В САЩ стартира първата ферма за добив на биткойни, захранвана от ядрен реактор

Добивът на биткойни, захранван директно с ядрена енергия, е изключително печеливш

Обратно в новината

Коментари - В САЩ стартира първата ферма за добив на биткойни, захранвана от ядрен реактор | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тея избиха рибата, колко хора по света страдат от липса на електричество

Козлодуй, пали реакторите да си платиме дълга

да спрат да се ебът и размножават....като нямат електричество.

Ами то като няма ток какво да правят. избягат ли веднъж от Лъва други забавления няма

powered by NVIDIA! Явно и тая година няма да си купувам видео карта

Пълно разхищение! Не разбирам кой наистина печели от това "копаене", като не се призвежда абсолютно нищо, а се хабят ресурси. Пълно безумие.

Ми просвети се малко, държавата ти дава хартийки, имат стойност и с тях си купуваш разни неща, в другия случай общността от хора пускат валута, която тези хора поддържат с с ясни правила и емисия, има също стойност защото тези хора са милиони на брой от цял свят и седят зад тази валута, това е общо взето, но в първия случай държавата и банкерите могат да те цакат и даже няма и да разбереш, във втория случай има гласуване и ако мнозинството реши може да има промени в емисията и т.н.

Да взема да предположа - сега ще пуснат акции на борсата. Затова е целият цирк - вижте колко сме перспективни, давайте пари.

мухахах, повярвай ми, достъчно просветен съм по темата. Пълно безкрайно разхищение на ресурси. А уж умнокрасивите ще спсявате планетата. Вместо да я спасите, ще я превърнете в пустиня.

Краде,пари за войни от някъде!

Русия е богата и копае реални диаманти. САЩ са с около 40 трилиона дълг... иии копаят виртуални валути , нещо което не е реално и се изпарява яко дим ако компютърчето попадне под малко по-силно лъчение.

Е нали някой трябва да плаща за транзакциите и криптосчетоводството! Блокчейна кой ще го поддържа?? Копачите го поддържат! За разлика от централизираните финанси при DeFi няма банкови служители нито счетоводители! Всичко се извършва автоматично от компютрите! Не е далеч денят когато за хората вече няма да има абсолютно никаква работа!

Криптовалутите не са виртуални а са съвсем реални! А американците нямат никакъв дълг защото те печатат парите на света!! Ще си напечатат колкоото искат! Проблемът им е че децентрализираните криптовалути много скоро могат да ги заобиколят и доларите, както и другите фиатни валути изведнъж ще се превърнат в никому ненужна тоалетна хартия! Затова никак не е случайно че банките, банкерите, богаташите и правителствата ненавиждат децентрализираните криптовалути защото много добре знаят че не могат да ги управляват!

3456, има много професии които нищо не произвеждат, но са необходими! Икономисти, финансисти, юристи, счетоводители, продавачи, шофьори, келнери, лекари, военни и полиция какво произвеждат?? Нищо!! Но са необходими!! Иначе по принцип работа е да се оре, да се копае, да се сее, да се жъне, да се произвеждат лекарства, черни и цветни метали и много други неща. Така е и при "копането" на крипто! Компютрите на "копачите" извършват огромна изчислителна работа, която иначе биха извършвали хора с определена квалификация но за доста повече време! Така че криптокопането не харчи, а точно обратното - спестява доста време, финансови средства и човешки труд!

Те там нямат Зелена сделка.

Абе нали уж беше на привършване копаенаето му ? Имало било определена бройка и бля , бля бля ........... баси пирамидата яка . А , че тия няма да копаят с тия компове койни е друга тема .

Дали ? Я прати един робот да ме замества днес да му гледам СЕИРА . Моля те ..

дига се сложността на ключовете бе . последният биткойн няма да бъде изкопан никога

Защо да е разпиляване? Оборотът на парични средства е дейност, която като всяка друга дейност поглъща някакви ресурси. Банковите такси за какво са според теб? Разликата е, че специално в това отношение - какъв ресурс е необходим, за да можеш да си платиш баничката, ресурсът който се изразходва ако го направиш с криптовалута е много по-макък, отколкото ако си я платиш в брой/с карта/банков превод и т.н.

То и ние си имаме ядрен реактор, но енергията от него я продава кралидва и тъпа олигархия.

Мечтай си. Всичко е управлявано.

Това е ЗАРОБВАНЕ ! Тея заместват лихварите в най-ранния период на търговията... Само че преди стотина години е било достъпно ако не за всички, то поне за повече, то сега още ПО-ЯСНО СЕ ПРОНИЗВА нишката на разграничението между тези - привилегированите /с ядрения реактор, които дават парите/ и тези, заробените, на които им трябват пари. Светът се развива към все по-голяма НЕСПРАВЕДЛИВОСТ, но какво ги е еня някои...

акциите на фондовата борса не са задължителни за купуване. ти би ли си купил акции на компания чиято единствена дейност е копаене на криптовалути?

За производството на НИЩО, щели да ползват ядрен реактор. На къде върви света!