Коментари - Олигарх купи социална мрежа №1 в Русия | IT.dir.bg
назад

Олигарх купи социална мрежа №1 в Русия

Руският интернет холдинг Мейл.ру (Mail.ru Group) похарчи близо $1,5 млрд., за да придобие пълния контрол над най-популярната социална мрежа в Русия - ВКонтакте.

Обратно в новината

Коментари - Олигарх купи социална мрежа №1 в Русия | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отивам да се регна в вконтакта

Осраха ICQ, сега ще осерат и vkontakte.

Аз имам поща там

Какъв интелигентен вид има. Сигурно е направил някакво много важно изобретение и с него е спечелил първият си милиард. От там на сетне не е трудно.

Последният път, когато видях ВКонтакте, сайтът беше пълен с порно.

какво по-хубаво от това

Aми този е един от собствениците на "Арсенал" и в Лондон нямат нищо против милионите му , както и на другите олигарси ;) Той там си и живее. Това е то западното лицемерие ...

а що не живее в майка раша? сигурно в лондон е по-хубаво?

Aми този е един от собствениците на "Арсенал" и в Лондон нямат нищо против милионите му , както и на другите олигарси ;) Той там си и живее. Това е то западното лицемерие ...

Каква интелигентна физиомутра.

Абе другар путин няма ли да ги национализира тези,нали ще реставрираме ссср -а?

Кой пак те е излъгал? Чичо Сам ли?

Тоя на Киро циганина от Катуница прилича много. Дан са братчети нещо.

Много са му дръпнати очите нещо на този "руснак". Пък и името му и то си е типично руско :) А ще ми разправят, че руснаците били братски СЛАВЯНСКИ народ. Не ми приличат на българите. Българите са европейци.

Bell

Шъ мъ извиняват руските братушки, но олигарх не означава само и единствено човек с пари. Означава човек с пари и реална политическа власт, която упражнява, благодарение на натрупаното богатство по време на дивата приватизация там. Нещо доста по-различно от милиардерите на запад. А и както някой по-долу спомена те самите руснаци така си ги наричат. Съвременното значение на думата олигарх произтича точно от Русия.

Ясно. Цензура по Путински. Защо да забраняваш официално нещо, когато може да го купиш и "кастрираш"...

Еми, поучили са се хората от Арабската пролет, че демонократизацията започва от социалните мрежи и вземат мерки. На враговете им не им харесва.

За кво им е на блядовете социална мрежа....vodka connecting people ;)

Тея крепостни нещасници никога няма да се оправят. Комунизма не прощава...

мдаам...хайде някой да посмее да пише дори мейл против Путлер, ако му стиска :))) Ще се озове или в затвора като ''чужд агент'' или в някоя психо-клиника около Москва, без обяснения

На теб дори и клиника не ти трябва... Домашният затвор, в който си се самоизлолирал/а и пишеш глупости, и жълтите стотинки, които ти плащат тях, ти е достатъчно!

регистрирай си поща в Mail.ru, там ще си най-''свободен'' путлероиде!

Дерзайте Руски Олигарси Президента Путин е с вас и ще ви закриля. ЧЕСТИТО!!!

НЕЩАСТНИК !

Щастливецо,изяж си кофичката с кисело мляко

Свобода за продан.

В Русия всеки който има повече пари е "олигарх". В САЩ, Великобритания - са обикновени милиардери, дори благородни бах мааму.

Ше ме извиняваш, ама самите руснаци си ги наричат "олигарси".

Херкулес

Ще ме извиняваш, но не са само руснаците :) Заслушай се малко по медиите и ще видиш, че и нашите тук им викат така...

Алишер Усманов... първи руснак е тоя :)))

Руснак е... това са руснаците. Особено от "преуспелите" и по-надарените руснаци ще забележиш по именатат им, че са все с неславянски фамилии :)

От 130-140 милиона руснаци общо, в социалната им мрежа -270 милиона контакти!?!? Брей, брей, да им се неначудиш на тия руснаци...

Викаш тя тая социална мрежа е само за руснаци а ? :) Бая народ по света я ползва също. Все едно да кажеш , че facebook е само за американци.

У фейсбука само американците ли броиш ?

Глупава забележка. Рускоговорящите и рускоразбиращите по света са около 400 милиона. Повечето от тях не ползват фейсбук въобще, предпочитат ВК.

руско говорящи са само останалите в Русия а избягалите руснаци на запад говорят на руски само с руснаци защото много трудно учат чужд език

такива продажби и покупки противоречaт на свободата на словото, демократичните принципи и принципите на живота изобщо.

в ръша всичко е така

Наистина. Друго нещо са си "свободните" медии на Тед Търнът и Рупърт Мърдок, нали?