Коментари - Все повече потребители се оплакват от прегряване на iPhone 15 Pro | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Панелките се кефят нещо, споко бе айфончето е номер 1

От 20 години съм с ябълката, следващият ще е андроид.

Китайците а тел от 300$имат течно охлаждане. Ама апъл щита е най големият шит.

Продавам един супер бърз процесор. Много ли ви харесва? Ха сега, като сте си го купили, ще му намаля бързината с 50%, ама вие се правете, че не е така:))))))))))) Догодина ще продавам още по-бърз - да си го купите:)))))))))))))))))))))

Ето от къде идва глобалното затопляне на планетата . ;))). А те ще спират въглищните ценрали. 2 милярда iphone -a * 50 градуса. +5 градуса годшшно увеличение на средно годишната температура.

Нормалната 15 не грее. Ползвам я от 23-ти и всичко е ОК. Щях да взимам Про, но се отказах, защото камерата не е много по-добра, а и се оказа, че конструкцията с този титан не е много добре измислена и Про-тата са дори по-чупливи. Сега и това с прегряването. Май Апъл настъпиха мотиката с този титан. Иначе, не ме разсмивайте андроидаджии . Имам и андроид телефони и няма място за сравнение. iOS работи ултра мазно, телефона получава нова ОС много дълго, софтуера е супер оптимизиран, екосистемата на Apple е невероятна. А това, че в БГ-то iPhone е символ на богатство е просто смешка. В нормалния свят и боклукчия може да си купи iPhone.

Оле-оле! Олеле! `щото ний IPhone не сме и виждали, какво остава да ползваме... Айде, оставете тоя фанатизъм! Имам и двата. Ползвам МВР, имам iPad. Пълни глупости са това за незабиването и нанасичането. Пълни.

LineageOS работи още по-мазно от iOS.

не се оплаквайте, winter is comming.....

Нее! Стига, де! Гроздето, освен кисело, ся било и жежко. Ми, не е за всеки тая работа. Тъкмо им туриха USB-С, за което се хвалят, все едно никога не се е случвало в историята, и сега - това. Не е честно. От друга страна, нали в БГ-то само ултра, мега, хипер ВИП-ове могат да си позволят тези телефони, а те си ходят полуголи и зимата, та поне ще се греят. Да споменаваме ли крехкостта на задното стъкло или ще я оставим при "Нищо му няма на телефона ни! Просто го дръжте с другата ръка и ще имате обхват!". Гроздето, бате! Гроз-де-то! :D iGlove Thermal Pro, само за $299, някой?

То е като при овцете, една да тръгне и всички след нея. Всеки комплексар с apple!

че трият.

те самите потребители на огризката са прегрели в главите, какво се оплакват от телефоните.

Айде сега...идва зима. Ще искате вие един iНагревател да си сложите в краката...А на лято ще му свалите процесора до нивото на iPhone 12 и сте готови. Никой в бара няма да знае, че ви е скопен процесора все пак...

Какъв е проблема? Слагаме го в кофа с лед и той се охлажда.

Така де, ама ледарката не смогва... а мразя топла рИкия...

Новите плантации в Индия и от "качественото" сглобяване там? Безумие е да струва толкова много смартфон. Ма безумци да си дават парите на Апъл за смартфони има много. Някакъв статус демонстрират. Чувстват се успели. Пазарувайте всичко на Апъл с едно до две поколения назад. Отнася се и за компютрите им. Така си гарантирате че не сте early adopter. И всичко е дебъгнато. Апъл бяха изключителна компания под ръководството на Джобс и то преди ерата на айфона. Сега са просто хипер-корпорация с основна цел вертикален растеж.

Що да е безумица....Компанията страува 3 трилиона $. Имат приходи за година 400 милиарда $. Тези приходи нали някой ги е платил. За да е богата компанията трябва да взима колкото се може повече пари от потребителите...ианче ще е благотворителна организация. Рибки има достатъчно за да се хранят с тях.

Типично мнение на лузър. Който няма пари да си купи Айфон...говори като теб.