Коментари - Windows 12 ще дебютира през юни 2024 г. | IT.dir.bg
назад

Windows 12 ще дебютира през юни 2024 г.

По-ранното излизане на новата ОС на Microsoft е свързано с неуспеха на Windows 11

Обратно в новината
| Редактор : Стоян Гогов

Коментари - Windows 12 ще дебютира през юни 2024 г. | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еее, тея са уляха!

Щом ръгат малоумният си ИИ в уиндоуса усещам че ще останат недоволни и от 12. Така и не разбраха че хората искат простичка ОС която да осигурява среда за софтуерът им. Не искат нито котарани нито другите им дивотии а още по малко пък с всяка ос да разместват и преименуват управлението на системата.

"Уиндоус 10 ще е последната версия на Уиндоус"... която потребителите ще харесват.

Спрете се ба дебили, писна ни от вашите уиндоуси, пречите ни да работим.

Целта на цялото упражнение е да се купуват ненужно по-нови компютри, с по-голям ресурс за абсолютно ненужни "екстри".

Бих казал, че седмицата е по-успешна.

Е да, но за него никой не е казвал, че ще е последната версия. Това в кавичките е цитат от Майкрософт, а аз само дописах :-)

Уж нямаше да има нови версии след 10, а само ъпдейти, то какво стана. Пак се върнахме на познатата схема. Уиндоус през 2-3 години. :-)

Точно! Бяха казали, че ще има само ъпдейти на 10-ката, но не и нови версии. :-)

Винаги е било така една яка версия се редува с боклук и пак добра. Потребителите винаги пропускат една версия. 11, 8(8.1), Виста, онези милениални боклуци между 98 и XP

Е да... но вече май няма да има яки версии - очаква все повече интегррани услуги на Azure

То ако няма нови версии, производителите на софтуер ще трябва да фалират. Масовия потребителски софтуер отдавна е достигнал своя максимум. Защото и всеки ден да се сменя софта, то човека е ограничен с 2 ръце, 2 очи и бавен мозък (по сравн с компа) и това лимитира и самия софт. Т.е. новата операционна система е нужна на потребителя, само ако ще е с някакъв ИИ и сама да върши основната работа. Тогава обаче не е ясно къде са хората, а ако няма хора кому ще е нужен новия софт.... --------------- Изобщо имам усещане че в момента всичко се движи по някава инерция набрана от преди 30-40г още. И ми се струва че сме пред някакви сериозни промени. Ей такова някакво плашещо усещане...

Последното нещо на което може да се работи е 10 и то първоначалната версия без ъпдейти и с инсталиран blackbird. Лично аз съм си на 7 поради някои програми, които нямат читав линукс евивалент. След Chrome, спрат ли му поддръжката и на Firefox, го пускам на виртуалка само с нужния ми софт, а за ежедневни елементарни дейности ще мина 100% на линукс.

Преди 2÷3 години писах от андроид телефона на български и AI почти не правеше грешки. А държа тази опция, защото английския език ми е работен, а при английски език AI никога не прави грешки при асистирането при писане. Днес нямам текст на български език, където да няма няколко грешки направени "по подразбиране от AI".

И като добавим все повече абонаментни услуги, скрити реклами т.н...

Да се СЛЕДИ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПОТРЕБИТЕЯ - разбира се "за негово добро" !

Разместят и украсят малко иконките, после айде на новия продукт

По-важното е да дебъгира.

не 'разместят и урасят' ами 'омажат и развалят'. последно

.. последно ми се появи някакъв сърч бар с картинка с някакви камъни с извори и водопадчета ???? WTF ???????

Чуват се слухове, че Майкрософт ще прегърнат Линукс за основа на системата си. Ябълата отдавна мина на Юникс.

Верно? Пак ли? :D Добре, че отдавна се отървах от тоя шит...

Последната нормална ОС от микромеките беше 7-цата. 8 и 8.1 бяха тотални недоразумения, а 10 и 11 стават функионални след солидна доработка с външенх софтуер. Две неща ги държат на повърхността ве още - широката съвместимост и мързела на редовия потребител да пробва и да се учи да използва алтернативи.

Чудесно. Дано може да се минава от 11 към 12 безплатно. Имам само 11-ки у нас. Тамън 4. 5-ия се сглобява. В бачкането съм на 2000 и на ХР, и на 7. Помня мрънкането за всяка версия след 98. Включително за версиите, които сега са любими. Като направите игрите и софта, които ме вълунват да върпи безпрблемно под линкус пак ще си говорим. Хора, които ги притеснява следенето дошли тука да пишат... Да, добре. :)))

Десеткат се оказа учудващо стабилна. Но си остава Windows и някои неща много дразнят и не виждам изгледи това да се подобри в бъдеще. Добре, че е WSL

Това, което ги държи са корпоративни мрежи с по над 1000 компютъра и още толкова мрежови устройства.

Ох, спомням си представянето на W10, която щеше да бъде едва ли не "вечна", благодарение на самообновяване, а ето, само няколко години по-късно, на вратата вече чука W12 ... Шегаджии! През годините прескочих 2000 и Ме. Май ще успея да мина и без W11... Да влиза следващия!