Коментари - Windows 10 грабва все повече геймъри | IT.dir.bg
назад

Windows 10 грабва все повече геймъри

Най-новото проучване на новото Steam разкрива, че скоро Windows 10 ще стане №1 по популярност сред геймърите.

Обратно в новината

Коментари - Windows 10 грабва все повече геймъри | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на win 3.11 съм и нямам проблеми ...просто си пренапишете драйверите няма нищо бо добро от Dos...

Грабва ми оная работа. За мен не остана игра, която да не върви и под Steam/Линукс. Бай-бай Виндос, и последната ти крепост - игрите - падна, няма да ми липсваш...

Как бе, не те ли спечелиха новите features - integrated keylogger, всякакъв вграден спайуер, "телеметрия" (мерене колко си теле, щом я ползваш), няма ли да ти липсва вградения живарник за всякакви бацили, зелените поляни за тревопас на (l)user-и, с разхождащи се из тях табуни троянски коне, достъпа на всички САЩисани трибуквени агенции до снимките на оная ти р...еклама (ех тая завист към crApple), и най-вече лагването, бавенето при зареждане, космическите забивки, сините екрани, постоянните промени по софтуера с цел да не може open source софтуер да отваря свещените им м$ офис крави - файлове - та даже и по-старите им собствени офис-пакети, и т.н., и т.н. Как може да предадеш такава кауза? (Безсрамие за всеки мазохист) :ROLF Що за геймър ще си, щом предаваш най геЙмърското нещо - свещената операционна система с джамовете? Покай се и всички "спИциалисти" и адепти на вечната /мир на байтовете и/ WinXP-фиу (и на 98SEлска версия) може и да ти простят предателството. А иначе ще ти се наложи да си го преместиш в другия крачол относно какво мислят по въпроса, което е много трудна и срамна работа. Покай се и се върни в лоното на Ред-Мъ/и/н*т, чадо, защото другото е от лукавия, М$пек - Н`E, те не могат да правят такива неща, най-много само да ги поискат, да ги поискат, но не и да ги вкусят, да ги вкусят, но не и да ги направят, защото са грях, дори и да ги направят, да ги направят само до главичката/ама то няма рамене/... Покай се чадо, доде е време.

Е айде сега, кой геймър у нас си купува игри че да ги играе в steam.

Доста хора вече разбраха благините на Humble Bundle, например... Даването на 10-15 лева на месец за читави игри, започва да става нещо нормално. Купуваш, играеш, а, като не ти харесват - продаваш и може даже да си на печалба :)

Геймър на solitare съм. Да слагам ли ВИН10?

Разбира се! Windows 1.0 forever! :)

Логично е. Геймърите имат най-новите и най-мощтните компютри. Нормално е да имат и най-новата операционна система!