Коментари - Водна пара на Европа - луната на Юпитер | IT.dir.bg
назад

Водна пара на Европа - луната на Юпитер

НАСА обяви, че е засякла нещо, което прилича на гейзери водна пара на замръзналата повърхност на Европа – една от луните на Юпитер.

Обратно в новината

Коментари - Водна пара на Европа - луната на Юпитер | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вавилонските шамани жреци на златният телец ще ни повтарят тези еволюционни мантри докато свят светува с надеждата да не зигубят почва под краката и контрола върху обществото. Защото човек не може да слугува на двама господари. Но в действителност шанса на сътника Европа и на който и да друг спътник да има живот е не повече от нула, ако ще да има идеални условия за поддържане на живот, независимо че не е такъв конкретният случай. Причината е проста. Физическите закони и естесвените процеси които подчиняват на тях, не могат да създават информация, необходима за изключително сложната структурна и функционална организацията живите организми. Информация е нематериална единици която не е свойство на материята и енергията. Чрез тях тя може да се съхранява и предава, но не може да се генерира. Зад информацията винаги стоят идеите на интелигентно същество и тя винаги е съпътствана от система от правила известни на источника и получателя на информацията. Без тази система от правила за нейното кодиране и разкодиране (правилно разбиране), инфорацията става безполезна. В живите организми имаме всички тези елементи за съхраняване, кодиране, пренос и разкодиране на информацията работещи в синхрон с енергийните източници на клетката.

Физическите закони никъде не забраняват еволюцията и произлизането на живи същества от неживи вещества. Напротив физическите закони са пределно ясни и те казват, че всяко живо същество е изградено от неживи вещества. Всичките елементи които се "съхраняват" в живите организми са НЕЖИВИ. Живи ги прави единствено подредбата.

"Живи ги прави подредбата" - сега се върни и прочети края на горния пост.

Гого: "Но в действителност шанса на сътника Европа и на който и да друг спътник да има живот е не повече от нула..." Ако е имало интелигентен творец, който е създал живот на Земята, мислиш ли, че би имал затруднение да създаде живот и на друго място? Или нашето его не ни позволява да приемем тази възможност?

бааа го,и аз като си кипна вода на котлона и от нея излиза пара,как така наса още не са я открили,веднага да изпратят сонда

Търсенето и намирането на места, подходящи за живот, има две потенциални ползи - едната е да намерим там друг живот, а другата е да намерим място за нашия живот.

Ехее, Евгени Минчев вече е правил секс с тези гейзери, бе хамериканчета! Николетка Лозанова даже е заснела предаване 'Минчев се хендри на европейски гейзери'. Ко знайте вие, бе?

Че има огромни гейзери на спътника Европа се знае от десетилетия. Тук сигурно новината трябва да е, че май са водни. Като за леда там също се знае от десетилетия.

Сега е добре да ни осведомиш ОТКЪДЕ знаеш? Кой ги е открил и как? Но едва ли ще можеш да го направиш, все пак за тази цел трябват знания, каквито сред вас тъпаците много не виреят. Всъщност всичко което се знае за Европа се е знаело първо от НАСА и оттам е дошло до кухите ви тикви. Между другото първите НАЙ-ДОБРИ снимки на спътника са направени от Вояджърите. Били са многократно по-добри от всичко до момента. В този ред на мисли очевадно "Холивуд" се е справил по-добре от цялата научна общност на СССР, щото сегашните телескопи десетилетия по-късно виждат същото, което навремето е "измислено в някой хангар на Холивуд"

Това е пара от месния ТЕЦ. Работи на макс

"Месният" ТЕЦ нещо като ТЕЦ за месо ли е?

Да

кой плаща загубите

870 млн.души по света гладуват.Деца умират от лесно лечими болести.А ние четем за"нещо,което прилича на водни гейзери".

Ами то това движи прогреса, не гладуващите деца. Деца винаги ще гладуват. Твоето гладува ли? Ако визираш тези в Африка - да гладуват. Ама защо гладуват? Нямат ресурси или обработваеми площи или климата е зле? Що не гладуват в Норвегия примерно или в Исландия?

Зашото жреците на мамона така са решили. Първо да създадат огромно неравенство в света тласкайки социалното махало в крайна тока, за да го отприщатя със замах в посока на другата крайност - безумно разпределние на блага според криминални принципи и обедняване на всички в името на зависимостта, с изключение на кастата на висшите сатаниски жреци. Струва ми се че разсъжденията ви са доста повърностни и емоционални.

Прогрес,влечуго,е когато децата са нахранени!!!

Ки какво предлагаш? Да ги храниме и лекуваме, както нашите гладни, боси и болни мургави братя? За да станат още повече и по-настървени и по пазаритиращи? Ти от тях ли си?

Е що не покажат един път снимки, ами пак карикатури, рисувани на компютър??? НАСА без Холивуд - що е то? :)))

Защото ако покажат истинските снимки народа няма да разбере нищо, и ще има коментари от рода на "Това ли беше?" Ти истинска снимка астро снимка виждал ли си? Затова са анимациите - обикновения лаик да разбере за какво става дума.

....роскосмос?

....роскосмос и ЩЕ....

Руските учени от кога знаят за съществуването на тези гейзери. При това без да се налага да трошат луди пари, които щяха да бъдат много по-добре оползотворени за да подобрят живота на бездомните в Краварника! Руската космическа програма ще бъде първата, напуснала пределите на Слънчевата система.

Eстествено! Руските учеви от КГБ знаят много добре за гейзера АК-47. А Вояджърите отдавна вече са извън Слънчевата система. Руската космическа програма засега действа само в близост до Земята. New Horizons също ще е извън пределите на Слънчевата система доста преди руснаците да изпратят сонда да обиколи поне Луната.

Да, ама паразита харчи чужди пари, а НАРОД, който САМ плаща, първо МИСЛИ. Иначе да пръскаш МИЛИАРДИ, трилиони дори за... РЕКЛАМА, АНИМАЦИЯ, ФАНТАСМАГОРИИ... Видя ли поне ЕДНА снимка от Марс? Само рисунки и някакви МЪТИЛКИ... така и със снимки на Земята, на Луната, на другите планети... През месец казват, че НАЙ-ПОСЛЕ Вояджър ли нам кви си били ВЕЧЕ излезли от Слънчевата система, ма не било сигурно, то щото не е сигурно кво е туй Слънчева система и има ли почва у вас... И... след месец пак, и пак и ТЪЛПАТА лапа ли лапа КОМИКСИ, комикси, които струват на порядък повече от нужното ЧОВЕЧЕСТВОТО да живее охолно без да работи, точно както сега шепата НАДУТИ паразити...

Май само ти си ГЕЙзера, за който руските учени знаят :). Я кажи руските учени как са разбрали за тия гейзери, сигурно от руския хъбъл или ....хахаха. Колко си жалък :).