Върховият iPhone ще струва 3000 лева?

Новите модели на iPhone ще бъдат по-скъпи в Европа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А това цените с план ли са? Защото, доколкото чувам, в САЩ и Англия, когато се купува с план от оператор, цените са доста по-ниски! А в БГ цената на Айфон в оператора, с план, е по-висока, отколкото цената без оператор! С двегодишен план! Това е безочие и гнус! Ако се появи някой с добра политика, старите няма да имат и един лоялен клиент!!

Веднъж се живее. Ако трябва заеми теглете, най-скъпия телефон си купете. За хората без интелект вече има телефони с такъв.

Че колко са 1500 долара за белия човек - една десетдневна надница. Никой не ни е виновен, че в БГ сме съгласни да работим за почти без пари, съответно почти всичко друго, освен хляба, ни се струва нечуван лукс и го определяме като наглост и прочие - ако хората по света мислеха по този примитивен начин, нямаше да изкупуват от половин милиард от всеки нов модел - тук сме направо жалки.

за какво се използва това нещо че баба Потка не можа да ми обясни.

питай внучката Вегина

Пак ще повторя - "Никой не ви кара да го купувате бе, хора!!!". Нито в България, нито където и да е по света. Това си е пазарна политика на Apple.

Schilo

Да не бързат със следващата модификация. Кифлите трябва да изплащат това нещо поне две години.

Schilo

И ти си съгласен да хвърлиш десет дни труд на вятъра? Ок, твоя си работа, като инвестираш в пасиви

О, цената няма да спре Ганьо. Ще вземе кредит, на който ще робува 2, а може и повече години и пак ще е с новия айфон.

В Унгария тепърва ще става скъпо.

То и аз съм виждал бели хора, но нормална надница от 15000 долара за нормални бели хора няма. Там където цената за телефон от 1500 долара е нормална, също цена от 5 доларае нормална за един хляб. Но да купува всеки който иска.

Тук ще е към 3600 лв.

Ами това е пазарна капитализация..т.е. немат ги тия пари...при едно обръщане на палачинката от тоя 1трилион може и нищо да не остане....например рижата прическа прокарва закон ябълката да плаща 40% ДДС за продуктите си продавани в Америка и започне данъчни проверки на купертинците...за един ден на борсата трилиончето ще се стопи.

Това цена с ДДС ли е ? Уф ще бъде "соу фъкинг спешъл" ... за аристократи със старо БеЕнВе и квартални чалгаджийници ...И 30 000 долара да тго направят - все ще се намерят катили ... А пък епъл ще се борят за третото място по продажби, но пък "пазарната капитализация" им растяла, въпреки, че държат едвам 9% от пазара ха ха Хамериканските фирми и 1% да държат - все им растат "пазарните капитализации" ... балони за кухи лейки ...

Хубавите неща са скъпи нали панелници ахахахаа но аз МАЙОРА имам пари и ще си купя този айфон, вече звъннах на кинти.бг да му пуснат едно кредитче, остава и от кредисимо да взема и от вивус и от Хамбурцонян една ипотека да взема и съм събрал пачката за новия айфон а вие путлеристи си купувайте хуйразвей ахахахахах

Поръчвам, че може да се изчерпят.

Ми карайте с китайските сапунчета, кой ви кара да купувате ифончето. Тая цена не е висока, ма в третия свят е височка май?

Сещам се как преди 1-2 години един бивш колега си беше купил Iphone (който е актуален в момента) и много си го хвалеше. Освен да говори по него, можел да чете в интернет, да гледа клипчета, да слуша музика, да си проверява пощата, социални мрежи и приложения за чатене и говорене ... можел да го ползва за навигация и дори да си резервира хотели и да плаща ... Аз му казвам - добре, ама всичкото това и аз го мога и го правя с 3-годишното си HTC, което никога не е струвало 1500 лева (нито дори 700) и никога не е било флагман или поне много популярен модел. Е, да, не ме гледат със страхопочитание в кафенетата и дискотеките, ама го преживявам някак.

iFoolite са най големите овце, сноби и оуилигурриеенииии

Китайски сапунчета? Знаеш ли какво пише отзад на АйФоня ти: Made in China. Епъл нямат нищо произведено от тях си (в Америка). Процесора им е проектиран от тях, но е произведен от тайванци. Останалото го правят китайците. Ако не искаш Made in China - ходи при марки от типа на Sony, HTC, Blackberry, LG или Samsung и то дори при тях зависи от модела...

Отзад пише Мъдете са в Русия

Отивам за кредит и си взимам да съм гъзар....само ще си оставя 1.5лв за баничка с боза ,а после мама ще дава пари да изкарвам мойта на кафе

Защо негодувате? Не е луд този който иска, а този който дава. Важно е да няма скрити уловки по спецификациите, възможностите и т.н. На всеки производител на каквото и да е целта е да продава колкото се може да печели повече.

Нокия с фенерчеее