Коментари - Уикилийкс разкри нов хак на ЦРУ | IT.dir.bg
назад

Уикилийкс разкри нов хак на ЦРУ

Уикилийкс разкри нов екплойт, благодарение на който ЦРУ може да хакне всяка Windows система.

Обратно в новината

Коментари - Уикилийкс разкри нов хак на ЦРУ | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха! Майкрософ самите са създали шпионски продукт-нарича се Уиндоуз 10!!!те крадът информация, трият програми-те са бандите като всички останали!!!

тия са много назад бе, IBM и HP и доста други тва са го вградили в биосите на всичките си компютри още през 2007 и го продават като услуга срещу заплащане ако ти откраднат компа да ти го изтрият отдалечено, но може и всичко друго да се прави и то без значение от версията на виндоса... требе да се четът рекламите преди да се пишат глупости... никакъв хак не е а си една от функциите на най-тъпата операционна система

Другари, секретния софтуер е известен от десетилетия - даже има общо название - троянски кон. Само дето журнаята сте пълни профани и огромна част от коментиращите, та смятате, че сте открили коренът на всяко зло... Кога ще проумеете, че не бива да пишете и коментирате неща които не разбирате??? Най-вероятно никога, ма аз да си питам...

Ако това е вярно, то Микрософт си сътрудничи с ЦРУ. Не може код за хак да се напише толкова бързо, един месец след излизане на win 10...

то целия уиндоус е направен с една единствена функция да прихваща и изпраща сичко на ушевите

Той-дира-хаква и прецаква моят Дебиан,та цру няма да хаква бозата ВИ :)

Ей, ЦРУ-то ! Да ви го тура с гарнитура !

Който има какво да крие, си го държи на отделен компютър без достъп до интернет. А за всички останали, ми е направо жал за ЦРУ.....порно, музика, тъпи селфита и неприлични филмчета с гаджето :-)

Масово популярно мнение, но напълно невярно. :) Gadgets на ЦРУ се вграждат къде ли не - в кабела на клавиатурата, в USB портовете на компютрите, даже цяла серия на DEll PowerEdge има компрометирана. Така, че не е нужно да си онлайн, за да те нахакат - достатъчно е да дойде наблизо черният ван и вътре чичкото да се върже към безжичното устройство на USB хъба ти :) Така btw е нахакано цяло полицейско управление, без връзка към Интернет. Потърсете в нета де ..

Епа единственото което могат да дръпнат от моето PC е порното фимите и музиката! Сега винаги има възможност да сложат нещо дето не е мое, ама то май май няма OS дето да не може да се направи такова нещо с нея! Инак ако не искаш да ти правят такива неща ами просто е без TV без PC без таблет и голяма част от марките телефони и без такива неща! Пишеш ръчно и си пазиш нещата на тетрадка и може и дори да си го криптираш там ако толкоз държиш! :) А най-доре е да помниш всичко ама човек още не е напреднал толкоз!

Какъв ти dmrengine.exe, това е само ако имаш CyberLink. А в статията се говори за експлойт в Windows...

вратата е през dmrengine.exe, игнор на системната реакция и няма проблем. евентуален чек за гадости онлайн, за всеки случай.

Все още не е ясно дали Microsoft е подготвила кръпка срещу уязвимостта - Да не би да има някой който си мисли че тази разработка e създадена без съдействието ма Microsoft!?

това си е просто една от функциите на най-тъпата операционна система

Значи,не трябва да се притеснявам от това,че дира ни шпионира много мощно,и изкривява психиката ни с маниполирани и неточно тълкувани новини?

а като малък ми разправяха че има белобрад старец в небето който постоянно следи какво правя.... явно е било истина...

да, казва се Awacs