Коментари - В Китай разработиха нов вид гъвкава и прозрачна електронна кожа със собствено захранване | IT.dir.bg
назад

В Китай разработиха нов вид гъвкава и прозрачна електронна кожа със собствено захранване

Идеалната електронна кожа трябва да бъде свръхчувствителна, самозахранваща се, съвместима с човешката кожа и оптически прозрачна за визуални или естетически цели

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - В Китай разработиха нов вид гъвкава и прозрачна електронна кожа със собствено захранване | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А колко са фундаменталните научни открития с китайски произход? Китайците прилагат добре това което други са създали като база. Няма лошо . Но не са толкова напредничави , колкото им се струва на мнозина.

мозъците биха били европейци (и разклоненията им из Америка и Австралия), а сръчните бачкери и оптимизатори ще са азиатци!

Това е расизъм! Двете ръце трябва да са черни!

Това е все едно компютъра да наречеш електронен мозък.

Хибридните андроидни приложения на Китай изпреварват поне с 5 години тези на САЩ. Не случайно могат да забранят часовника на Apple в САЩ но не в Китай. Защото в Китай американския патент за който се кара Apple със бившият си подпълнител има аналогичен китайски патент на Xiaomi но 6 години преди американския. И подобна е историята и в изкуственият интелект, въпреки че китайците забраниха публикуването на каквото и да е с потенциално военно приложение (и през 2020 уволниха всички, работещи по въпроса в Китай, които не са 100% китайци).

Браво, Китай сега е сред най-технологичните страни в света.