Коментари - Човечеството е създадено от... вируси | IT.dir.bg
назад

Човечеството е създадено от... вируси

Учени от университета на Айова са открили ново семейство от гигантските вируси Marseilleviridae, което съдържа гените, притежавани от еукариотни организми.

Обратно в новината

Коментари - Човечеството е създадено от... вируси | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако хванеш грип - не си болен, дошли са ти роднини на гости!

Cyce

Гогов, ти си открил истината за еволюцията - гледам картинката ти на ДНК има връзки с бинарен код ;))

Кой е произлязъл от вирус- мъжете ли, или жените. Чувствах ,че има нещо такова ,ама сега се убедих. Да попитам само с клатене ли или без клатене на природата.

Омръзна ми да казват че хората са създадени от маймуни сега вируси само че сме божии създания това че се държим много често като маймуни не ни прави такива.

все пак господа е вирус . сега и религията и учените могат да спът спокоино

Играчите на ролетка и покер също предполагат различни работи... Но процеса на естествена еволюция само благодарение на природните процеси подчинени на физичните закони е напълно нъвъзможна. В света в който живеем естествената тенденция е от по-голям към по-малък порядък и от повече използваема енергия към към малко използваема енергия. Тази тенденция се нарича универслана енторпия. Затова човека остарява. Затова и генефонда на човкеа и другите живи организми остарява. Колкото повече копитя се правят, толкова по-ниско е качевтото поради внасяният информационен шум. Масоните продължават да въртат плочата на еволюционата митология в желанието да заемат мястто на Бога в живота на хората.

Така се променя ДНК - чрез вирусна терапия. Една от теориите е ,че извънземните са променили ДНКто на човекоподобните маймуни и са ускорили еволюцията ни !

Имаше едни изследвания при овцете, където се доказа, че ако не са заразени с някакъв вирус, не могат да забременеят! На тази база съм се ровил в нета и общо взето съм си мислил по тази хипотеза още преди 7-8 години.

Т.е. си търсил в нета как овцете да не забременеят? О!

Живота,а и всичко в вселената,е създадено о т Бог!Всеки който е против,и си съчинява псевдонаучни открития,ще гори вечно в огненото море-след Армагедон!Аз казах.

К

Поредния изтърван от психиятрията. Бягай с дино да си направите църковен отбор

Съвременната "наука" прави всичко друго, но не и да разкрива истината за нещата в най-широк смисъл. Ами, вземете и питайте извънземните как стои въпросът, та да няма излишни спекулации и смешни ситуации. Дарвин, с неговата теория за произхода на видовете, е част от целия този цирк.

С днешна дата няма нищо по-логично от Дарвиновата теория. Несъвършена, да, но логична.

ВБА

Че то, ако е така тогава, някой може да ни пусне антивирус и.....досега пускат само птичи грип, свински грип иии, и още колко, за да ни облагородят ли... Само питам учените, ако ги има във форума...а мнението на зевзеците ми е ясно. Все пак ми е интересно те, на какво мнение са по въпроса...

Май е дошло времето на АНТИВИРУСА? Само питам,де.....

И сега какво? Май агент Смит ще излезе прав...

Браво бе...Вирусите виновни за човешката дебилщина и лакомия..А,, човекът ВЕНЕЦ НА БОЖИЕТО ТВОРЕНИЕ И ЕВОЛЮЦИЯ ,КЪДЕ ОСТАНА????

А не е ли по вероятно вирусите да са се появили от едноклетъчните организми

Така казва истинската наука,че вирусите са дегенерирали едноклетъчни. Да се разберат истинската с науката от Айова кой е по прав,а ние ще гледаме отстрани и ще люпим семки.

Човечеството се е пръкнало от вирус-изрод. Това обяснева защо между хората има толкова много изроди. Тюх, как не се сетих по рано, та Гогов да пише за мен сега.

Вие въобще осъзнавате ли какви тъпотии пишете, пардон, превеждате ??? В тази редакция няма ли поне един, който да има поне бегло понятие от генетика и биохимия ???

Имаше един, ама той избяга от глад.

Дир-а не е научна катедра, а информационнен сайт. Тяхната задача е публикуването на истинските новини родни и международни. (И доброто владеене на англ. език.) А ти можеш да се запишеш в някой кръжок по въпросните научни дисциплини, където да обменяш мнения и да просвещаваш неуките.)

Цанко

Именно! И като информационен сайт основната им задача е да предават достоверно информацията. Когато съответната информация е в строго специфична сфера, следва да се обръщат към консултанти, които са специалисти в съответната област. Защото тия с английския език обикновено се затрудняват даже при полемики от рода на колко сантиметра има в един метър.