Коментари - В небето над Сан Франциско проведоха таен тест по геоинжeнерство | IT.dir.bg
назад

В небето над Сан Франциско проведоха таен тест по геоинжeнерство

Опитите ще продължат до края на май и целят създаването на облаци с по-висока отразителна способност

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - В небето над Сан Франциско проведоха таен тест по геоинжeнерство | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то ако тия аерозоли съдържат само морска сол добре...но ако съдържат неква химия тогава си епм...

Правилно, паплачта няма смисъл нещо да знае защото ще забръмчи с поредната глупост от типа на кемтрейлс, извънземни, конспирации и прочее простотии. Науката трябва да се прилага в името на човечеството без да се пита когото и да е от т.нар. широка общественост, която няма нугда да знае повече от непосредствените си задачи и да се държи заета със задника на Дженифър Лопес, циците на Памела Андерсън, пихижденията на Парис Хилтън, изневерите на Даяна и прочее от сорта. И когато налага да си носи маската и да се ваксинира

И доктор Менгеле е правил опити в името на човечеството. Да си замърсяват собствената атмосфера, която да си създадат в лабораторни условия. Не общата и на другите хора. Това е екологично замърсяване и са за съд. А когато човек се е месил в природата, все е било гаф и после са се чудили как да се справят с резултата.

Така за науката някой може да им направи тест с ядрена бомба. В СССР преди е разглеждан вариант с маломощна ядрена такава, която да взривят над себе си, като начин да свалят ядрени глави.

Хората са го измислили преди векове и нямаше никакви проблеми с мигрантите, докато не дойде новата демократична вълна по света преди 2-3 десетилетия и изведнъж - проблем. Преди си имаше навсякъде граничари с вишки и калашници по границите и се стреляше без предупреждение. Сега мама Меркел обеща на всеки дошъл кредитна карта и покрив безсрочно, след което умниците-политици още се чудят откъде им е дошло.

Ама моля ви се - това е конспирация! Няма такова нещо като геоинженерство. А пък тайно геоинженерство е абсурдно. Само си мисля - ако там го правят тайно, тук дали биха ни питали? Щото там са най-големите демократи, а ние сме ничия територия. Хората от Щръклево не ги питаха. Казват ни уж с какво пръскат. Какава е гаранцията, че е точно това? Явно вече не може да се крие и си признават малко. Истината вероятно е много по-страшна. И изобщо не е конспирация.

Явно някой богат дъртак бърза за края на света. Казал си е: "Време ми е, след мен, ако ще и потоп..."

Сега вече знаеме,че не пръскате от самолети,а от паулбата на самолетоносач.Кога ще пръскате водата,да видите дали ще стане по-мокра????

Точно "Умно село", като падне солен дъжд, растенията умират и се появява нова пустиня, само не е ясно къде точно ....

Е, колко да е таен този тест, щом и Дир.бг пишат за него :) А сериозно - това е точно като в "Умно село" на Доньо Донев - за да се оттърват от един проблем, си създават друг, два пъти по-голям. После трети, четвърти. И така и не си вадят поука, докато накрая ги отнася водата...

Ахам. И аз като прочетох "новината" и веднага си спомних за оня виц: Някакъв отива при врачка-гледачка. Чука на вратата. Отвътре се чува глас - Кой е? - Егати гледачката! Казал оня и си тръгнал...

Пръскането от самолети е теория на конспирациите за феновете на Тръмп и БСП. Пълни лъжи.

така започна филма матрицата

Ковид 19 дойде от Китай, Ковид 20 ще дойде от Сан Франциско! Купете си маски докато са ефтинжос!

Абе, както и да го смятаме, следващия ковид може да е 24, за 20, 21, 22 и 23 вече е късно... Не знеш основни неща, но имаш мнение. :))))) Жив и здрав да си. :)))

..тоя експеримент, ще като безплатна евтаназия за малоумния сенилен дъртак байГън там, ще спести средства на бюджета...така викат от брикселския Вавилон...

Фотоволтаичните системи ще бъдат на загуба

Кемтрейлс беше конспиративна теория и хората вярващи в Кемтрейлс бяха луди

Все още е. :) И все още сте луди. :)))

Някой се бърка в Божиите дела. Няма да остане ненаказан.

Никой не е победил майката природа, въпросът е, че около сухото гори и суровото.

Над Сан Франциско таен, над Балканите явен.

Ало, малоумници, това е престъпление от степен на масов геноцид...що не напишете химикалите, които пръскате и не оставяте въздух за дишане дори - алуминий, барий ( химикал убиец за сърцето), радиоактивен стронций, психотропни вещества, вируси, бактерии, граден, наноботи..Това го пръскате всеки ден в България......това ще унищожи растенията, корените на дърветата съхнат от този алуминий, горите тази година лятото ще горят като факли...давате ли си сметка , какво ви чака следващите месеци - ще горите като живи факли...горите ще пламнат, даже ще ги запалят , ако трябва тия дето ви "пазят" натовците, "партньорите ви" с дроновете и вертолетите си през нощите....както хвърляха факлите миналата година над горите в Гърция...има купища видеа, как летят с вертолети над горите и хвърлят през няколко метра факли... Бог да ни е на помощ, не знам колко ще са живи до края на тая година ...

Шотландски боец 2 - припомнете си този филм от 90те, действието се развива в бъдещето: 2024г.

Само да попитам , морската сол не е вредна за насажденията и почвата ,от един опит за решаване на някакъв проблем да не се натресе на друг който няма решение? Само знам че осоляването на почвата води до неплодородие.

На времето когато Коперни и Галилей казват, че Земята се върти около Слънцето , прокобистите казвали , това не е така , вредно е да се проповядва , че Земята се върти ! Същото е и сега , когато учени се стремят да спасят Човечеството от голямото Затопляне , евразийските прокобисти вдигаш шум до небесата и кълнат тези учени !

Глобално затопляне е измислица на Шорош и Ротшилд.Сега много удобно е заменено с Климатичните промени.Въглеродните газове са 6% от всички газове в атмосферата-проверете сами.Преди да е имало човечество климата е бил дори още по топъл.За илюстрация в България е имало лъвове и други животни типични за Африка в момента. По време на Римската империя хората са носели тоги и сандали и не са имали печки за отопление през зимата. Когато четете медийни истории проверявайте фактите.

Дори и в момента има съмнения дали е така. Поне има солидни улики, че не е точно така. :-)

Когато хората се намесят в природата става страшно почти винаги! Камили в Австралия, после как да се отърват от тях. Срещу плъхове дай да вземем варани, но едните активни дневно, а другите нощни животинки и ефект нулев. После дай все пак котки, но вараните ги яли тях. Където се е намесил човек в природата, все свинщина. А за открития държавните органи ги убиват. Атмосферата не е само тяхна, че да си правят тестове. И на местните и наша.

ей чичо Бил най-накрая изпълни мечтата си да затъмни слънцето и да направи хората опитни свинчета, сега в Сан Франциско утре и в други градове

руснаците живеят над океани от нефт .газ..и целата Менделеева таблиа , но вижте как живеят В Руската Федерация /Русия/, живеят 148 млн. души, от които: - 29 млн. нямат водоснабдяване - 35 млн. нямат канализация - 78 млн. нямат интернет - 90 млн. нямат автомобили - 110 млн. никога не са напускали пределите на страната - 5 млн. са регистрираните алкохолици - 9 млн. наркомани - 2 млн. психично болни - 1 млн. туберкулозно болни - 2,5 млн. заразени с ХИВ-вирус РФ е на ПЪРВО място в света по: - предумишлени убийства - самоубийства - изоставени деца - потребление на хероин - търговия с органи и хора. И една част от българите искат и ние да живеем така ⁉️

ей най-накрая ве, направо вече се чудих къде е дежурния коментар за Русия, помислих, че нещо троловете са болни или в отпуск днес

Не личи да си от БАН щом не можеш да провериш конкретни факти. Търговия с органи Индия е ведеща следвана от Банглабеж и други страни в Югоисточна Азия, Украйна напоследък ги застига. Обяснимо, война е и се намират много неволни донори. Потребление на Хероин. САЩ е на първо място като най платежоспособна. Откакто се върнаха талибаните на власт в Авганистан производството на хероин е намаляло с 90% и продължава да спада. Защо ли? Съответно спадат и възможностите да се снабдяват нелегално съседни страни. Литва е водеща държава по самоубийства. Най-висок процент убийства има в страните от централна и южна Америка. Южна Африка е лежала върху злато и скъпоценни камъни. Но дошли англичани и холандци и сега населението пак си живее бедно но без злато и диаманти. Това е което искат да направят западните държави и с Русия. При Елцин донякъде успяха и много откраднаха, пак добре пияницата се усети и се махна.

Там са умно красивите избиратели ба Байдън. Правилно над тях експериментират

Днес сатанистите от дълбоката държава, в деня на техния върховен празник сихронивиран със слънчевото затъмнение, засяха нужните бактерии и химии за развитие с леко закъснение на "новата", "неочаквана", "тайна" и предвидена/предречена от техните мъпети-меценати ала Килл Геноцидис и разни фейк учени-папагали. болест Х, за която вече бяха направени симулации как щяла да се разпространи, с която ви напомням и за няколко други Х неша, като Спей Х на Мъск, Х фактор, и много други Х неща с които сатанистите и медиите им програмираха масовото подсъзнание на всички до сега с цел да го имат за нещо нормално, а скоро и за нещо страшно и "необяснимо" заради което да си заслужава пак да носите наморници, да ви заключват ама завинаги в 15мин градове-електронни концлагери, да ви отнемат кеша и да ви контролират като тотални овце-биороботи.

Живеем във времето на Апокалипсиса,конкретно на втория конник-войната.През следващите 7 години известни като великата скръб онези в които не живее Светия Дух а са слепени с дяволската смола на "науката" ще се мятат като риби на сухо ! За антихристите вече няма прошка и няма мислост! Хванати са в най-силния капан на Господа-времето.С всеки измминал ден им остава един ден по малко.Те го знаят и умират от мъка и злоба! Братя и сестри бдете да не ви подлъжат и да не ви откраднат наградата !

А питаха ли някой друг дали е съгласен? Щото не съм чул да има стена около фаш а въздуха е общ за всички.

Това всъщност не стпомага ли за парниковия ефект? Квот отражение нагоре, това и надолу - земята се нагрява през деня и отдава топлина през нощта. Кат няма къде да ходи топлинат се връща и загрява въздуха

И облаците ли не харесват вече?

:)

Идеята отново е редуциране на населението, този път с глад - няма слънце, няма растения, няма и животни... Тези уроди от сащ са световно ЗЛО!

А до сега мислих феновете на "кемтрайлс" за откачалки.....

Толко си и мислил, за какво ли още си "мислил'...

Все едно гледам Матрицата, ама на живо.

Дядо Боже започна войната със сатанистите! И ще я води до край! Най много 10 години остават до битката при Армагедон където Божия Син разбива обединените армии на антихрист! Мислете за това време и как да се избавите от белега на звяра !

И тези аерозоли после ще се разнасят свободно по целия свят. Тази идиотска държава трябва да я закрият!

Това е замърсяване на околната среда и трябва да бъдат съдени. Както се изказа една от ООН, атмосферата е обща. Негативни ефекти може да са много и непредвидими. Да изчезнат разни видове. Как се разпространяват гъбички, лишеи и дори вируси. Каква реколта ще има. Слънчеви панели какъв ток ще дават. Ще се получат ли и ветрове и урагани. Например сега рекламират как щяло по Мексико да има слънчево затъмнение от Луната. Тогава става ветровито, заради зони от студен и топъл въздух. Студеният надолу, топлият нагори и от там тръгват движения и завърне под и над. При студ смъртността е по-голяма. В България стандартно преди лятото умираха на седмица 1850-1950 човека, а зимата 2350-2450 човека. НСИ дава резултати на седмици. Има ефекти на свиване на кръвоносни съдове и инфаркти при студ. За примера Навални. ;)

Откр. 16:8,9 ”И четвъртия ангел изля чашата си върху слънцето, на което се даде да гори хората с огън. И хората се опекоха от голямата горещина и похулиха името на Бога, който има власт над тези язви и не се покаяха да му отдадат слава.” Твореца воюва със сатанистите като променя условията за живот на планетата! Едно от оръжията на Господ е засилената слънчева активност и повишение на темперарурите.Следствие на което реките пресъхват а от там няма какво да охлажда реакторите на ядрените централи които са винаги до големи реки.Отделно повишаването на темпераурите е най големия проблем за всяка електроника.Така повишената слънчева актинвнос е най големия враг на антихристите !

Пълни глупости.Какво има да воюва безсмъртен и всемогъщ срещу смъртни с ограничен живот.

Руските АЕЦ ползват водно охлаждане. Американските са с въздушно.

Фащ превърнаха земята в лаборатория .соросоидният сайт дава гласност на това

Едните строят фотоволтации в плодородни земи да правят "зелен" ток, други им затъмняват Слънцето, типично "зелено" раздвоение на личността. Как пък не чух един проект да се засадят гори, та да падне нивото на пустия му СО2.

Много е просто, колега - в залесяването няма ДАЛАВЕРА!

Даже се опитваха да изкарват, че залесяването е вредно и как се отразява на климата. Имаше тук статия наскоро в ИТ раздела. Оправете си: Вашият ИП адрес е блокиран и не можете да пишете коментари. Като програмист, това е пълна излагация.

Нали уж правят разни кампании за залесяване, на които нито дръвчетата, дето раздават, са годни да оцелеят (прекъснати корени), нито сезонът за залесяване е подходящ, нито почвата е подготвена за залесяване, нито някой след това ходи да ги полива. И, както чувам от немалко места, като идете след година на мястото на "залесяването", тук-таме стърчи по някое едва оцеляло дръвче, камо ли гора да чакаш.

Проблемът на геоинженерството е, че ефектът не може да бъде локализиран и влияе на цялата платнета. Например глобалното затопляне е от полза за северните държави .... ако започнат да бълват метан и СО2 защото на тях им е добре такова затопляне ... как биха се чувствали останалият свят? Утре когато други държави започнат същото, САЩ-исаните веднага ще ревнат ...

Глобалното затопляне е само част от всички климатични промени. То върви ръка за ръка със суши, наводнения, ураганни ветрове... Много ще им е добре на северните държави, като ги удари някое наводнение! Мислете преди да давате мнение!

И тея ошашавени капиталисти тръгнаха по стъпките на комунистите да казват на природата какво да прави. Вместо да намалят консуматорството си те го удвояват. Няма да приключи това добре за всички нас!

Помня като един щат прокараха закон против кемтрейлс и почнаха да ги бъзикат. В същото време сега се появява тая новина. Разликата между конспирация и истина - 3 месеца.

После вода за който си плаща само. Блокирането на ИП не помага много

Дир.ру първи са научили за него.

виждат ти се сливиците,така си позинал за банана

Типично за американските учени. Решават 1 проблем, плащат им, този проблем създава нови 100 проблема и започват да търсят пари за тяхното решаване, после пак...

и после кемтрейлса и нано чиповете били конспирация,а това там кво е бе,мамицата ви ненаситна ционистическа

Това е доказаталството колко си прост.

отворил си устенцата и смучеш яко природния въздух

Боже, колоко си зле... :))))) Ти си от тия дето щом някой разбира от компютри, значи трябва да може всичко което се прави с компютри. Видео, аудио, графика, преводи, игри, хардуър, мрежи, принтери, комукникаци... :))) Все е компютър, нали? :)))

дето да позинали за бананите и още чакат на перона светлото американско бъдеще

И двамата сте прави :)

Вчера се порязах като правих салатата и няколко капки кръв паднаха на плота.... докато ги избърша от тях тръгнаха едни малки такива черни нещица и пълзят към марулите... сигурно са били гладни. ваксиниран съм със всички ваксини с повторки и потретки...

Хахаха, това беше добро! Само да попитам: Га си са налюскал вече с ракия, трудно се прави салата после, нъл! А я кажи за ножа, там дето кръвчица има по него светна ли в зелено, или се превърна в змия и та ухапа. И Ваксината ква беше - сливова или нещо по екзотично. Ако бубулечките са танцували - ваксината е смокинова, така разправят антиваксърите.