Войната в Украйна се пренесе и в света на криптовалутите

От началото на бойните действия през февруари до края на септември проруски групи са успели да наберат около 400 000 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

Тези "паравоенни" групи не са военни, а граждански. Събират дарения, закупуват разни неща за воюващите в Донбас и им ги изпращат. Къде има война, в която гражданите да не помагат на своите бащи и синове на фронта ? Даренията са почти изключително за опълченците, защото те са по-лошо снаряжени от редовната руска армия. Досега са събрали към 600 милиона рубли, към 10 милиона долара. А тези критповалути са една малка част. Главно от руснаци в чужбина, които не могат да направят по друг начин преводи към Русия, спират ги.

Всичко се развива по план. Точно тия 400 000 в криптовалута не достигаха на руснаците, но сега всичко е наред. :))) До сдемица победа и прада в Киев. :))

Подобни крипто-истории са просто един жест на подкрепа. Да не забравяме че всички НОРМАЛНИ хора подкрепят Русия във войната и срещу АмериканскаУкраина. Но реално войната се финансира и поддържа по традиционните начини. И само да добавя - АмериканскаУкраина губи, независимо от милиардите, оръжието и наемниците които гадовете наливат.

Руснаците сега ги примамват и след това с един удар - шат! Нали? :)

_stankow

Защо с един удар ? Шат-шат-шат и т.н. Всеки ден между впрочем !

Изсирам се в устата на всички путинофили, русороби, рубладжии, и Вгъзрожденци.

400 000 долара, ще стигна за половин боекомплект на HIMARS, 21 000 долара в биткойни? за бойни дронове? Колко дрона са това? Поредната платена статия за величието и способностите на Русия, тези хора избягаха и просто крадат за собствена сметка.

Няма такова животно "европейски крипто портфейл". Поредният мъртвороден евроидиотски закон.

Прокремълската агентура в България скоро ще последва съдбата на руската армия в Украйна. Ще отиде нахуй.

ВСЕКИ ПЪТ КАТО ТИ ВИДЯ НОСЛЕТО НА ИКОНКАТА ... И СЕ СЕЩАМ ЗА АНАЛНИЯ ТЕРМОМЕТЪР НА ХРИСТЬО ОТ ДЕБА ...

То пък на Копейката носа му е по-малък нали ? Или на Янев ? Що дрънкаш глупости?

Ти си си нахуй четвъртит по рождение.

ВСИЧКО Е ОТНОСИТЕЛНО В СВЕТА :)) ... ДОРИ ТОВА ДАЛИ МОИТЕ УЧИТЕЛИ СВЕТИ ВАСИЛ БЪЛГАРСКИ ОТ КАРЛОВО И СВЕТИ ХРИСТО БЪЛГАРСКИ ОТ КАЛОФЕР ... СА СВЕТЦИ ИЛИ ТЕРОРИСТИ :)) ... ЗАВИСИ КОЙ КАКЪВ ИНТЕРЕС ИМА

Тя войната върви в тикток фейсбук туитър и подобни най-вече..

Повиквателната не ти ли дойде?

А твоя резултат от васермана какъв е!?!

Значи за едните може а за другите не може . Някак си “демократично” е нали ?

Точно така. За едни може, за други не може. Или смяташ, че трябва да можеш и ти да ползваш колата ми? :))) Иначе не е демократично, а? :))) Съседът, като ползва жена ти, демократично ли ти е? :)))