Коментари - "Върджин галактик" изведе четирима туристи до ръба на космоса | IT.dir.bg

Коментари - "Върджин галактик" изведе четирима туристи до ръба на космоса | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тези кретени дето са летяли са от тези дето ни напъват да се съгласим на Зелената сделка??? Фък дъ Грий дийл!

Супер...а Боинг затри четирима...дет щяха да дават показания...

умреха ''ненадейно'''

Лошо. Все едно,а да свършиш и да те прекъснат.

Когато русите изстреляха първия човек в космоса, тогава: - турците бяха на нивото на афганистан, - жителите на Обединените арабски емирства живееха в бедност и болести, - Сингапур беше мръсна, бедна пиратска бърлога! Вижте в какво се превърнаха Турция, Емирствата и Сингапур! А сега руските фашисти са деградирали тотално и са се разделили на племена укропи, московци и булбаши и вече се колят един друг като свине !

Те изстреляха първия човек, но тогава и Русия си е била много зле, като цяло. Просто откраднаха ракетите на готово от Германия, заедно с учените.

Е американците направиха същото .Или за фон Браун не си чувал? Ама не е полит коректно да го споменаваш.

Ами всъщност американците никога не са крили че фон Браун ги закара на Луната. Докато в СССР-то все разни овчарчета без основно образование им правеха всичките изобретения... Руский мир...

Ъхъ...закара ги..до Аризона,...студиото

Сбъркал си мястото - тук не се обсъждат конспирации за умствено изостанали субекти.

Точно...а ония от Боинг умреха по естествени причини...

И какво общо имат днешните действия на Бойнг, с фантазиите ти за програмата Аполо през 60-те на миналият век? Май вече се чудиш какво да плещиш, та да се измъкнеш от предходните си глупости, а?

през 1979г в Москва и Ленинград каква мизерия беше. Святкаш лампата в училище, вечер, и от тавана падат хиляди хлебарки с размери на тарантула. От крана на банята тече непрекъснато ръждиви вода, на улиците дебели тьотки седят по ъглите и продават квас за 1 копейка: бидон с хляб и вода направо на Земята в който бъркат с една постоянна чаша за всеки "клиент" пиещ от чашата. Затова преди месеци Путин бомбандира и Луната с най-новото Руско оръжие "Луна-25". Като гвоздей в квас я надъни, ракетата в Луната..

Върджин галактик изведе А руските фашисти убиват деца и жени в Украйна Там, където са Европа, САЩ, Франция Канада, Япония, Южна Корея, Австралия и много други са красиви и свободни страни. Там, където е смехо-държавата русия – там са Иран, Венецуела, Куба, Зимбабве, Северна Корея, Афганистан, Сирия, Палестина, ЛДНРы, Абхазия и Осетия, терористите Хамаз, хути , талибани . И най-смешното е че в Раша в магазините НЯМА нито един продукт от Куба, Зимбабве, Северна Корея, Венецуела, Иран, Палестина… Няма нито една страна в света , която да живее добре, благодарение на Русия. Русия носи на света само бедност, разруха и смърт !!!

Скоро ученици ще изстрелват ракети в космоса и т.н., само Рогозин ще скача на батут. Тоя тъпак за какъв се беше помислил?

А ти какво изстрелваш???

На Девети 1944г България имаше ДВЕ ФАБРИКИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА САМОЛЕТИ. Г-н Асен Йорданов, БАЩАТА на Американската и Световна авиация, на 14г построява един от първите самолети в Света, в България. Когато в Свещенният БЪЛГАРСКИезик още няма съветската буква Я. От неговите учебници се учат да летят до днес. Учили са се и съветски чебурашки и нацисти. Нийл Армстронг го е наричал УЧИТЕЛ.

Как не се намери една мисирка да участва на полета...например от дира някоя

До ръба на космоса означава до края на космоса, а полетът е бил едва до началото му. Научете го тоя РОДЕН език :)

тЪпанар се пиша, идва от тъпан. Научете го тоя език.

Какво е това име " Върджин галактик"? В превод-Галактическа девственица. Ако някой в България си кръсти фирмата "Девственица"-първо в от търговския регистър няма да му позволят, второ ще го помислят за извратеняк.

Не за за люлински олигофрени. Всички фирми на Ричард Брансън започват с "Върджин" - "Върджин Атлантик", "Върджин Хотелс", "Върджин Геймс", "Върджин Медия" - намери си останалите сам, списъкът е в нета.

просто ти си извратения тука

Върджин галактик в превод е "девствена галактика".

Всичко е от незнание на английския език и...."скромността" на английския език. Примерно Шекспир използва във всички свои произведения около 50000 различни думи. Демек, смисъла на една комбинация от думи се влияе като смисъл от контекста в който е употребена. Което приближава два съвсем далечни езика: турския с английския. А само в "Под игото", Вазов използва над 250000 различни думи.