас славяните. Истинската наука може да съществува само под лоното на Руската православна църква.