Коментари - Времето на бозайниците изтича: Те може да не оцелеят формирането на следващия суперконтинент | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се погледнат нещата от друга гледна точка, ще видим, че всички религии всъщност ни подготвят за преместване в друг вид форма - астрална. Т.Е. просветлението, за което говори Буда, всъщност е превръщане в астрални същества и тогава няма да ни дреме какви са температурите на земята.

Божке, какво става!! тъкмо вчера направих бурканите туршия, а за другата седмица се каних да приготвя 30 буркана сладко и към 50 буркана лютеница. Дали ще имам време да ги приготвя до тогава? Пише че оставали 250 милиона години дотогава, ама дано се забавят някоя година че ми е важно лютеницата да стане добре. Че и не съм варосала кухнята още. Боже, боже що мъка има в този свят боже

3/4 от земната повърхност е вода. Живейте и мислете креативно - в океаните е спасението. Косатки, китове, тюлени, делфини - това са все бивши сухоземни бозайници.

То, не е ясно дали ще оцелеем до година, тия се загрижили за след 250 милиона години!...

И това е нещо съвсем естествено. Появата, еволюцията на видовете и тяхното последващо изчезване винаги са следвали промяната в условията на планетата. Така е било откакто има живот на Земята. Така е било и с динозаврите. Тяхното изчезване винаги се е свързвало с падането на метеорита. Но истината е, че те вече са били в залеза си. По времето на падането на метеорита голяма част от видовете динозаври вече са били изчезнали, метеоритът само е ускорил процеса. Въпреки че историята се представя все едно на другият ден след метеорита вече не е имало динозаври, последните са изчезнали около един милион години след това. Последните оцелели са били в Нова Зеландия. Това ще стане и с хората, най-вероятно. Колкото и да си мислим, че сме нещо по-по-най, не сме особено по-различни от останалите.

"Едни от малкото бозайници, които имат шанс да оцелеят са нощните гризачи.".... Приблизително от каквито започна възхода на бозайниците след залеза на рептилите......

Е то за такива температури са измислени климатиците. Извежда се за регулиране на температурата една глобална климатична мрежа в термосферата , някъде около границата на фон Карман , т.е. на около 100 км височина и готовао. Ще има технологии за това. Човека вече е еволюционен фактор на планетата, почти доближаващ се по сила към тектониката на плочите.

Статията добре, но какво прави в раздел ИТ ?

Неправилно са подредени разделите и подразделите.

Компютър за да се опитат да направят модел на тази глупост.