Коментари - Блокират акаунти с екзекуцията на US журналиста | IT.dir.bg
назад

Блокират акаунти с екзекуцията на US журналиста

Twitter, YouTube и социални мрежи опитаха да блокират разпространението на видеото с екзекуцията на американския журналист Джеймс Фоули от джихадисти.

Обратно в новината

Коментари - Блокират акаунти с екзекуцията на US журналиста | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО вие от дир побликувате видеото? Вие на страната на тези изроди ли сте-терористите???

Защо разпространявате видеото?!

Като ги гледам тези какво правят в Ирак и Сирия в 21-ве век, си представям какво са првили турчолята в България в 19ти век. От доста време се опитвам да приема мюсулманите като хора с различен мироглед, но те всеки ден ме убеждават че са по-доло и от животните.

vinsa

А това че американците обричат цели нации на глад, мизерия и бедност, водещи до безброй престъпления... това е престъпление срещу овечеството, нещо много по-сериозно от екзекуцията на един платен журналист, който промива мозъците на тъпите американци, замисли ли се защо убиват точно журналист, а не доктор например?

Тъпанарче малоумно, това което пишеш са абсолютни простотии и лъжи. САЩ са тези които основоно помагат в изсхранването на бедните страни. Безвъзмедни помощи има дори за Северна Корея. Благодарение на САЩ Африка нарастна по населние повече от 50 пъти за 50 години

Даниеле,разсмя ме.Какви ги плещиш,бе!Не се различаваш много по акъл от тия там и те като тебе живеят във филм на ужасите.Имаш ли трето отделение,ясно е,че изобщо не си на ясно с историята.

vinsa

Терориста (америка) вика дръжте терориста. Изродите не искат да стане ясно на света а и на собственият им народ, тъпите американци, че правителството им е съставено от терористи и единствената причина да се случват подобни брутални екзекуции, е че тези хора са безпомощни срещу най-големите терористи на планетата и се опитват да изпратят послание на тъпите американци да си държат армията далеч от чужди територии и да не поддържат такива престъпни правителства.

Нямам и намерение да гледам видеото.Настоявам да бъде свалено!

Аз също! Дир.бг, отвратена съм от вас!

Някой да е чул в близките(далечните) години християнин да обезглави човек по този начин, заради религията?! Аз лично не! Това мюсюлманите(разбира се не всички, а ония фанатици) не са хора и изобщо не действат от името на религията си!

link/history/2013/05/20/krystonosni-pohodi.1112016

И християни са убивали и клали в името на Бога и насилствено са сменяли вяра,и досега се бият разни християнски секти,но не в това е проблемът.Тези престъпници в Ирак нямат нищо общо с исляма,с религията,с Господ-както и да се нарича в различните религии.Тези са просто кефещи се убийци,с тях нито може да се преговаря,нито нещо може да ги очовечи.Трябва да бъдат избити до крак!Светът трябва да им отговори подобаващо!

Май не си спомняте за гелотината, горенето на клада, великата инквизиция :D

"гелотината!" Добре че има такима грамотници да ни ограмотяват

Кръстоносните походи са били през средновековието ... доста отдавна. Както и да е. Съгласен съм, че има и такива моменти (няма как да няма), но мисля, че схванахте за какво говоря точно.

Ислямът е примерно 500 години по-късно. От там има нещо като пик, който при христрянството е отминал, а при тях още не. В съвремения свят, евреите са правили кланета, но те не са христяни.

добър монтаж - само са забравили да мърдат растенията на фона при този вятър ...

Това не са хора и не ми говорете,че това е мирна религия!Не знам християнския свят докога трябва да ги търпи!!!

И под статията за екзукуцията му написах, че сайта трябва да свали видеото, като автоцензура. Така се стимулират такива неща.

Б*клук ти и за копировач не ставаш....

Що не ми го кажеш на живо? Сигурно си някакво лапе, дето ми стига до лакъта.

Точно така трябва се прави. По начало не биваше да го пущат масово - това видео реално цели да порази психиката на хората.

Хип хип ура за "свободата на словото". Света съвсем се е побъркал, явно края е близо.......

Дир. бг също се постави в услуга на ислямистите и разпространи видеото с екзекуцията на американския журналист.