Коментари - В Microsoft Word е открит нов вирус | IT.dir.bg
назад

В Microsoft Word е открит нов вирус

Специалистите от компанията Menlo Security са открили нова вълна от кибератаки срещу финансовите компании и организации от IT-сектора.

Обратно в новината

Коментари - В Microsoft Word е открит нов вирус | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.dосх-а е просто zip файл, който може да си го отворите като такъв. В него обикновенно са .xml-и. Явно вътре може да има и html-и, което е странно.

Който не ползва - негов проблем. Който ползва (и плаща) - знае защо.

Изхвърлете всичко създадено от Microsoft.

Съгласен, продуктите им са пълно разочарование.

Стига сте наливали пари в тези несретници. Ползвайте си Линуск и някакъв Open Office и си свиркайте.

За да изпратятт човек на Луната беше необходима изчислителната мощност само на три процесора С64, а за да тръгне Windows трябвало поне процесор 486. Абе, има нещо сбъркано в тая работа...

Рядко неграмотна статия!

Преписано от Калдата - вече пропаднал сайт.

Самият Уърд си е вирус. Истината е в ИнДизайт или Либре Офис.

Наистина не разбирам как и защо продължават да се купуват тегавитв продукти като МС Офис, след като има прекрасни и безплятни алтернативи като Либре офис и Опън офис...

Вика му се "Бизнес" - мнооого отдавна от Микрософт са се погрижили да не спазват стандартите, и вече създадените документи с разни макроси в тях не раборят на други приложения. Като добавим и нежеланието на end юзерите да работят с нещо по-различно, като добавим и взаимно-изгодната финансова връзка търговец-IT-ШЕФ-администрация и уравнението се получава, нали. Само в България може офиса да се ползва като обикновена пишеща машина със скъпо струващ лиценз. Аз лично не помня откога не ми се е налагало да ползвам нещо от продуктите на Микрошит, с което LibreOffice да не може да се справи.

Visio ?

Ние обикновените потребители вкъщи нямаме Microsoft Word понеже е платен. И е адски трудно да се намери кракнат и то без вируси. Особено за Windows 7 64 bit. И аз от години нямам Microsoft Word,Excel и целия им пакет. Сумата и време съм търсел някой какъв да е само регистриран кракнат без вируси но няма такъв за теглене. Добре че не ми се налага да го имам. Освен да напиша някое СВ за друго не ми трябва Word-a. Ама отивам в залите и там си го пиша за 5 мин.

Да така е - когато си нямаш собствена кола - Винаги ползваш градския транспорт! За теб това е не просто по-добре - ти нямаш избор!!! Така че не ни давай акъл!

Всъщност има избор - може да открадне колата ти, да я продаде на части и да си вземе своя. Ако не той - някой друг. Трябва ли обаче да го прави, г-н навирен нос? Айде дай "акъл".

Това заглавие :"В Microsoft Word е открит нов вирус" , направо ми оправи настроението за седмица напред.

голем бизнес се върти около дупките на майкрософт толко продукти за защита се продават .... цела индустрия " дето един от немотия станал коминочистач, но се събувал бос като ходел по керемидите. Една вечер го нападнали зидарите да го бият. и му обяснили, че са комбина с коминочистачите. Те слагат на обувките си гвоздеи, за да чупят керемидите, които зидарите да поправят. А пък зидарите запушват умишлено комините, за да могат коминочистачите наесен да имат работа " chitanka info/text/14527-organizatsija

Сефте ве горски! То 20% от вирусите се завират в микромекия уърд.

Значи докхикс ама всъщност зип с ейчтиемел. Така ще да е с вирусите докат млади ейчар скръммастърки и кюейки правят глави на девелоперите и меринджеите!

Че то кога продукт на Microsoft е бил без вирус?

Че кога е бил?

Самият микрошит е един ОГРОМЕН ВИРУС !

Ами виж сега - Готините мацки по-често ни поопипват и ... .Ааа да и по-често хващаме някои вирусчета!