Вашингтон съди "Гугъл" заради проследяване на местоположението

Още трима щатски главни прокурори се готвят да заведат подобни дела

Обратно в новината

Коментари - Вашингтон съди "Гугъл" заради проследяване на местоположението | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манципират се хората, кво толкова.

Дори децата знаят как да си изключват местоположението на телефона. Никой не те задължава да ползваш Гугъл мапс или операционната система на Андроид. А някои са си още на Нокиа с копчета ... ГуЙгъл ще ги хване за ... фенерчето :)

Ти май нищо не си схванал. Те ти казват, че ще ги съдят точно защото Гугъл продължава да те следи и след изключени настройки. Това означава, че когато изключиш опцията, ти не изключваш следенето на телефона, а изключваш само опцията да те уведомява за това. Това не е новост и няма да се промени, защото Гугъл сътрудничи на американските власти, просто сега си търсят причина пак да му измъкнат някой милиард, че са пригладнели.

прегладнели

За кво си мислите че като изключите местоположението на телефона то се изключва ? :) Гугле са голями паразити !!!

Ще ми вземегугъл телефонните номера на Жоро Тоягата и Светла Минema. Или ще ме следи къде ходя. Еми дреме ми. Нямам какво да крия за разлика от разни чаршафи, разпространители и други престъпници

Най ме е страх от хора които нямат какво да крият.

Ми те само това могат Тия много са изгладнели, искат спонсор?

в САЩ законите се спазват от самите съдии. Каквш спонсори ве, Путя? Гугъл е почти монополист и затова ги гонят в САЩ по Законодателството.

почти?

на гугъл (на англ. google) фирмата-собственик вероятно щом който & да е интернет ползвател почне да търси нещо тук в нета то автоматично , с или без човешко съгласие, компанията им запаметява междунар. н-р на мобилн. у-во (на англ. iMEi internationl mobile equipment identity) услугите на , живи & здрави

Ти си бил гений бе!

Не само следят, но и слушат. Когато говориш за нещо, често излизат реклами точно за това.

Шменти капели! Едни бандити искат да откраднат пари от други бандити. И това се представя като новина ...