Коментари - В парламента на Мексико показаха предполагаеми мумии на извънземни (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но има и и теория която частично се покрива с народните предания,митове,легенди и религиозни източници... че ние не сме единствените "интелигентни" биологични видове населяващи планетата...........та у теорията се твърди че преди около 13-14 000 години преди всемирният потоп са съществували технологично развити цивилизации от гиганти и те такива мини изчадия.......населяващи подземният мир........НАЛИ ВИ РАЗПРАВЯХ НАВРЕМЕТО С БРАЧЕДА НА СЕЛО ЕДНО ЛУЕТО ТЕ ТАКИВА СИВОЗЕЛУЕНИ УРОДЛИВИ,ГОЛУЕМОГЛАВИ НАЛАЗИХА РАКИЯТА С МЕЗЕТО....ТА ТАКЪВ ПЕРДАХ ИМ ХВЪРЛИХМЕ.....МЛИИИИИПИХТИЯ,КАЙМА...САЛАТА

Ако изхождаме от древната митология, съвсем ясно си пише, че са кацнали преди 10-ина хиляди години, наебали са някоя местна маймуна, взели са да гледат потомството ама са се уплашили от резултата и са офейкали, най вероятно да не ги търсят за издръжка, хахаха

asen

Много ми е интересно ако идват от друга галактика с какво ще пътуват, след като една светлинна година е около 10 милиарда километра , а най-близката до нас галактика Андромеда е на 2,5 милиона светлинни години.Значи 2.5 милиона по 10 милиарда километра освен да стигнат с БДЖ ,а за друго по-бързо превозно средство не се сещам.

Е, що трябва да са от друга галактика? Не може ли да са от нашата? И тука си имаме милиарди звезди и планети. И някои от тях са доста по наблизо от тези в Андромеда.

БДЖ не извършва местни маршрути.

Бате то в нашата галактика има стотици екзо планети може и да е някоя от тях.Може и да са Марсианци.Може и да е Фейк.Важното е да си Джиткаме Реното и Аудито И те станаха вече Извън земни Кораби.

Аз помислих че дует "Ритон" им е изнесъл концерт.

Е явно по света има и по-зле и от наще 240 идиота. Има още надежда за наща нация:)))

Аз още навремето си спомням, леля Ванга беше казала на Нешка Робева: - Они ке дойдат!

Кирето и Асенчо ли?:)))))

Ама чакайте сега, нали извънземните за другата година щяха да идват. Що толкоз рано? Да не би Украйна вече да не е актуално плашило? Че и атака щяха да правят извънземните, за да се поддържа страхът овчи.

Радостното е, че вече е произведена ваксина срещу мексиканските извънземни. Октомври ви почваме.

ЦОНЧО И ТАСКО

Тези са от "Възраждане"...

Това доста прилича на мумифициран ленивец.

Тез от наште...

Това са Сивите - The Greys от звездата Zeta Reticuli. Описани са отдавна, има много разкази на очевидци на срещи с тях, високи са до 1-1,2м и притежават психични способности да контролират човека. Пълно е в нета с тяхното описание и разкази за срещи с тях. Плашещо е съвпадението на описанието им със съществата показани в мексиканският парламент. Явно всичко писано за тях е истина. Какво ли ни чака още - ковид, войни, сега и извънземни или извънземно нашествие...

Съществата в мексиканският парламент са досущ като съществата в българският парламент!

По скоро симулирано извънземно нашествие, че страшилките се изчерпаха.

Кинта и 20 и способности да контролират човек? :) Те затова ги няма вече никакви да се мернат. :))))

Как предполагаеми, колебаят се да не са някви дребни и бледи мексиканци ли ? Верно е, че от цял свят, ако някой го издирват за нещо, бяга в Мексико, явно е практика и на извънземните. И тия са си казали взимаме парите и бегаме в Мексико.

А,българина си е прост по природа...злобни завистливи и предатели. Маймунопитек и.

Добре бре, не разбирам каква е драмата?!? Защо да няма и защо да не са идвали?!? Мислите, че ние сме единствените във вселената, върха на еволюцията и неповторими?!?

Не се чувстваш сам, а? Според мен няма извънземни, иначе щяхме да ги срещнем все някъде, някой с всичките модерни технологии щеше да ги е снимал, а те кво вадят мумии на хлапета и викат вижте кво чудо.

Новината за заседанието в мексиканския конгрес е от 12-ти. с продължителност над 4 часа.Последва цензура и мъгла .Сега е ново двайсе-осмиване и присмех с кратки репортажи на ..найста страница в англоезичния свят. Моля изгледайте целия научно обоснован запис от страницата ма мекс.власти и коментирайте.

И без да го гледам, ще ти кажа нещо, да помислиш. Въглероден анализ ги датирал да са отпреди 1000 години. Тази датировка се основава на изтопното съдържание на въглерод-14 в изследваната проба. Това означава, че тия 1000 години се базират на предположението, че тия "извънземни" са прекарали на Земята и са яли нещо земно достатъчно дълго време, че изтопният състав на въглерода в телата им да се изравни с тукашния. Следователно, ако само са дошли, джаснали са се в Земята и са умрели, то тази датировка няма нищо общо с времето, когато това е станало. Та, любопитен съм, в тоя научно обоснован запис дали се обсъжда този аспект или директно се хвърлят на това, кои народи са живяли по тия места преди 1000 години.

Въглероден анализ може да се направи и на обвивката на мумията. Или на артефакти от почвения слой, в който се намира обекта. Така че не си прав/а.

Така е. Но това означава, че МОЖЕ и да не съм прав/а. А може и да съм.

Човек трябва да е много прост и "чалгар" за да мисли че сме сами в необятната вселена пълна с много други светове!! Слава на Русия и комунизма

Хляб и зрелища.

Са па ще ме карат да носим маска и срещу извънземни

Донякъде съм съгласен с Вас.Наистина ни облъчват със сведения и новини за непознати обекти предимно от САЩ, и разбира се си има причина за това.Но ако вникнете по-надълбоко в темата и почерпите информация от различни от общоприетите източници, всъщност ще установите, че може би нещата са по-сложни от колкото си мислим и аз и Вие.И че почти из цялото земно кълбо има места, артефакти и "наблюдения", за коото реално не може да се даде разумен и смислен отговор.

Интересно ми е дали можете да дадете един-два примера за такива необясними находки. Питам, понеже подозирам, че ситуацията е следната - Вие и групичката от някой конспиративен форум не можете да си го обясните, иначе за специалистите си е просто стандартна находка.

Слвдващия фарс, който се готви отдавна е инсценирано кацане и нападение на извънземни. Засега още подготвят публиката, но все по-често св говори.

Това са Закс и брат му.

Ясна е работата. Ей сега ще кацнат и извънземните и ще почнат да дрънкат за демокрация, докато дупчат за газ, петрол и уран.

Иван Костов също е извънземен.Прочете книгата му и ще се убедите че идва от друга планета.

Не четете книги от боклуци и национални предатели.

високи колкото Путкин

И приличат на него

Тия са кусали от стоката на Ел Чапо!

Много малки бе...един ритник работа.

Има и исполини от преди потопа . Има и гиганти по 3 метра ( на цар Ог леглото му е било желязно 6 лакти и една педа - 3,20 м , енакими , град Хеврон се е наричал Кириат Арва по името на исполина , евреите ги прогонват , Голиат е от град Гет , общо 5 са исполините роднини. Четете Библията , тя казва всичко , какво е било , какво е сега и какво ще стане .

Чети си я ти. Аз имам по-достоверни източници на информация.

А на цар Ог оня работа ква е била....

Тоя па на библията тръгнал да вярва…..

Египетските фараони са били по 5-6 метра, има и по 3. Статуите, които бяха сринати от ИДИЛ, са били в истински ръст.

А тук имаме истински - точно 240 бр.!

Залагам, че извънземните ще са новата а-ла-ковид истерия.

Определено. Ще стойм заключени , за да не ни изядат

Да им пуснат Валя Балканска и веднага ще се събудят.

Ако искаме да ги прогоним ще им пуснем Джорджано….

соросоидонполгбт АБОРТИ СИРЕЧ РОШКОВЦИ

Отивам да спя!

Смотан, немаш спирка.

Хи хи това в кутията прилича на Бай Дън