Коментари - Тестват първата ваксина срещу рак | IT.dir.bg
назад

Тестват първата ваксина срещу рак

Започнаха тестовете на първата ваксина срещу рак, която ще стимулира имунната система сама да разрушава туморите, разпространили се в организма.

Обратно в новината

Коментари - Тестват първата ваксина срещу рак | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хищниците не убиват като "прекършват" вратове или какви да е кости. Те разкъсват кръвоносни съдове, или удушават (на котките им е оптимизирана захапката така, че да пробият зад трахеята с дългите предни зъби и като затворят челюсти, да я притиснат).

Бай Ганьо панелника, където мре на по 50 год от инфаркти, рак и диабет станал и експерт по Рак-а и здравословното хранене с шкембе чорби, ракия и мазна туршия. Любителя на салата слънце(едно кювте в средата и лъчи от кебабчета) тръгнал да коментира веганството. Направо се просълзих от умиление ...

Все пак според зъбите, които природата ни е дала сме хищници, а не тревопасни, нали?

Дежурното, регулярно вдигане на пушилка по темата, за да се напомня на масовия землянин, че уж нещо се прави по въпроса. Кой е луд да патентова лекарство против рак, диабет, СПИН или някоя друга "нелечима" болест? Фармацевтичните компании нямат интерес да загубят нито един пациент. А простия народец ходи по аптеки и задгранични клиники и дава луди пари за илачи вместо да се поинтересува за алтернативно лечение...зер, по-лесно е да гълташ хапчета или да ти наливат химиотерапия отколкото да пазиш диета, да спортуваш и да си приготвяш и пиеш билкови отвари.

Абсолютно съм съгласен!!!

Чекайте и аз да ви светна. Факта е че в Освиенцим не е имало нито едни умрял от рак, а тези преживели го са станали столетници в огромната си част. Не знам да е имало и дебели хора, т.е оправданието със заболяване водещо до наднормено тегло е несъстоятелно. Тотален глад му е майката. Така тялото почва да се самоизяжда и първите клетки атакувани от тялото са точно раковите. Най-доброто лечение е пълен глад поне 1 месец или поне с минимално количество храна за да няма шок за тялото. Точно това става при веганите. На практика храносмилателния тракт на човека не е пригоден за "трева". Ние не сме тревопасни с безкрайно дълги черва. Това води до много неефективно хранене при веганите и на практика си и е гладуване. Което не е лошо. Така раковите клетки се унищожават още в началното им проявление. Но този вид самолечение е и опасен. Трябва да е под лекарски надзор.

Ти не спираш с глупостите, пич... Само ще те светна, че има редица доста пълнички вегани, другите изводи си прави сам.

Един мой приятел с рак почина точно от такива глупави съвети. Направи перитонит. И така си отиде. Задръж си ги за тебе тези простотии

Съвета не е глупав, колкото до другото, дори съм ти написал, че е опасно.

Веганството е естествената храна за човека. Никакви глупости на отчаяни канибали не могат да променят физиологията на милиони години еволюция.

Гледам, че спорите. Стив Джобс не е бил веган, а става след като му откриват рядък и нелечим с химиотерапия рак на панкреаса. Уви. И това не му помага. Официално ако не ядете месо(вегетарианство) риска от заболяване от рак се намалява с 15 процента. Ако не ядете нищо от животински произход(веганство) то риска да хванете рак се намалява до 40 процента за повечето видове рак. Откриха, че веганството лекува още и хипертония и диабет. На Запад лекарите вече масово предписват суровавеганска диета на болните от рак, както и веганство с цел превенция. Така например Джеймс Камерън и Дани Де Вито станаха вегани. Просто остаряха и влязоха в опасна възраст. Решили са да не рискуват. Но иначе всеки сам си решава, какъв риск да поеме и как да живее.

това са глупости, никои на запад не предписва подбни щуротии.

Виж сега, пич. Аз живея на Запад и се интересувам от тези неща. И защо ника ти е на латиница, а после си писал на кирилица?

Има много доказателства вече, че веган суровоядната диета лекува рак. Даже много лекари онколози вече я предписват.

не съм чувал за лекар който би предписал веганство на пациент

В БГ няма и да чуеш ...

Ако сте болни от рак, минавате само на плодове и зеленчуци. Това ще ви излекува.

Стив Жобс много добре го излекуваха плодовете и зеленчуците. Ай сиктир!

Що? Химиотерапията да не лекува по-добре?

как ги измисляте тия лъжи. шапка ви свалям. Стив Джоб се е лекувал с билки при някакъв си там "гуру" с някакви си там билки. къде ги видя тия плодове и зеленчуци?

Честотата на раковите заболявания расте постоянно с времето поради влошената жизнена среда и генетичната ентропия, която означава влошаване на качеството на генофонда при всички живи организми на Земята със всяко следващо поколение. Има постепенна дегенрация, която се забавя от имунната система и вградените механизми в клетките за борба с мутациите (случайна промяна на структурата или последователността в ДНК), а също и чрез половото размножаване при висшите многоклетъчни организми. Нещата ще се влошават с времето. Хората нямат контрол върху тези процеси и без своят Създател не могат да просъществуват за дълго във физическата среда. Най-ефективните средства за борба с рака са ни дадени безплатно и могат да се намерят в природата.

Брей брей, не било еволюция а дегенерация. Наколко милиона години откак има живот и виж дегенерирал е до двуноги автори на гениални коментари. Чарлсе Чарлсе къде си Дарвине къде си.

Защо се учудвате толкова емоционално? Еволюцията е митология обслужваща статуквото. Възможна ли е еволюция особенно измислените милиони години, ако отрицателните ефекти от случайните структурни и информационни промени в ДНК (мутации) в следтвие на йонизиращи лъчения и окислителни процеси свързани със стареено, предизвикват повече негативни отколкото хипотетични положителни ефекти? Негативните ефекти от мутациите са масово явление и известни на всички. Те са Свързани са с сериозни дегенеративни заболявания и стареенето на всики живи организми. Но не е известнен на науката дори и един положителен ефект от тях. Защото не може да има положителни ефекти при внасяне на дезинформационен шум в системата. Когато отрицателните ефекти преобладават, процесът се нарича дегенерация. Какво би станало ако внасяме случайни промени в една сложна структурно и функционално машина. не енеобоходимо да сте инженер за да си шпредставите резултата от такива действия. Имате ли изобщо идея какви структури има и какви процеси протичат в живите клетки?

Нещо не може да стане съвсем ясно от статията, ваксина, или лекарство е това, което се инжектира в човешкото тяло?! Защо питам? Защото ако това е ваксина, най-общо казано нейната цел е да стимулира имунната система да произвежда антитела, срещу външно тяло /вирус например/. Къде е външното тяло?! Как ще се стимулира имунната система да унищожава собствените си, макар и вече увредени клетки? Този ензим се съдържа и в други /здрави/ клетки. Ще атакува ли имунната система и другите клетки с такъв ензим?! Как ще кажете на имунната система, да образува антитела срещу ензим, който го има и в здравите клетки?! Нещо не е ясно...но дано да се намери лекарство срещу рака, защото в последните години темповете на нарастване на заболеваемостта се ускоряват все повече и повече!

Заради тези въпроси са ТЕСТОВЕТЕ..

За лекар си доста ограничен, то май всичките сте такива, назубрили един куп стари учебници и си мислят, че са хванали дядо Господ за ... . Ваксината е нещо, което стимулира имунната система, никъде не е казано че трябва да е ВЪНШНО тяло, това е терапевтична ваксина ДОКТРОЙЕИИИ. Явно този протеин го няма в здравите клетки, логично е просто, така имунната система ще различава раковите клетки от нормалните.

Въпросният протеин отговаря за това, раковите клетки да се делят непрекъснато, може би някой друг протеин отговаря да се делят прекъснато...хахахаха. Всички клетки се делят, глупако, а знаеш ли, колко вида са клетките, а знаеш ли, че туморните образувания са различни и са на база, коя точно тъкан /клетки/ увреждат. Щом този протеин го има в раковите клетки, т.е. видоизменените здрави клетки, то тогава дали пък няма да го има и в здравите!? Баси, колко си нелогичен и тъп. Освен това изобщо не е сигурно, че протеин и при това точно този отговаря за непрекъснатото им делене. От десетки години /всяка година почти/ се гърми бомбата, че се открива ген, протеин, вирус и кво ли още не дето бил отговорен за рака и.....нищо! Посоката е грешна, причините за рака може би са други. Като направиха ваксина да женски папилома вирус /който предизвиквал рак на маточната шийка/, да не би да има успех?! Трябва да се чете повече и да се разбира повече, т.е. да се мисли....

Ами дано да успеят. Имал съм близък, болен от рак. Това е най отвратителната болест. Бавно и сигурно те унищожава за по-малко от година. Стопяваш се и ставаш към 40 кг, с изключение на тумора, който расте постепенно. Нямаш сила за нищо и те боли ужасно. Дори морфина, който ти изписват дава само временно облекчение. Доста преди да умреш, вече ти самия го искаш за да се отървеш. Накрая си деградирал напълно и физически и като личност. Тази болест е унищожителна както за болния, така и за близките му. След като се грижих за такъв болен човек си пожелах, ако случайно се разболея, да имам волята да приключа бързо докато не съм се изгубил като човек.

Напълно. Особено за това как в напреднал стадий морфинът вече не помага. Нито пиячката. Политиците ни обаче уверено забраниха евтаназията преди няколко години... дано всичките го изпитат на гърба си.

БРЦК

Ми щом няма терминално болни които да се взривяват в парламента заедно с 'политиците' значи терминално болните не са много недоволни от техните решения. Нали?

Това с рака, да пази Господ, е жив ташак. Никой няма намерение да те лекува от тази болест. Гледайте в ютуб watch?v=rW6WfCFCFBw или пишете рака се лекува със сода. Ще припаднете като раберете за какво става на въпрос.

Содата е основа, а рака се развива в киселинна среда /в туморните образувания има гъбички, които виреят само в киселинна среда/. Нормалния човешки организъм /и клетките в него/ са неутрални или алкални. Содата неутрализира киселините, но не го прави напълно и за дълго, защото тя не въздейства върху причините, а върху следствията /т.е. върху киселинността/. Содата обаче, провокира последваща по-голяма киселинност, защото организма се стреми към баланс и жлезите отговорни за това започват да произвеждат повече киселини. Содата не е дългосрочно решение и после винаги става по-зле. При химиотерапиите обаче, почти винаги става по-зле, защото те убиват всички клетки ведно с имунната система на човек.

Гъбите се развиват в алкална среда , когато по някаква причина загубуш кисеите си бактерии. Те са част от имунната система и предпазват "оголения" организъм от въздействия на външни гадове или отрови. Не им влияе никаква сода или захар или другите глупости които ги пише из нетя. Влияе им замърсяването на околната среда и тялото , от което те предпазват.

Не е само със сода, ей. И с бяла лястовица става..... Толкова много лековерен народ не е за вярване направо.

Хехехе , голям смях. Ти дядо коледа видя ли как прелита с шейната пък те ни лъжат че не съществувал.

всяка година по 10-20 "ще, ще...". бизнесът с тази болест носи печали пет пъти повече от европейският бюджет

Ами да не се лекуват викаш....

ами просто не те лекуват и изобщо не смятат да те лекуват бе, тикво...