Коментари - И Xiaomi ще заложи на ”изрязаният” екран | IT.dir.bg
назад

И Xiaomi ще заложи на ”изрязаният” екран

Снимки на Xiaomi Mi Mix 2s показват изрязан дисплей като в iPhone X.

Обратно в новината

Коментари - И Xiaomi ще заложи на ”изрязаният” екран | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказва се, че снимките показват просто Mi Mix 2 с приложението XOutOf10, което добавя черна лента в горната част на екрана.

Снимката е fake. Оправете си статията

Хахаха, че как едно ксиаоуми да не се вдъхновява от Епъл, нали все пак затова е Менте - за да копира от големите. Пфу, отврат

Мен ме интересува размера без изрезките. Кво ше ме баламосват, че съм имал екран там дет нищо се не види.

Най-скъпите боклуци са Huawei. Хем скъпи хем ментелък.

БРЦК

Не е вярно. Няма как да са трети в света ако беше вярно. Напоследък извадиха доста читави модели.

Ключовите думи са "напоследък" и "читави"... Доста посредствен напредък :)

Мдааа, те жълтите често се "вдъхновяват" по тоя начин. Хахахха! Още от времето на adibas, nikke, reabok и подобни. И самолети, кораби, коли - всичко. Жълтур не мисли, той копира. Много има да ги съдят:)

Китайски боклуци не купувам вече. По рано купувах, и имам пет случая когато се развалят много бързо, едното се развали веднага след купуването

xiaomi често се "вдъхновявали" от apple. голям маитап

Първия безрамков телефон беше шарп акуос кристал !!! Сверете си информацията преди да пишете глупости!

Само един пример - преди айфоня да почне да прави страничните копчета тънки дълги лентички, МАСОВО копчетата бяха кръгли (дори айфонските, което лично на мене по- ми харесваше). Сега ВСИЧКИ са с айфонския тип. И не, не е щото корпуса е тънък - има 100 дизайна, които да паснат идеално, но всички ги копират.

Абсолютно невярно трърдение! В шкафовете все още се 2-3 стари телефони - всички с 'тънки дълги лентички'. Да не говорим за поредната наглост да се наричат такива бутони 'айфонския тип'. То бива мания за величие, ама...

Айде покажи ми кои телефони имаха за увеличаване и намаляване такива тънки бутони??? Ама много съм любопитен...

Абе айде стига бе! Не взимам страна относно качествата, но копират всяка малка прадня на айфоня, и после се почват едни обяснения, че нямалко как по друг начин! ИМА РАЗБИРА СЕ - преди да се появи поредния айфон, НИТО ЕДИН телефон не е приличал на него. След тва изведнуж всички се "повлияват" от детайлите му! Пак казвам - не оценявам кой е по-добър! Само казвам че всички го копират като луди, ама не си признават, което е адски дразнещо.

Essential Phone и той ли е повлиян от iPhone X? Като разпъваш екрана, все някъде трябва да сложиш нещата, дето мястото си им е отпред.

Щом е правоъгълен със заоблени ъгли, значи е повлиян ... :-)