Коментари - Нов вирус дебне във Facebook | IT.dir.bg
назад

Нов вирус дебне във Facebook

В последните няколко дни се наблюдава "епидемия" от нов Facebook вирус.

Обратно в новината

Коментари - Нов вирус дебне във Facebook | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Format c:????? През 2016-та? Абе, юнаци, вие сериозно ли? Искам да видя този, който наистина ЩЕ УСПЕЕ ДА ГО НАПРАВИ, освен ако не е в някоя фирма, дето още работят по DOS/Windows 98.... Ако не знаете, още от Windows 2000 командата format c: не може да се изпълни от обикновен юзер.....

еее за нищо неставате пробвах вашето лечение и ми излиза това "System Partition is not allowed to be formatted."

Баси, щях да се задавя като прочетох мъдрия съвет за форматирането.

Да попитам, понеже ползвам някакъв Arch Linux, та и аз ли съм застрашен и трябва а си форматирам C:/_то щото такова не виждам :D :D: D

Нека ти помогна - под линукс пробвай mkfs /, ама ако не стане, викай администратора, че там c: нема.....

А ако вирусът се метне в D ?

Пак първо format c, после преинсталация и тогава format d :D :D. Не са казали само форматът може ли да е бърз или трябва да пълен физически.... Баси колко retard-изъм има по света.

Вируса всъщност е тази статия - след прочитането и някои хора магат да се опитат да си форматират харда. Ей затова не трябва да се дава право на неграмотници да дават акъл. Особено пък за компютри...

Че той фейса не се изтрива с format c:

ако вирусът ти налази компа, не можеш да се оправиш, тогава ползваш командата, ок?

"Най-сигурният начин за справянето с вируса обаче е друг - format C: или пълното изтриване на вашата операционна система". Хахахаха :))) Ей, оправихте ми деня, отдавна не се бях смял така сладко :)))

хаха, наи сигурно е format c: . това ме изкефи.

На този виц само русофили могат да се хванат.

Що, побърканите като тебе дето намесиха русофили/русофоби в тема за вирус през фейсбук не можете ли да се връзвате на елементарни глупости ?

Някакъв тип

Защото на вас, путинофилите, акълът ви е като на птиче.

Мда, Лольо дебне ...

Значи, чакайте да видим дали разбрах правилно. За да хвана тоя вирус, трябва: 1) да имам Facebook, 2) да се ровичкам в него и да цъкам по всякакви pop-up, дето ми изскачат, 3) да сваля нещо от непознат сайт, към който съм бил пренасочен и, накрая, 4) да го стартирам проклетото нещо. Еми, извинявайте, ама на тия, дето се връзват на такива уловки, ще им е достатъчно и да им изскочи съобщение от приятел "напиши format C: в конзолата и виж какви забавни неща може твоят компютър", за да си скофтят живота. Сигурен съм, че процентът на изгърмелите ще е горе-долу същият.

да, това е доста стар виц: "Вие току-що получихте първия албански вирус! Тъй като тук не сме много напреднали с компютрите, това е ръчен вирус! Ще ви помолим: 1 - Да изпратите същото писмо на всичките Ваши познати, които има e mail адрес. 2 - Да изтриете съдържанието на диска C".

Това изобщо не е вярно - истинският албански вирус първо те моли да изтриеш всичко от компютъра, а после да пратиш вируса на приятелите... Пращането е доста по-сложно, след като си си избърсал PC-то....

0) И да ползваш ВИНДОВС

Па после намираш тоя приятел и: 1.Правиш му/ѝ интерфейса труден за рисуване. 2.Форматираш го/я. 3.Ако motherboard -a му/ѝ много настоява - преинсталираш го/я.

Моди, немой така.

сложил съм презерватив дурекс на кабела на интернета а wifi-то го освещавам с ракия, поп и чалга музика та да бегат лошите и нездравословни вируси

Русофилче си, нали?

Побърканяк, дето Путин му е виновен за малката буба си, нали? Върви в статията за сватбата на брат Боатенг - липсата ти на акъл е напълно достатъчна да се издрискаш и там.

Идиот си, нали?

mdkbg

[quote]Най-сигурният начин за справянето с вируса обаче е друг - format C: или пълното изтриване на вашата операционна система и всичката информация в раздела на хард диска, в който се намира тя, последвана от нова и свежа инсталация на ОС.[unquote] Не! Най-сигурният начин е въобще да не използвате компютър, таблет, телефон и по-възможност електричество и топла вода!

format C: - това звучи като един много стар виц. Хахаха

Божкеее... В ерата на графичния интерфейс "format C:"... Не, че нещо, ами ако Windows-а ми е на D: или E:, ами ако въобще на компютъра си не съм с Windows, ами ако не е PC а Mac, ами ако въобще не ползвам компютър, а телефон или таблет? Ами, ако... От 1994-а година съм имал веднъж активен вирус на компютъра си и то в продължение на половин секунда, защото сам го пуснах погрешка, докато го разглеждах, след като го бях намерил на някакъв носите, който ми бяха дали. И в момента имам архивирани копия на разни вируси по дисковете ми, които ако ми се налижи ги пускам във виртуални машини, които после изтривам... За хора, които разбират, тази статия е с полза 0, а хора, които не разбират тази статия може да ги вкара в такъв филм, че ще искат да си изхвърлят компютъра...

често вклUчвам антивирyсната програма !!! HE ползвам профила си вав феисбyк !!! HE кликам на подвеждащи покани на моя екран !!! Dо сега нямам проблеми !!!

Имаш - прекаляваш с удивителните!!!!!!

То самия фейсбук е с характеристиките на вирус - събира данни, блокира каквото му е угодно, отнема ти от времето и те зомбира. А най-лошото е, че потребителя е съгласен.

06, cпоред мен това не отговаря на Bашето твbрдение !