Вижте излитането и кацането на Falcon 9 (видео)

SpaceX публикува любопитен клип от последната си мисия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мъск 99% от бюджета, останалите 1% да не плачат много

Какви бяха онези двата бързо търкалящи се бели обекта?

Режисьора си изтърва салфетката докат снима

Чупката, Илончо. :) Нищо няма да гледам. Помпай си акцийките на балонеца по друг начин, не с претоплени "новини" за... нищо. Като постигнеш нещо реално: човек извън горните граници на атмосферата, в реалния Космос - тогава пиши тука. Аре.

Ама Илончо ли ти пише? Факсове сигурно ти праща? И ги получаваш директно в главата? :))) Не се бой, скоро и извън атмосферата ще излезе, но теб дали ще ти дойде акъла, това не се знае...

Ало, забав(е)ния: искаш да кажеш, че новината няма нищо общо с Илон, и ДИРа си пишат каквото им дойде, така ли? лол За ПР не си ли чувал? Аре - същото и за тебе: КОГАТО направи нещо реално - тогава пиши тука да се хвалиш. НЕ ПРЕДИ ТОВА.

Аз пък, докато не видя как излита и каца Съюз на живо в пряко предаване, не вярвам че мужика може да праща гюма си, където и да е.

още преди 5 години - един и същи пускат секи път

Ha 30 aвгycт бeшe извъpшeнo изcтpeлвaнe нa Fаlсоn 9, в paмĸитe нa миcиятa ЅАОСОМ 1В. Ha ĸopпyca нa paĸeтaтa бeшe пpиĸaчeнa ĸaмepa, ĸoятo дa зacнeмe ĸaĸтo тpъгвaнeтo нa paĸeтaтa, тaĸa и ĸaцaнeтo нa Зeмятa... Абе южноафриканската маймуна няма ли да си закачи една камера на, на... на това и да предава онлайн пряко? Аман вече. Какво стана с големия бидон? Пак се бил нагънал при изпитания. За него защо не пишете?

Много си изостанал във времето. Бидоните вече 2 пъти летяха. Та гледай малко да ти се понагъне мозъка, че сега е като сачмичка гладък и толкова голям

Унижението от безсилието на ватенките поражда само подобен език но така е с приматите от изток и трябва и нашите да ги въдворим на подобаващо място

в холивуд аниматорите пак са си поиграли, браво! краварски момшеници!!! тва да не е като нашия тавариш пути, който показа реалните най-модерни руслямски оружия и най-новата хипер-дупър звукова ракета, а не некви измислени анимацийки!?

:))))))))))))))))МОСФИЛМ ДОРИ И ТОВА НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ДЕБИЛЕНО ЗОМБИ но какво друго ви остана освен да ругаете като каруцари каквито сте си

когато видя думите "ирония" и "сарказъм", веднага грабвам тълковния речник и го мятам възможно най-далече. :)

Аз не искам да има полети на Фалкони. Това ясно си личи че е режисирано и снимано или в пустинята Мохаве или някъде на север в Канада. Глупаците да вярват на НАСА и на тяхната измислена и режисирана от Рубик Аполо програма, но интелигентните и просветени като мен знаят че това всичко е фалшива новина и подигравка с разумния човешки интелект. Гледайте в ютуба видеота и ще разберете истината, ще си отворите очите и ще проумеете как НАСА е мамила човечеството столетия наред.

ще проумеете как НАСА е мамила човечеството столетия наред... ПОСМАЛИ МАЛКО БЕ МАНГО!

аз пък не искам грипени- импийчмънт

И това е просто една частна компанийка. Представете си какво ще се случи, ако направят това национален приоритет... Китай се насира една ракета да изпрати без да срине съседното училище.

Когато си прост не е възможно да ти бъде обяснено. Тази малка частна компанийка изсмуква 80% от ресурса на НАСА за последните 3 години. Защото в противен случай и някоя малка частна компанийка на Делян Пеевски можеше да свърши същата работа... Космонавтиката и Космоса не са лъжица за твоите уста.

НАСА, тъпако, е с бюджет 50 милиарда за този 3 годишен период и от тях за Спейс Х са отишли по-малко от 1 милиард. Та викаш 1 милиард е 80% от 50 и повече милиарди? Ти да не си тъпака Нанайси?

Не те ли е срам че лъжеш? 80%... Как го сметна? Аман от лъжливи мърши като тебе. Това се връща на децата ей... Внимавай.

Ти нормален ли си бе? Китай изтреля сума ти и кораба а това с частната компаниика, ако си мислеш, че зад тоя лаладжия не стоят национални интереси си или наивен или психично болен

Китай изстрелва корабчета и ракети с наполовина мощност от тази на Фалкъните. Инак и катюша може да изстреля повече ракети за секунди....

Хайде бе, ние тука да не би да сме неграмотни като тебе и да четем само сводките които ни спускат?

хубаво е, че уж не четеш само сводки, но поне си признаваш, че четеш сводки... А сега виж какви са Long March 2 (LEO до 8 тона), Long March 3 (LEO до 11 тона), Long March 4 (LEO до 4.2 тона), Long March 6 (LEO до 1.2 тона), Long March 11 (LEO до 0.7 тона) и Kuaizhou (LEO до 1.5 тона) с каквито са 99% от изстрелванията им. Само Long March 5 се равнява на Фалконите, но тя е летяла цели 4 пъти от 2016 досега, а фалконите едва 100 пъти.

спичлес ... абе измислил го е рашъна там с кокаколата бидоните и заварения кюнец, къде ще ми пускате сега тия холивуцки глупости

От филмчето ясно се вижда, че Земята е плоска.

За плоскостта не знам, но на 100% се вижда че това не е реален космически полет , а симулация снимана в пустините Мохаве, Наска или Канадската Тундра. А аз определно мога да твърдя, че умея да разпознавам истински изстрелвания на ракети от фалшиви. Стотици часове видеа по темата съм изгледал в ютуб.

Ааа, щом си завършил ютуб академи, значи си пРОФЕСОР с главни Р на края. Чак ме разсмя, ей. Такива учени ни трябват да ни извадят от духовната низина, в която се намираме.

Ютуб академия и Международния фейсбук университет е завършил другия Аполо-нанайси, по-горе. Този само го иронизира... ;)

С това ускоряване на видеото Нанайси тъпака пак ще обвинява Холивуд за кадрите...

А дали ще проумее какво значи "ускоряване на кадрите"? :)))

Ускоряване е когато ви го набутам едновременно и двама ви в дупенцата.

Ако езика ти е раздвоен може и да успееш, руслямски боклуко. Айде сега бргай да пълзиш на гей парада в Москва за октомврийския преврат на ереите Ленин, Сталин, Троцки, Молотов, Берия и т.н. все твой гей любимци.