17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това чудо ако прилича на R2D2 аз съм Йода! По скоро на C-3PO ама приликата е почти никаква! За наказание - автора да изгледа трилогията три пъти! Колкото до новината - браво на ФауВе. Имат да наваксват и залагат на новите технологии. Рискът е голям, защото за момента съм скептичен за е-шайзетата, но ако в бъдеще успеят да ги направят здрави, да са с достатъчно дълъг пробег и да се зареждат бързо, а, и да не се палят когато си поискат, може и да се навия да си взема една.

... малка корекция - робота на ФауВе няма нищо общо с това на снимката. Въпреки, че и истинския няма много общо с R2D2, мога да я оправдая, защото е попреписала от оригиналната статия. Следващия път - да изстипоса една снимка на терминатор 101, да разберем, че се е пошегувала!

Ето така изглежда зарядната станция: https://www.volkswagenag.com/content/dam/online-kommunikation/brands/corporate/world/presence/stories/2019/12/laderoboter/WebsiteLaderoboterEN_1163.png онова което сте сложили само може да изкара акъла на някое дете, махнете тази грозна снимка

Миме, толкова ли не можа да намериш снимка на R2D2? То прилича малко на голяма домашна кофа за боклук, а не това което си сложила като снимка. Не си ли гледала Звездни войни?

Мимето бас хващам, не знае кой е джордж лукас Тя е чувала за джендъри само и безкрайни епизодни бози

Тия не се научиха да правят коли като хората, сега и роботи пробват

Журналистите пак удариха дъното ! "- от отварянето на резервоара до пълното зареждане на електромобила." Вътре в резервоара, робота сигурно налива 30 литра ток...

Къде да му го пъхна (зарядното) на робота бе монтче?

Подобно нещо, но доста по-работещо, беше демонстрирано от Тесла преди 5 (пет!) години. Потърсете Tesla Snake Charger и ще видите колко по-готино е направено. Тия от VW освен софтуер за манипулиране на техническите прегледи, друго могат ли да правят?!

А ти как разбра, че е по-добре работещо???

Тоя робот що има зъби, кво рупа?

Роботизираната зарядна станция много напомня с външния си вид на дроида R2-D2 от "Междузвездни войни". Тя работи напълно самостоятелно, без да е необходима човешка намеса - от отварянето на резервоара до пълното зареждане на електромобила. === Разбира се, снимката няма нищо общо с текста. Ако може авторът да обясни къде е резервоара на автомобила.

всъщност картинки и снимки на самата станция VW са публикували на сайта си отдавна. та защо родния журналист не е ползвал тях, а снимка на ... нещо си там нямащо връзка със статията, е пълна мистерия.