Коментари - ”Подкараха” Windows XP на iPhone 7 | IT.dir.bg
назад

”Подкараха” Windows XP на iPhone 7

Ентусиаст успя да "подкара" култовия Windows XP на iPhone 7.

Обратно в новината

Коментари - ”Подкараха” Windows XP на iPhone 7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравлени! След пет години мъчително очакване, някакъв Apple-фен най-после се добра до това (стартиране на WinXP под емулатор), което е факт за Android още от януари 2012-та! Който се интересува - да намери темата "Windows XP for Bochs by acocalypso" на сайта на XDA. Тестовете са правени на Galaxy Tab P1000 - с едноядрен процесор на 1GHz и 512MB RAM и производителността на XP-то е практически същата, като при 4-ядрения, с 2GB RAM и шестядрен видеоускорител iPhone 7 :-[

Е това сега новина ли е?!?! Пуснали смотаният ХР на досбокс, няма 'що!

И въпреки всичко си остава най-добрият Windows който има с какво да се запомни ... другото е Л-А-Й-Н-А и от от ГОЛЯМИТЕ

win XP-то е най-добрата OS за компютри. Жалко че я изоставиха и я смениха с по-новите бози! За "играчите" може би е архивна, но за другите хора е супер яка.

и какви са предимствата на XP пред 10?? или пред OSX?? или както винаги говориш наизуст??

Стършел

Предимството е в това, че нужните ми програми вървят под XP, а под "новите" не! Поне не в пълноекранна DOS емулация ;) И не ми говорете да си сменя програмите, нямате си представа какво би ми коствало това!

това видео така ли ще го оставите цял ден да не работи няма ли кой да го редактира тоя пост ?

Напротив бачка видеото !

той който я е писал статията или е постнал въпросния пост явно няма идея как се ембедва видео в уебсайт след като клипа не работи

"въпреки използвания мощен хардуер, старият Windows се държи доста мудно на новия iPhone 7" Как може такава неграмотност?!? Автора, нойто така и не е имал смелостта да се подпише, изобщо си няма понятие от процесори за компютри и процесори за мобилни телефони. Това, че един телефон пуска видео, прави снимки и сърфира в интернет, не го прави равностоен на стационарен компютър или на лаптоп. А ако си просто фьен на Апплето - кажи си го и ще ти олекне. Вземи си айФоня и се праяи на гъзар.

Редакторът е силно неграмотен не само по българска граматика, щом определя като мощен арм/risc процесора на айфона...

Що за глупост? Кому е нужно? Това е като да си купиш хубава и скъпа кола и да и сложиш газова уредба. За виндовса спасение нЕма - все същата боза си е навсЕкъде.

Знам, че ти е трудно да го проумееш. ама някои хора обичат да ЕКСПЕРИМЕНТИРАТ. Дори резултата да не е нещо, което става за "употреба".

Това върху Андроид телефон работи доста по-добре...

Видеото не баца. Иначе който си пази стария компютър win XP-то там ще лети.... Разбира се win XP SP3. На мен ми трябва един запазен стар комп с процесор поне 2,5 Гхц реални. Ако е печката: Athlon 3200+. И РАМ 2x1 ГБ DDR 400. Тъй като дъното повече не поема две плочки по един. Видеото е на AGP т.е. една Ati agp 3850 HD с 512 или 1ГБ РАМ и всичко ще е супер. И игри ще тръгват. И най-важното на XP не може да те следят, докато на 7 и нагоре могат.

Se taia

Не бъди толкова сигурен за следенето ;)

За да не бъдеш следен - махаш WiFi картата, вадиш LAN кабела, изключваш адаптора от контакта и работиш само на батерия (ако е стационарен компютър, може да ползваш дизелов агрегат за захранване). А, да не забравим да се затвориш в оловна кутия, за да не ти прихванат електромагнитните емисии. Иначе какъвто и софтуер да ползваш, той може да бъде следен!

И пак можем да те следим. Ще ти прихванем електромагнитните излъчвания на монитора, клавиатурата и мишката и на 90% можем да възстановим и запишем всички дейности. Техниката работи през стени. А ако сигналът е слаб, с лазер на стъклото на прозореца ще прихващаме шума от копчетата на клавиатурата. До един час ще декодираме всеки натиснат бутон по звуковия подпис.

хора без работа... а и всички се опитват да сложат macos на pc този обратното :)))

кои са всички? Ти MACOS без ССД пускал ли си?

Пускал съм, при това на 5400rpm диск - работи далеч по-добре от Windows и Linux :)

най-накрая нещо използваемо да тръгне на ishit-нята :D

Я марш в кочината

Какво бе мой човек, не те кефи истината ли. Защото вместо телефон за 1000+ лв. може да си вземеш един далеч по-евтин с Андроид за 200 лв. Единствената полза на КитАЙфона, е че антивирусната е по-сигурна и камерата е по-хубава и прави по-яки снимки. Ама пак те следи Г-Н Американецът.

FuckTheEU

Не стреляйте по пианиста, той толкова си може... Но наистина на дир-а е време да се замисли за нови редактори завършили истинска журналистика в истински университети с истински дипломи, че с тия хванати от улицата или на шуробаджанашки принцип вече и децата им се подиграват.

А списвателя на статия знае ли какво е емулирина и какво е емулатор че пише такива глупости....Стартирал се бавно!!! оставаше и да се зарежда по-бързо iOS специално оптимизаран и написан за Хайфоня

предназначен за игране на игри на смартфони?! що мъчите читателите с глупостите си?

Защото иначе iPhone потребителите, няма да прочетат статията, а сега ще могат да се хвалят, че на техните iPhone-и ползват Windows, който не им харесва. :)