17-11-2017 20-11-2018

Коментари

иеее, махнали са тъпия червен филтър

аха и един мормот завива шоколод. :-) Това е Марс, колкото и килима в хола ми е марс.

Само не знам ръждата по болтовете и другите детайли как се е появила.... след като на Марс няма влага?

епа ,можеха и някой марсозавър да заснемат в гръб

гладен гогов марс сънува

Обсесивно-компулсивното ти разстройство пак те победи, не можеш да го контролираш и това си е. Сега пак няма да се спреш да плещиш. Че ти не щеш да се върнеш в клиниката е да кажем разбираемо, но тия санитари дето току те изпшускат да им избягаш плачат за наказание.

7 години на Марс и продължава да работи машинката! А една Лада на 2-рата година ръждясва, а тавариши? Или вие там сте по "безаналоговите" и "хиперзвуковите" неща, а? А да, джуджето от Кремлин беше казало, че до 2015-та усвояват нанотехнологиите, бааааахахахахха!

е без аналог. Бахти тъпака! Only in BG.

Силно си обсебен от човека на снимката ,...отдай му се

О, много красиво. :) Почти като на остров Девън в Северна Канада. ;) Преди поне му шляпаха по един червен филтър, както са забелязали колегите по-долу, за да докарат предполагаемия цвят на марсианското небе. Но сега вече не са се занимавали - и като резултат вече и марсианското небе отива към синьо, не само земното. Също, айде следващия път да не е снимка, която всеки може да дорисува на компа - ами да е няколко секудни клипче, да видим Девън-ходчето как се завърта, за да обгърне панорамата. Така би било с една идея по-убедително - и по-трудно за фалшифициране. Откъм положителната страна, няма как да не отбележим, че съвременните "документи" на НАСА изглеждат много по-добре от картонените мате-фонове от Аполо ерата. :) Сериозно, вижте каква дълбочина на хоризонта има тук - точно както би трябвало да е на нормална планета или луна. Докато "лунните" снимки и клипчета на Аполотата само кьорава мисирка би приела за истински, щото хоризонтът винаги е на има няма 20-30 метра, лол.

Знаеш, че болестта ти може да се третира. Просто не бягай от клиниката.

от остров Девон в северна Канада

При постоянния агит напън на руските тролове не е учудващо, че на хората им писва и реагират кой както може.

Оф доскоро те тормозеше само Холивуд на 4-и километър, сега и някакъв остров се появи. Мъка.

ти очи имаш ли бе !? не виждаш ли че по склоновете още личат следите от водата от стопените снегове не виждаш ли синьото небе бе хюмте евреиско !!!! не виждаш ли как светлината се разсейва от атмосферата 1000% ФАЛШИФИКАЦИАЯ на всичкото отгоре - бездарна - сигурно е аутсорсната в Гандиленд

е няма как червенвите тролове да пропуснат възжможността отново да обяват и това за монтаж и измама...По стара традиция за всичко, постигнато от НАСА. Е, ако беше Роскосмос, тогава дитирамбите щяха да са до небето. Но не би....

ти очи имаш ли бе !? не виждаш ли че по склоновете още личат следите от водата от стопените снегове не виждаш ли синьото небе бе хюмте евреиско !!!! не виждаш ли как светлината се разсейва от атмосферата 1000% ФАЛШИФИКАЦИАЯ на всичкото отгоре - бездарна - сигурно е аутсорсната в Гандиленд

Няма такова нещо. Ако някой друг лъже - ще ако накастря също толкова лошо. Обаче - на, само мазните американски конспиратори лъжат за Луната. Пълни психопати. Такъв те убива без да му мигне окото, щото е свикнал всичко да му се разминава.

Споко човек, не му отговаряй на тоя (ДП). Тва е местния луд. Търпим го, щото е кротък - ако и досаден. ПП: Да, Марс мисите на НАСА са същото фиаско като Аполо. Достатъчно е да им гледа човек само една от пресконференциите, за да види какви жалки клоуни, явно събирани от улицата, са изтъпанили в ролята на "учени". :) Оня не може да върже две приказки на кръст и не разбира изобщо какво го питат умните журналисти - обаче иначе трябва да повярваме, че току-що собственоръчно е приземл марсоход на майната си. :) Лол, НАСА са най-смешният ситком, не ти требе ТВ.

Хахаха, тука НАСА тъпаците са се излъгали да нащракат плюсове... Човекът има предвид, че всичко е снимано на Земята (няма къде другаде) - и после отгоре му лепят плътен червен филтър, за да замаскират. В случая обаче са пипали по-фино.

В НАСА темите случаят по-скоро не е въпрос на тролове - макар тук наистина да гъмжи с такива и от двата лагера. Тук е въпрос на НАСА зомбита - слепци, които отказват до последно да прогледнат извън зоната си на комфорт. От една страна хем ти е жал за тях - хем са идеални за ебавки. Айде, един тлъст американец, пето поколение промит мозък с мания за национално величие, да речем има някакво извинение все още да вярва на НАСА шитните (от англ.: лайнярщина, подигравка с четящия). И да не се поинтересува от документите и книгите по темата, които веднага ще убедят всеки научно и технически грамотен, че Аполо е невъзможно по поне 20 параграфа. Обаче, български мизерник, мачкан цял живот от руснаците и престъпниците-комунисти, чието единствено предимство в проваления му живот е, че уж е видял всичко, нагледал се е на лъжи и по-трудно се хваща? Е такъв тъпак да вярва безрезервно на американците (или на когото и да е) вече е повече от жалко. Така че такива ще ни забавляват - нас, по-умните - до последно. :) Ще ви припомня например, че този януари Мъск обяви, че "буквално до няколко месеца" (точен цитат) марсианскят му кораб ще е готов за излитане!!! Леле майко! Ами че то вече дошло бе, пичове. :) Ще гледаме шоу значи най-късно лятото. Когато, за пореден петдесети път НИЩО няма да се случи. ПП: Освен, че пуснатият (айде да преположим от кого) сред враговете на САЩ (Китай, Европа и Иран, за бога!) вирус ще коси все повече хора.

Кажи на доктора си, че лекарството не работи, да го смени или увеличи дозата.

"Вие, по-умните" да слушате доктора и да не бягате от клиниката. Следващия път като те върнат санитарите ще помислят как по-добре да те вържат.

Еднбиственото, което врякането ти с различен подпис може да ти донесе е още една диагноза в допълнение към обсесивно-компулсивното ти разстройство.

LOL, тая "тема" не съм я видял. Все пак не аз живея от заплата на щатен трол. То тия дето те държат на работа при толкова диагнози са за затвора, виж напоследък си все в гърчове.

Невада? Малко по нататък е бензиностанцията

Аиде сега обясни на нас простите какво аджаба означава "и един мормот завива шоколод" дето го сереш навсякъде по Бг инернета че даже и гугул не можа да ми каже кво е това.

Няма угодия. Все нещо и е криво. Цел свят казват едно включително и господаря им ама те знаят по-добре и по-големи спецове са. Спецове с празни джобове.

О, със сигурност правя повече пари от 5 зомбита и 3 трола взети заедно; тоест: от цялата тукашно-сутрешна публика, която цъка минуси на офисния комп вместо да си бачка работата в делничен ден. :) И по този въпрос, пак да питам: да речем, че имате 10 бона (нямате ги, но да речем, че са ви джобни пари, както на умните хора): но коя година ще ги сложите, с условието, че дотогава трябва задължително жив човек да е стигнал Марс - или поне Луната? 2024-а? За тогава е гарантирала НАСА. 2022ра? За тогава е обещал Мъск. 2030та поне, за да се подсигурите? Макар че това ще е смешно късно, предвид че ви будалкат вече 5-10 години с локуми по темата. Аре, заемете някаква позиция? Иначе Ганьо може да си чака и до 22ри век, и да си вярва.

Земята е плоска, Марс е плосък. пръскат ни с чемтрейли от коронавирус, ядем отрвна храна, илюминатите ни наблюдават, ние сме разработка на 9-тата планета - всички ще умрем

куку, смени дилъра или наркотиците- най-добре и двете

аполо нанайси, казах ти да вземеш жълтото хапче сутринта, сигурно си изпил зеленото, бягай да ти направят една клизма, че до час ще получиш гърчове и разтройство....

Така е. За никой успял мъж не са пари. И навън, и у нас. Обаче такъв, предполагаемо умен, мъж би трябвало да може да прецени принципни положения: като да вярва ли на НАСА - или не. Но ето, че засега никой от вас не иска да се анагажира с прогноза. Не знам защо. Страх? Ето, аз ви казвам в прав текст: преди 2050та е немислимо да има човек на Марс или даже на Луната. Броим годините дотогава - и всяка година отчитаме кой ви е излъгал, аз или НАСА. :) Така и така тука пускат НАСА новини поне по 1 на седмица.

Интересно. Колко разумен, и практичен е човек, поне повечето човеци, когато става дума за собствените му пари, и колко не е когато иде реч за обществени средства. Представете си че покрива на къщата ви тече, ел. инсталацията ви е изгоряла, дограмата ви е за смяна, а вие си купите последния модел дронче, и го изпратите на другия край на града да снимате отблизо паркинга пред супермаркета. На земята има безброй спешни проблеми за решаване за които вечно недостигат средства, а се харчат милиони за да видим на живо как изглежда марсианския пейзаж. Знам какво ще ми кажете за науката, и прогреса. Съгласен съм, но не трябва ли всичко да си върви поред на степента на важност. Има един хубав научно фантастичен разказ. / Не помня името на автора / . В този разказ се разказва за смел и героичен екипаж на космически звездолет който след двеста годишен полет, и куп приключения най-накрая достига целта на своето пътуване. Оцелелите се подготвят да слязат на планетата, да направят нужните изследвания, и да пратят резултатите на майката Земя, а там на Земята екипажа ще бъде обявен за герой. Когато слизат на планетата се оказва че тя отдавна е проучена напълно, а тях ги чака друг космически кораб построен от техните внуци който лети стократно по-бързо, и е дошъл да ги прибере за да не пътуват обратно с тяхното остаряло корито. Може да е разказ, може да е фантастика, но ще признаете че не е невъзможно да се случи. Какъв е смисъла сега да се харчат средства за нещо което след години ще може да се направи и по-бързо, и по-евтино, и по-качествено, а сега да си решаваме сегашните проблеми.

Пациент куку пак ли е злоупотребил с морфина?

Разказа беше на италиански фантаст. Неговите са все едни депресарски. Един въпрос. След като не искаш да се харчат средства за развиване на науката, как смяташ че ще стане това "след години ще може да се направи и по-бързо, и по-евтино, и по-качествено"?

Не съм казал да не се харчат пари за наука, а това да става по ред на приоритетите. Изобретяването на самолета няма нищо общо с отриването на Америка. Нали? Ако ги нямаше американските братя Райт, някой друг щеше да построи първият самолет. Ще се съгласите че със самолет много по-лесно се стига до Америка отколкото с каравелите на Колумб. И не ми обяснявайте че Колумб е открил Америка в името на науката и прогреса. Основната движеща сила тогава, а и сега, е печалбата, и забогатяването. Не мога да приема за нормално когато една трета от хората по света нямат достъп до чиста вода да се харчат стотици милиони за търсене на вода на Марс. Решавайки злободневните си проблеми човечеството така или иначе ще развива и науката и техниката, и на един по-късен етап много по-лесно, и по-евтино ще направи същите отрития за които сега отделя десетократно повече пари.

И ти даде 15 лв тоя месец за интернет и други 15 за телефон. А не ги дари за някоя кауза, за да имат африканските деца вода. Нали? Това са пари на амерериканската държава и ще правят с тях каквото си искат. Ако искат могат и да си ги горят. Ние можем само да сме благодарни, че споделят резултатите с нас. А тия без питейната вода, нека си кажем някои истини за тях. Немалка част от тях и за чеп за зеле не стават. А и повечето имат диаманти или други ценни изкопаеми под краката си. И се множат като зайци, понеже още не са проумели връзката между секса и забременяването.

Цялата тая тирада се гради на това, че "приоритетите" са ясни и са за всички еднакви. Трябва малко да походиш по света и ще разбереш какво ни е казал писателят с думите "разни хора - разни идеали". Тогава може да се опиташ да разбереш народната мъдрост "за лудо работи - за луди не стой". Още по-голямата заблуда е, че точно ти знаеш кои са най-важните приоритети. Може да се поинтересуваш и от наука. В математиката е пълно с примери на абсолютно "безмислени" открития и теории, които след години се оказват напълно приложими на практика и решават реални проблеми.

Мисленето ти е твърде едностранчиво. Покрай тази ракета и апаратура, за откриване на вода на Марс, са направени редица открития и патенти, които помагат именно тук, на Земята. Ще ти дам най елементарният пример. Интернет е създаден от военните, за да не им прекъснат връзките при ядрена война. Кой ползва интернет днес? Така е със всичко. Създава се с една цел, но се ползва от целият свят. Сега търсят вода на Марс. Утре ще търсят вода из Сахара със същата технология. Мисли малко по широко.

То ясно си личи че това е анимирано в Холивуд. Иначе как става така че уж марсоходът снима и себе су? Може ли сега такава плитка измишльотина да се използва от НАСА като уж доказателство че на Марс имало някаква хамериканска сонда? А плитки мозъци да вярват на тези фейкове колкото щеш.

Вуйчовото, марсохода снима себе си защото камерата е на мачта. Пий една ракия и друг път не се изказвай неподготвен по теми различни от съседката Пенка и руската салата в супера.

Никога не съм си помислял че мога да разгледам и Марс все едно е снимка на Витоша :-) Много яко!

Виждам, че не си спрял гъбките! Продължават халюцинациите ти!

Айде вземете и се стиковайте! Единия вика Девон, другия - Гренландия, третия - Мохаве... Я си прегледайте опорките, че нещо се омотахте!

Защо ли никой учен досега не е успял да докаже някаква измама и да стане известен? А само хора без знания в основни области "откриват доказателства"!?!

На Марс също е текла вода някога. Ама това е сложно да го проумееш, освен ако не ти го нарисуват на картинка...

Този "умник" мисля, че се е покрил добре. Състоянието му се влошава, но няма хапчета, за съжаление. Беше "Аполо" - манията, сега и "Марс" - мания го обзема... Кой знай каква мания ще го обземе утре!

Това съм го виждал някъде :) Няма снимка която да покаже цялата луна а има на Марс :)))))

Тоз' е прост, виж му правописа! Едва ли знае какво е мачта! Кажи му, че марсохода има селфи-стик, може и да вдене!