17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей къде откриха изчезналата вода от Перник, Ботевград, Шумен, Търговище и всички течове по Българските земи. Под моя блок всеки месец изчезват 500куб.м - олимпийски басейн вода, а блока чакам да заплува. Та водата де... взела да се появи там на Луната. Та мислителите специалисти да ми платят сметките към Софийска вода, с обяснението.. как са открили моята вода на Луната. Колкото повече толкова повече е любимото ми число

Водъта става ли за пиенье или е само за миенье, че у дома спре.

Става, направо ти замръзват зъбите ако не я смъртвиш.

ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СИ ВЗЕМЕТЕ САПУНЧЕТАТА, КАТО ТРЪГНЕТЕ ;)

Преди няколко месеца Геоложката служба на САЩ публикува геоложка карта на Луната с разделителна способтост 100 метра на пиксел. Всъщност, повърхността на Луната е с обща площ някъде между повърхностите на Африка и Азия.

Да, имаше публикация и в дира за това.

Луната е на възраст почти колкото Земята, основно материала е от Земята, удряна е здраво от метеорити и комети. Там следва да има доста вода, основния въпрос е къде е точно и може ли лесно да се добие.

Забравяш, че няма магнитно поле, което да пази водата от слънчевия вятър!

Това е фактор само за вода в свободно състояние и на повърхността. За водата в скалите не е важно. Първоначално така е била и цялата вода на Земята. От тектоничната активност се е освободила от скалите първоначално като пара , а след това е кондензирала в течност и океани. На Луната няма тектонична активност и водата средва да е главно "затворена" в скалите.

Така е, но добиването ѝ е по-трудно. Затова се ориентират към леда на полюсите и в кратерите. Тази е лесно достъпна. Нужно е само размразяване и филтриране.

Ами докарайте малко в Камчия, Тича и Цонево, че изсякоха гората и вече 4та година почти не вали около изворите на Камчия. Малките реки там отдавна са пресъхнали.

И вода има, и водопади, и палми, и маргарита, и ....негри-теляци масажиращи редакторите на ДИР.МАЙТАП. ДИР се превърна в Чалга-Нейчър.

Буш Младши, Барак Обама, Доналд Тръмп, тримата президенти, които заповядаха да се върнат на Луната. Осигуриха пари и всичко необходимо! Обаче ядец! Оказва се, че най великата държава има проблеми с парите, много и се виждали парите, има и проблеми с производството, нико че готова ракета, номер 7 , си стои цяла в музея. Какво не могат да произведат най великите, което са произвели в 1971 ва година? Да, не могат да произведат лъжата, една от големите им лъжи!

Нито Буш, нито Обама са заповядвали такова нещо. Има си програма със стъпки и срокове за тях. Осигурените пари са нищожни. Досега 30 милиарда и 10-тина хиляди работещи по проекта, срещу 480 милиарда за Аполо и 400 хиляди работещи по проекта. И какво общо има музеен експонат и производството на нова ракета? Всичко си произвеждат. Разликата е в целите. Едно време целта е била да стъпят на Луната, сега е да се задържат там дълго. Лъжа се произвежда лесно и това се вижда от малоумните ти напъни.

Стига си лъгал! Има шест полета, лъжливи де, по да речем че има! Ха ха, излиза , че до Марс да пратят роботи и лека кола може, а до Луната, дето е на 3 дена път , ве може!

Ракети за изстрелване на роботи имат. Но да изстреляш човек не е същото. Не виждам на какво основание правиш сравнение! Няма как да ползват ракета на около 60 години, за да пратят човек на Луната. Стига сте писали глупости! Един болт да ѝ е ръждясал, ако се скъса в космоса и цялата мисия отива по дяволите! Това не ти е на дядо ти москвича. като тръгнеш с него за село, ако се повреди слизаш и продължаваш пеш. В космоса така не може! Всичко трябва да е в перфектно състояние и тествано многократно. За целта е нужно време.

много преди неизвестни райони = много райони, които преди са били неизвестни

Правилно си е написано, но някой се е скарал със запетайките :)

Сакън! Няма да плащам на "Софийска вода" и за пренос от Луната!

Хайде сега познайте какво следва! Ами министър ,,Ревизоро", сега вече известен и като ,,Язовиро", ще издаде заповед да се регистрират тези източници на вода и ако някой остане нерегистриран ще го затрупа.

Идиоти.

Стиснеш камък, тече вода. /по Крали Марко/

Една от най големите лъжи - стъпването на Луната! И как да не повярват, като са тъпи, и вярват на каквото каже телевизорът! 90 % от момичетата са искали да станат проститутки, след като са гледали Хубава жена!

Лъжа е целият ти живот. Ти как разбираш кое е лъжа? Отиваш и проверяваш лично ли? Или нарочваш една истина за лъжа и караш така докрай?

Вече 20 години не могат да изпратят човек на Луната! Пари са им дали, заповед са им дали, ама не могат! Това потвърждава, че никога не са били на Луната!

Ако ти дам пари и ти заповядам, утре ще отидеш ли на Луната? По-тъп довод скоро не бях чул! Времето също е важно! С парите, които им дадоха конструират ракета, апаратура... За всичко е нужно време, за да не стане издънка като с руската лунна програма. Дали пари на две конструкторски бюра, с надеждата поне едното да успее, но парите не стигнали и двете бюра не успяли да довършат проекта. Така американците ги изпреварили. Сега такава надпревара няма и нещата се обмислят и преценяват, за да няма провали и да пострадат хора.

Ами това кой ти го каза. една жена на пазара ли? Планът за тежката ракета SLS е от 2011 г. Явно оттогава са минали 20 години според простия путлераст. Досега за ракетата и кораба са похарчени 30 милиарда. За стъпването на Луната през 1969-1972 г са изразходвани средства равностойни на сегашни $482 милиарда, като по проекта са работили около 400 000 души. Сега до новото кацане ще изразходват около 50 милиарда и като работят около 10 000 души, като това не е единсвена цел и проект. Наред с това движат още десетки проекти, както и обезпечаването на продължителен престой на Луната. Ей така за разходката за какво да го правят? За да може тъп путлераст да се убеди в тъпотата си ли?

Дада вади списъка, че ми омръзна да чакам Давай да видим какво са направили господарите сега

Молекулите са на разстояние и не могат да взаимодействат така че да образуват лед или вода " А ся де?! Има ли вода или няма??? Смях в залата

Днес на земята,тук в България ,2243случая, процентите скочиха на 29,умрели от Ковита 43!!!! Идиотите горе дремят! Развъдниците, които ни докараха това-училищата казаха не затваряме, бил нисък процента!!!!!! И какъв дебил тоя Вълчев! А БЕ МУНЬО, КАК ЩЕ ХВАНЕШ ПРОЦЕНТА ЗАРАЗЕНИ ДЕЦА КАТО 99%ГО КАРАТ БЕЗСИМТОМНО?????? ВЧЕРА ОЩЕ ДВЕ УЧИТЕЛКИ УМРЯХА ОТ ВИРУСА В МЪКИ!!!! КАКВО ПРАВИТЕ С НАРОДА, СМОТАНЯЦИ?????? МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАМ, НИЕ СМЕ ВИ ИЗБРАЛИ ДА НИ ПАЗИТЕ, А НЕ ДА ЕКСПЕРИМЕНТИРАТЕ С ЖИВОТА НИ!!!!

Ковидиотите отивайте в раздел "Фантастика". Или по-добре в психодиспансера, да ви предпишат някакви успокоителни, че ще получите инфаркт! Лятото на пристанището в Бургас три вечери се събирахме между 5000 и 7000 души, без маски, на по-малко от метър един от друг. Как пък никой не се разболя? В момента при тези протести как никой не се разболя? Искаш да затворим училищата? Да провалим бъдещето на децата си? Мислиш, че онлайн обучението е алтернатива? Мислиш, че децата си учат уроците? А знаеш ли, че като ги изпитват онлайн, всички са с учебника до тях? Това ли е образование? Ами родителите, които остават вкъщи с децата си, вместо да ходят на работа? Кой ще им плати заплата? Работодателя, за несвършена работа? Държавата, дето не и пука? Дай да си скапем икономиката и да си провалим бъдещето, защото няколко човека се разболяли! Знаеш ли, че познавам повече хора умрели от грип, отколкото такива от ковид! Всичко е въпрос на паника, за да се точат средства от бюджета. В Китай в момента работат с пълна пара и икономиката им се развива. Дали при тях ковида е изчезнал завинаги? Едва ли! Просто разбраха, че паниката е излишна.

Глупости. Китай са затворени и за влизане в страната има драконовски мерки, а и лъжат като за световно. От друга страна там носенето на маски е задължително, а достъпа до обществени места строго контролиран, като всеки има код (чипиран е) и се се следи изкъсо. Все неща против които дигате олелия и обвинявате САЩ, че искали да го направят. Ама то в любимият ви Китай вече е факт. Няма нощни заведения, няма събиране на хора, децата са с маски на училище. И тия ги даваш за пример, докато проповядваш не носене на маски, струпване на хора, пискаш против следенето и т.н. Дано осъзнаваш какъв невероятен идиот си.

Май ме бъркаш с Аполо-нанайси! Аз изхождам от наблюдения, не от чул-недочул. Като изключим новините от Китай, които са от некитайски източници. И грешно си ме разбрал. Не "проповядвам" струпвания и неносене на маски. И аз не се бутам ненужно в хората, слагам и маска там, където е задължително. А за чипирането ме срази! :) При условие, че неведнъж съм се присмивал на параноиците, които при споменаването на "чип" и изпадат в невъобразима възбуда... Казвам, че нещата са преекспонирани. При необходимост от увеличение на бройките, правят повече тестове и то само на контактни с болен. Ако тестове се правят на произволен принцип, процентът болни рязко ще спадне. Друг е въпросът, че според хора от бранша, в България капацитетът на лабораториите е 2-3 000 теста дневно. Как направиха 6000 преди няколко дни, не е ясно! Всичко е въпрос на "стъкмистика". Аз от началото на епидемията не съм спрял да работя, да излизам и да се срещам с хора. Разбира се спазвам хигиенните изисквания и смятам, че е достатъчно. Не съдя хората, които си стоят вкъщи по собствено желание или носят маски, когато са сами на улицата. Но да затварят училища или обществени места, заради насадената паника, това съм ПРОТИВ!

C PSR тестове се занимават всички лаборатории и по паланките вече. Спокойно могат да се правят по 11 000 и повече тестове дневно. Капацитета на лабораториите беше 4000 души, ама през март. А в момента е пълно с обяви, че се търсят хора за лабораториите. Тестовете са златна мина. При цена от около 15 лева се правят за 100 и нагоре лева. Ако лабораториите правят картел могат да манипулират резултатите.

"процентите скочиха на 29" Ако тестват само хора с проявени вече симптоми, процентите и на 100 ще скочат. :) Нека тестват всички наведнъж и ще стане ясно реалният процент!

Абе, трябва някак си да си осигурят финансиране и заплати. Така е най лесно от бюджета.

Добре че пратиха сонда китайците да кажат какво има Американците лъгаха 50 години, сега си скриха главата отзад и развяха флага... белия флаг

И какво има на Луната, което са казали китайците и не е било така преди?

Пуснали топлата вода на луната

Повече въздух отколкото учените мислеха обаче кво да правиш реалност

Оставете водата на Луната, а кажете колко вода има в язовир Студена? Това е далеч по-важното.

Кво са открили?Нали бяха там.

В студена вода има ама Еколого не знаеше

Аз се питам защо няма статия за руслямско оръжие, след като нова ракета на Спейс Х излетя!

Кво повече искаш като де върне ще говорим

И първата степен се върна. Говори сега.

Брей, наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър пак е плямпал и то много но явно е получил нова директива за смяна на тона. Бая години им отне да загреят, че си вкарват автогол с кретенските си конспиративни теории около мисиите Аполо, сега кой знае колко години ще мътят нещо "алтернативно" та белким излъжат някого - и никога няма да загреят, че губят просто защото се напъват да лъжат, да имаше какво да им спуснат дето да не е лъжа да имат шанс ама...

Келяв лъжец, ква смяна на тона те е шибнала в плоската глава ве?? Никога не са помирисвали Луната - и никога няма да се промени това! Жалкари.

Безплатни полете до аквапарк Лунно затъмненение с улов на кефал, толстолоб и шаран.

Аре ве! Повярвах веднага. #Тръмп2020

А пърцуца има ли и ако има от коя страна е?

Е това е Луната, а не раят :-)

кефалът дали е излязъл?

водата Девин ли е или perrier

Е Банкя само един е Той създаде България и азбуката и въздуха и водата.....

"Данните показват, че водата или се образува на Луната, или достига там от други източници, пишат авторите на две статии". Трети вариант има ли? Щото, ако са само тези двата, цялата мисъл е безсмислена.

Добри са, а?

ББ носи вода там тайно от американците с самолети миг 29

и ба си, янките как не са се удавили в големата лунна вока кат одия до там?

Става ли за пиене или трябва да се преварява ?

Има и риба!

petrovito

риби със сигурност

досега специалистите мислиха, че на луната има осем молекули вода! сега със сигурност знаят, че са четиринадесет!

Ми перничани да се задействат...

Къде се бутат тия американци? Не знаят ли, че луната е македонска. хе-хе

И "Биляна платно е белела" на лунното езеро...

Тази Програма на НАСА е Финансирана с Парите от България - за ф 16 . Американците Лъжат като Роми от Антиката , за да оправдаят финансирането . не се шегувам и и не пускам фалшиви новини - Това е гласувано от Конгреса на Луизиана в САЩ /

Имали сме бол пари, дали сме. Ама поне стана ли ясно къде ще е завода за ретро антиките ?!

Всъщност пускаш абсолютно фалшива "новина"

Какво общо имат парите за F-16, които отиват в джоба на Lockheed, с конгреса на Луизиана и NASA, която е федерална агенция?

- Пак ми се ходи в Париж. - Ти кога си ходил? - Не съм ходил, но миналата година много ми се ходеше.

"дори на осветената от Слънцето страна", драскачи такива, видимата страна на луната не означава осветената! Когато е новолуние слънцето е зад луната, или казано по друг начин луната е между слънцето и земята, за това не се вижда луната - не е осветена видимата и страна от земята! А невидимата за нас, луната така се върти около земята че винаги е обърната само с една страна към нас, е осветена от слънцето!

Малко се пообърка, но като цяло тезата ти е вярна. Но не и доказателстваъс хихихи. При слънчево затъмнение луната е между слънцето и земята. При новолуние е мааалко по различна причината...

Всъщност Ужас е прав! Луната е между земята и слънцето и при слънчево затъмнение и при новолуние. Не винаги имаме затъмнение обаче понеже плоскостта на орбитата на луната не съвпада с плоскостта на орбитата на земята около слънцето.

Не мисля, че имат предвид видимата страна. Мисля, че преводът им куца, отново! Нямам време да търся оригиналната статия, но предполагам, че става въпрос за осветени от Слънцето региони. Това е почти цялата Луна, без полюсите и дълбоките кратери. Предполагам на английски е ползвано "side", което освен "страна" означава и "повърхност", "склон".

Глупост, след глупост!!! Мисия до луната??? Нанайси!!!!

Водата на Луната е повече, отколкото мислеха специалистите досега А следите от полетите на Аполо - доста по-малко. Защото никога не са стигали до Луната.

Ти си бил на Луната и си видял, нали лъжецо?

Хахахах - не, аз съм бил толкова пъти, колкото и всеки друг земен жител: нула. Тогава след като никой не е бил и не е видял, кажете ми кое е по-логично да вярваме: че има нещо, което не се вижда, или че няма нищо (естественото състояние на нещата)?

За да кажеш че никой не е бил на Луната, трябва да си бил там и да си видял, че няма следи, с което автоматически доказваш, че си тъп лъжец и най-малкото ти си бил на Луната. Понеже си тъп и продължаваш да лъжеш си се вкарал в парагаф 22.

Значи сега са почнали да мислят повече, ще ме уморят