Коментари - Вино, отлежало в Космоса, се върна на Земята | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не било вино, а теч от америкаския кенеф

това е вино НАЛЕТЯЛО СЕ в Космоса, ДИР-ници ;)

Били са на борда на МКС. Не са били в Космоса! Иначе по същата логика, дори и на земята в някоя дълбока хладина на някое шато също са в Космоса... тЪпири.

"Целта на експеримента на Space Cargo Unlimited е да изследва как космическата радиация и микрогравитацията влияят върху винените компоненти по време на отлежаване."..."Учените се надяват да създадат нови сортове, които издържат на по-екстремни метеорологични условия.". ядрена война ли ще правим, а след това ще я полеем с вино от космоса... колко ще струва тази бутилка на борсата... на "свободната" борса? :-))))

лежи, че да отлежава - хахаха

Не космоса а съдът в който отлежава виното е решаващ. Пил съм едно и също вино отлежало в чисто ново буренце и в бутилки с тапи от корк и парафинирани отгоре. НИЩО ОБЩО. ДВЕ РАЗЛИЧНИ ВИНА. Виното от буренцето разказваше приказки и пръскаше аромат. Вино, за да е вино, отлежава в ново буре. Видът на дървото на бурето също оказва влияние. Буре веднъж използвано за вино трябва да се разглоби, дъските изциклят отвътре до чисти от предното вино, да се събере бурето и налее тогава новата реколта. И така мах. 2 до 3 пъти. Всичко останало е химия.

На МКС руснаци нямаше ли? Едва ли е останало вино в бутилките ...

За виното не знам, ама разправят, че белината била изчезнала яко дим...

SpaceX (САЩ) - 2 изстрелвания (след 2 дена още едно) Virgin Orbit (САЩ) - 1 изстрелване Rocket Lab (САЩ) - 1 изстрелване Общо САЩ - 4 CASC (Китай) - 1 изстрелване Роскомикс (пРоссия) - 0 и космонавтите им мрат от глад и студ

Нищо чудно. Руснаците са много тъпи и под дезифектант разбират само белина, затова са я изпили. Тъпаците дори не знаят, че има обикновени дезифектанти за уста.

Виж, ако МКС се охлаждаше с АНТИФРИЗ....ех мать вашу!

за това ли им спрял климатика на рашките там?