Коментари - Плейърът Winamp се завръща в браузъра | IT.dir.bg
назад

Плейърът Winamp се завръща в браузъра

Най-известният музикален плейър - Winamp, се завръща в браузърна версия.

Обратно в новината

Коментари - Плейърът Winamp се завръща в браузъра | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кой е толко маниак да го интересуват тия глупости днес? С днешната"музика"

Ползвам winamp откакто имам компютър. От 2003 до сега. От тогава до сега mp3-ките ми се пускат само от winamp-а, както и онлайн радиа. (windows media player ми е само за видео клипове). Имам всички версии на winamp от 2,8 до сега. Но такъв който се интегрира в браузъри никога не съм имал и не искам такъв. Междувпрочем какво стана с winamp? На официалния им сайт от години не съм теглил нова версия на winamp? Към някакъв форум препращат все. Последната версия която ползвам е 5,65 от 2013-та....

Официално го спряха преди Коледа 2013 г. . Иначе и Аз още си го ползвам.

Продадоха го на "Радиономи" окастрен. Точно тогава ме загубиха.

"Winamp" е от тези думи, с които може да се познае възрастта на човек. А иначе, оставете Winamp-а да почива в мир. Заигравката с носталгична струна няма да го възроди.

Каква почивка, какъв мир? WinAmp все още работи безпроблемно. Единствено online услугите са му спряни! Спряха му разработката, защото беше надминал времето си!

от както се помня ползвам само winamp да слушам музика, пробвах много други плейъри и никой не ми харесва, докато работи winamp нямам намерение да го сменям, дори и онлайн радиата все още работят

Явно си пропуснал FooBar...

И аз съм така. А онлайн радиата защо да не работят? Аз съм си заредил български радиа а също и чужбински радиа в winamp-a най-отгоре на първите позиции и си ги слушам всеки ден, наши български, чужди, всички, сменям си, което си искам слушам, по надолу съм заредил и mp3-ки които искам да си слушам, добавям си нови, редактирам и те така. Не ми пречи да си карам още 15 години с winamp-a дори и 5,65 да си седи последната версия. Щом работи защо да се сменя? Не го разбирам човека по горе който пише да се остави winamp-а да почивал. Защо? Не знам защо няма нови версии, но пак казвам 5,65 работи перфектно както и предишните и нямам намерение да махам winamp-a за нищо на света.

Ба си гоглето то браузър сатана на ОС, винамп-а става на браузър, вдурги дени сигурно и на ос ще стане. Микромеките се лашкат от ос до браузър. Изобщо никаква мисъл в нещото наречено бизнес. Само промяна на фасона и скубане на кинти до дупка. И после ми разправяйте, че бизнесът бил двигателя на прогреса.

Свободният бизнес е необходимо условие за да има прогрес, не е достатъчно. Трябват и откачалки визионери които да бъдат движени от идеите си за да има прогрес, такива са малко но се появяват спорадично тук и там; в каква среда имат шанса да постигнат целите си знаем от историята.

FuckTheEU

Силата на Уинамп беше в лекотата му. Версия 3 го съсипа, а версия 5 го доуби окончателно, защото взеха да дърпат страшно много ресурси за онова време. Скиновете да, за онова време бяха нещо ново и революционно, визуализациите също бяха много готини, но най-важното все пак беше лекотата му.

Бяха други времена...

Бяха "Мъжки Времена" , сега е времето на "шаренкото" за джендъри.

Не знам за шаренкото, но младежите (имам един у дома) не знаят какво значи "да няма"... Да няма филми, mp3-ки, софтуер. Не знаят какво е да слушаш midi файлове, или "модулна музика"... Не знаят например какво е Assembly... Повечето не знаят как се мачкат аудио дискове или колко часа отнема сканирането и OCR редакцията на един том от "Колелото на времето". А най-малко не предполагат, че на диск от 20 GB може да бъде побран цял един свят, който дори през монохромен монитор да изглежда красив... Ей за това казвам, че бяха други времена... :)