Влиятелен икономист в Давос: Криптото е пълна измама

Рубини смята, че то подрива властта на Централната банка

Обратно в новината

Коментари - Влиятелен икономист в Давос: Криптото е пълна измама | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събрали се една шепа милиардери да обясняват на други милиардери - Как трябва да живее раята и как да е вкара в това русло.... П.П. Когато аз продавам сладолед, естествено, че бургерите до мен са пълен шит!!!

Цялата банкова система е измама, което включва и криптото. Но това не е проблем сам по себе си, защото т.нар. цивилизация се крепи на измамите. Необходима е маса дебили, които да бъдат мамени и малцина измамници, които да ги мамят. Проблем е само в случай , че съотношението се обърне, но това противоречи на няколко природни принципа.

Ако наистина се интересувате от световния инвестиционен пазар и случайно попаднете на мнението на тоя прочут нюйоркски измамник, правете точно обратното на вечно погрешните му катастрофични прогнози. Отчаян марксистки лъжец. Батковците му от москва погребват капитализма още от 1917та и все не им се получава. Нещо и доларът се оказа безсмъртен, а? Същият идиот, при въвеждането на еврото, твърдеше, че до един месец еврото е труп. Полезен глупак на повикване за стресиране на пазара, от което богатите само стават все по-богати. Е, и му плащат. Даже и с Нобелова награда го уредиха, че баламите да му се ловят на манипулациите.

Еххх как искам да тръгне да умира и да слезне поне под $1000 , после ще си взема така за спомен няколко да си имам като колекционерска стойност...

Щом го казва човек който е врял и кипял във финасовите среди, струва си да се замисли човек. За мен също е пирамида, но не е единствената. Известно е че за да спечели един, трябва да загуби друг. Третия вариант е даса клонира или печати толкова че да има за всеки колкото му трябва. Това вече е комунизъм, но и него го отрекоха и никой не стигна до тази нирвана. Всички далавери са измама но с различни средства. Тази просто е компютърна и е децентрализирана. Т.е. трудно можеш да я пресечеш, но не е невъзможно. Зависи кой какъв интерес има. Пак далаверата.

Ще си пусна Бетовен, и арията му: "Пирамиди, фараони...и балъци за трилиони" ХАХАХА

Тотални изкуфеляци,.. ако крипто е измама, вие драги години наред се храните и пълните джобовете с друга схема,,, акциии... едни надписани хартийки които си променят стойността под влиянието дали Мъск е пръднал,дали некой министър си е сменил памперса и прочее...и обръщате в фиат. Изроди долнопробни..Аз за едни др измамници да питам,..като цялото ЦЕО на WEF е в ръководството на еурогейския сбирщайн,..там течн а информация, бюджетни тайни,стратегии има ли ... върха на пирамидата са точно тия мерзавци.А на данакоплатеца разправя икономисвай и мри... я у лево. Да влиза Сатан-я

Тоз ром да върви да продава дюнери в бялия дом!

пич, бъркаш CBDC с крипто, а единственото общо между тях е че и двете са дигитални. и когато дигиталните им валути бъдат въведине, тогава ще ни е.е мамата на всички ни

Тhere's no honour among thieves (в превод: Между крадците няма чест) Хванал се измамник да разобличава измамници ... какво друго да коментирам ... А, ако се чудите, как знам, че е измамник - еми, щом е в Давос, какъв да е? Там всички са измет, от първия до последния са боклуци, без изключение.

Ще го усетят глупаците скоро време. Всеки се надява да лежи, пърди и да забогатява. Няма такъв филм, Който се е сетил да продава навреме е забогатял, Другите глупаци скоро ще ги занулят.

Ама кога е това скоро, щото от 2013 биткойнът все умира? Дай една прогноза. Изглежда, че си разбирач...

Ми всеки път като падне после се възстановява по-малко отколкото е бил Беше стигнал $66к сега е $21 Според теб не върви на умирачка така ли? :) :) :)

До Sof: а преди да е 66, спомняш ли 5? а преди да е 5, спомняш ли си 18? Абсолютно прав е, явно не ги следиш много..след най-големите падания на биткойна са идвали ATH винаги

Никога не съмн го чувал този.

а дубрутру! всички виждат, че "царя е гол", но докато има балъци - ще има и тарикатти.

Идеята е да ти вземат парите срещу изкуствено надуван балон, след което да го спукат. Срещу парите си имаш банка и държавна гаранция, но изгубиш ли криптото, пиеш водица - отсреща не седи никой

прав си ама друго си е да ти обещават 36 процента доходоносна лихва :)

Ааа щом в Давос са се изказали по тая тема, значи трябва да направиме точно обратното и да инвестираме в крипто.

Този неприятен иранец постоянно говори за кризи, в някакъв момент кризите се случват и десетилетия след тях човекът се хвали как ги бил "предвидил"!

То точно това е идеята на криптото…. Централната Ротшилдска , Рокфелерска и тн банка да не е всевластния връх на пирамидата.

Ама това крипто го създадоха самите рокфелерски кръгове, като уж за антиситема срещу техните структури. Оставиха ги до се поналапат шараните и сега започват постепеннно да го закриват! Те такива игри играят от столетия. Реформация-Контрареформация, Изпратиха болшевиките в Русия после им организираха гражданска война Въоръжиха Хитлер и го изпратиха в Русия, после воюваха срещу него!