Коментари - НАСА ще обяви изненадваща новина за Европа | IT.dir.bg
назад

НАСА ще обяви изненадваща новина за Европа

По-късно през деня НАСА ще обяви изненадваща новина относно една от луните на Юпитер - Европа.

Обратно в новината

Коментари - НАСА ще обяви изненадваща новина за Европа | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Учените са почти сигурни".... хм?

-информираните им предположения тежат мааалко повече от твоите.

Най-вероятно ще обявят, че са засекли китайска сонда на повърхността.

Последният път, от НАСА, се изказаха, точно по време на речта на Путин пред ООН, и беше в стил - ама то, май, много вероятно, евентуално, обосновано...........и т.н. ,има вода. "Падат" много, щом използват НАСА за политически игри........., вероятно и сега ще има нещо подобно!

Най-вероятно са заснели "Смуглата дама" на повърхността на Европа или са подслушали литературен дебат между Орфу от Йо и Мадман :)...

Влизам само за две неща: 1. Да изразя надеждата си новината от НАСА да е наистина интересна 2. Да прочета какво е написал колегата Иван и да му се посмея тихо Сега излизам.

Новината е интересна... На Европа ще зареждаме преди да продължим нататък. Водата е ключ към всичко.

"Жестоко" заглавие! Какъв журналистически "похват"! - Да се чудиш, за коя "Европа" става въпрос... Ей, писна ми от простотии и селски тарикати!

Щом е НАСА, то е ясно за коя Европа.

Отново вавилонски шаманизъм. Нищо не знаят със сигурност, но професионалнит спекулатори наследнци на древните звездобройци са направили компютърен модел според техните ограничени познания и страстни предпочитания, и сега ни обявяват че според него океана на Европа е дълбок 100 километра и се намира под дебела ледена обвивка. Защото няма ка да проверят с директни наблюдения и експерименти, на базата на които с се гради истинската наука.

Нали уж някакви сонди които NASA е изстреляла към този спътник са се приближили и са направили изследвания? Или викаш краварите не могат да изстрелят нищо в Космоса щот'нямат ракети?

Тези сонда как може да проучи 3D структурата и химическият суъстав на спътника Европа в дълбочина? Не ми е известен такъв дистанционен метод. Да надзърне с поглед под плътна ледена обвивка. Или викаш американските сонди са най можещите сонди на света и правят чудеса неочаквани от научната общественост. Или по-скоро медийната машина за масова дезинформация прибавя поредната фалшификация към своят дълъг списък предназначена за лековерните.

Според твоята религия земята е плоска и се държи на четири стълба, а слънцето обикаля около нея. Всичко останало е "вавилонски шаманизъм" и прогресивните хора сте ги горили на клада. И сега бихте ги горили ако имахте тази възможност...

Лъжеш. Мога да ти гаранмтирам че няма една строфа в Библията в която да се твърди че Земята е плоска. И нямя как защото Бог най-добре знае каква е Земята след като лично я е създал. Вярата в идеята за плоската земя принадлежи на езичниците. За християните тя е почти сферична. Но понеже си много емоционален и сякаш ти липсва разум, ще те накарам да мислиш като те помоля да обясниш ако можеш как е възможно да има еволюция благодарение на случайни промени в ДНК и естесвена селексция, след като те предивикват само загуба на информацияи в ДНК и негативни ефети върху живите организми според научните изследвания. Можеш ли за псочиш положителе ефект от мутациите, който да е признат от научнат общественост. Защото аз мога без затруденние да ти изброя много негативни ефекти опт мутациите в следтвие на мутагенните фактири на средата и универсалната ентропия. Съмнявам се да ти е известно че в живите оирганизми има няколко нива на защита срещу мутациите и тяхно предаване в следващите поколения. Съветватм те да се интересуваш повече от истина отколкото чувствата и мераците си.

Шо бре Иване, ти си от същата религия като началниците в НАСА...шо се косиш, не мога да те разбера?!

спойлер: нищо не са открили, само се правят на интересни за някой друг долар...

Така написано заглавието, когато зомбито го прочете и веднага си мисли за континента Европа, а не са спътник някакъв нейде. Само се чудя: от журналистическа некадърност ли е или нарочно?

Нарочно е. Новините в тази секция отдавна са жълти.

Правда Това е поредната лъжа на краварите.Те не могат да стигнат до там защото нямат русйи ракети.Роскосмос планира и ще осъществи като първи на луната на Европа ще реализира далеч преди краварите Путин е наредил да се замразят научните програми поради липса на средства,но проектът ще се реализира в най кратки срокове..... Обаче с руски ракети!

"Путин е наредил да се замразят научните програми поради липса на средства ..." - бе той е наредил океана на Европа да замръзне, ти някакви си програми ...

Сигурно гнома от кремль е обявил Европа за изконна територия на ватенките!

ПСИХО!