Коментари - Това е новият смартфон на Xiaomi | IT.dir.bg
назад

Това е новият смартфон на Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 5 Pro ще е новото хитово устройство на китайската марка, което ще предложи безрамков дизайн и двойна камера.

Обратно в новината

Коментари - Това е новият смартфон на Xiaomi | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сичко разбрахме от дописката; и че може да се снимаме и да гледаме филми, само не стана ясно а дали може да говорим с някого и как се чува

И аз съм така, не бих заменил моя iphone 8 plus поне за следващите 2 години. И като го направя пак ще е с apple телефон

Все едно не съм виждал телефон на гнилите ябълки. Устройства за малоумници. Никаква свобода и възможности за кустомизяция. Въшльовци с претенции

добро утро на форума, моят Ксиаоми е Ми 5 и е перфектен, не бих го заменила за никой друг!! Последно ползвах Самсунг, но след Ксиаоми просто разбираш кой е правилният телефон за теб!!

толкоз ли му е добър вибратора

Мисля че има някаква грешка в статията обаче!!! 1.Казва че ще е безрамков но на снимката където пише Xiaomi Redmi Note 5 Pro е с ракма??? 2. Вече пуснаха новината че на MWC 2018 се очакват новите два безрамкови телефона на ксиоми: MI7 MI MIX 2S Та редакторът да не би да става въпрос за MI7???

100% от разбирачите с негативните мнения не са ползвали никога телефон на тази марка. жалкото е не позицията им, а подхода и начина на мислене и оценяване на нещата... жалко

Това и да ми го подарят няма начин да го ползвам. Ем жълто, ем шпионско, че и с Хандроид! Верно е ориент експрес, панел теферич!

4000 батерия , 6 цола дисплей и 4 дни с едно зареждане?! Може , ама ако е само уоки - токи.

оонаучи малко за процесорите, чалгарски пубертет със селски произход

Платена статия .....

Тия пръчки излизат по често отколкото аз се бръсна. Само в третия свят използват такива гюмета. Юбрееее, ориент експрес.

Тази ментарска и радиоактивна черупка не може да струва повече от пакетче масло или 2,50 лв с ДДС.

Защо да е радиоактивна черупка. Знаеш ли че нивата на SARна всички модели huawei например са далеч под тези на айфон, който също е произведен в Китай..

Да, далеч по-големи, което не е добре.

"Xiaomi Redmi Note 5 Pro ще се продава за около 400 лева" С тези характеристики едва ли ще е на тази цена.