Коментари - На пазара е нов безрамков смартфон на Xiaomi | IT.dir.bg
назад

На пазара е нов безрамков смартфон на Xiaomi

Xiaomi започна продажбите на страхотния безрамков смартфон Mi MIX 2.

Обратно в новината

Коментари - На пазара е нов безрамков смартфон на Xiaomi | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...Xiaomi започна продажбите на страхотния безрамков смартфон..." - колибарите от дир.бг леко пропуснаха да кажат, че тази статия достига до нас, благодарение на жълтурските парички в техните джобчета! :))) Страхотния - бааахахахахаха!

перфектен е, няма анапод за Xiaomi, имам Mi5 не е отказал нито веднъж, зареждам си го нормално вечер и не е затормозяващ като iPhona.. След време пак ще си взема Xiaomi, стария ще го дам на децата

Извини ме ама и децата ли са ти правени от китаец? Питам за един приятел ... не е китаец, европеец е и не използва ментета от Китай ....

Ха типично по нашенски си плюем за здраве, независимо по-какво:) Колкото до телефончето дизайна е на Филип Старк този със специалната сокоизтисквачка дето е много красива ма не става да си изстискаш сок с нея:) А xiaomi може да е религия ама в Китай и Индия, защото официалните им продажби в белите страни ако се вдигнат малко повече ще ги скъсат от съдебни дела защото и слепец ще разбере че миуто е копирано от огризката, то даже шефът им си го признава без бой:) Но че са здрави апарати си е истина, но вече не бих взел такъв, защото колкото и да е готин за игри и деца проблемът с излъчванията си го има, а и многото ъпдейти често го скапват и трябва да трепеш време да доундейтваш, ама за ентусиасти теенове става:)

Гогов, путинисте, пусни новината как руски девочки предлагат минет и се колят с ножове заради новия Айфон Х! Ей, това са реалностите в любимата ти евразия!

Бреййй, в 4 сутринта вече заработвате. Глада голема сила. Аре бегай и ти да предлагаш минети, че само с драскане няма да стане.

АRM боклуци за балъци...

Китайското менте трябва да се забрани със закон в ЕС - вредни и непотребни със САР >2.5 w/kg, радиоактивни платки и предаващи данни към КНР. А същевременно балъците си се самонавиват колко върхът са тутурутките им и едва ли не за без пари получвали повече от Самсунг и Епъл взети заедно ..... егаси и ментараките Клоуни, не е истина.

Като ти сглобят угризките в чичо самово яла ми се обади

"интepeceн и c тoвa, чe пpъcтeнчeтaтa oĸoлo cĸeнepa зa пpъcтoви oтпeчaтъци и ocнoвaнaтa ĸaмepa ca нaпpaвeни oт злaтo, ĸoeтo пpидaвa нa cмapтфoнa coлидeн и cĸъп външeн вид" Есенцията....

3400 мач - смешна работа, трябва да зареждаш непрекъснато

всичко се изврати, само китайски дрисни

Сравнете го с iPhone X, който струва два пъти повече и пак пишете!

$700 zа телефон който след 6 месеца никои няма да си спомня а след 12 месеца ако има поддръжка ще е някакво чудо.

Стават чудеса... Например Xiaomi подържа всичките си телефони години наред и на няколко месеца вади нов или подобрен софтуер. Моя телефон, когато си го взех, беше на MIUI 7, сега е на 9 и периодично излизат stable ъпдейти. А developer версии има всяка седмица.

Коментара е малко тенденциозен,тези хора произвеждат читави телефони,и не е вярно,че не ги поддържат.Напротив пускат обновяване на софтуера периодично.По евтини са вярно е но вече започват да не отстъпват по параметри на флагмански телефони на Айфон и Самсунг.Какво пречи на човека да си купи по-евтин,но функционален телефон със гаранция 2 години,като не може да си позволи Айфон за 2з00 лева?Този Айфон ще му върши ли повече работа?Е ще е по-бърз,но в статията става дума за 8 гигабайта оперативна памет.Аз имам такъв с 4 гигабайта и да ви кажа е много бърз.Всеки да си купува каквото му харесва не робувайте на марки производителите на това разчитат.

Тези хора "поизвеждаха" читави телефони. За съжаление в последно време марката e тотално разводнена с всякакви боклуци от химикалки, лампи ,скутери и какво ли още не. Имам чувството че CEO-то и сви..ки ще почне да прави само за няколко юана повече. Радвам се че сте имали добро преживяване с тези телефони, но бъдещето им не е сигурно.

Кво ми дава новата джаджа? Доколкото разбирам е много курава и държи на 1000 градуса ама за къв дедов ми е това? Също и новата 90 мегапикселова камера, какво ще снимам с нея, циреите по гърба на муха ли? Вие сте кретено олигофрени! Напеавете раздел телефони за най хайтек ориентираните помияри мене телефони не ме интересуват говеда с говеда!

Новина от миналото. Поне от средата на септември. Текуща цена на най слабата версия е 1 тон. Малко много идва за китайски телефон без гаранция или по скоро много трудна гаранция.

...

Керамичния с какво се лепи и колко излиза квадрата?

най-убуу се лепи със сок от ябълки, баце! отхапваш от епъла, сокчето го плюеш на керамиката и лепиш. а огризката след това я снимаш, лепиш си я на самсунга и му дигаш по тоя начин цената с поне 200 кинта...