Коментари - Това е новият Xiaomi Mi 6 (снимки) | IT.dir.bg
назад

Това е новият Xiaomi Mi 6 (снимки)

Xiaomi официално представи новия си флагмански смартфон - Mi 6.

Обратно в новината

Коментари - Това е новият Xiaomi Mi 6 (снимки) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво сте се вманиачили с тия шпионски схеми?Какво толкова тайно и невероятно правите,че да се притеснявате?Мобилните оператори не ви ли следят,Майкрософт го прави,от Гугъл чрез приложенията си също имат достъп до телефона без значение дали е xiaomi или samsung.От 3 години съм с mi3w и не съм имал никакви грижи,падал е,мокрен е.Предполагам,че новите модели са безмислено натъпкани с параметри,но това е начина да се задържат на пазара....и не пишете коментари,че китайците ви следят и могат да ги видят....

Google, Microsoft след доста милионни глоби се научиха да спазват Европейските закони. Забележи, че специално за Европа Google въведе правилото "да бъдеш забравен" в търсачката на Google! Да, Google ти помни местоположението с години, но във всеки момент ти можеш да изтриеш всичко. Да, Google ти помни електронните пощи, търсенето по Google и т.н., но цялата информация стои на европейски сървъри и може да бъде изтрита по поискване на потребителя. Не може САЩ или Китай да поискат от Google или Microsoft твоите ел.пощи! Забележи, че в правилата на Европа има заплахата за глоба в размер 4% от годишния доход на компанията по света. ("Extra-territoriality and 4% fines"). Просто потърси на Интернет за "European Privacy laws", "ePrivacy Directive", "EU data protection rules"...

БРЦК

Хахахаха. Наивник.

Айфон,Самсунг,Ксиаоми,Нокия...поредните АСП-та!!! /превод-АСП-автоматична самоебачка с педали/ Благодаря за изтриването,но моля дайте българската дума за израза "полово сношение"?!?!?!:-)))

Има два андроид телефона, които Microsoft продава официално: Samsung Galaxy S8 Microsoft Edition (планира се да се продава) и Xiaomi Mi5 S Plus Microsoft Edition - продава се в момента. Толкова за ментетата.

Аз имам RedMi Note от най-първата серия, 5 години бачка като пушка. 8 ядрен процесор, 2 GB, 26000 на Antutu ми стигат напълно буквално за всичко. Всички телефони с литиевойонни батерии отдавна са сдали, литийполимера в Mi-то не е чул че е ползван.

му набивате минуси на човека,сноби нещастни?

Хохохо какъв ментатски твлефонннннн

Изключително съм доволен от марката/качеството/цената/стабилността и всичко. До сега съм купил 11 техни телефона от моделите отдолу и всичките са "пушка" Mi4C, REdmi2, Redmi Nonte, Redmi 4 pro, Mi5 Бих си закупил веднага 6-цата, ако имах и 1 забележка от 4С-то което ползвам вече 2ра година поне.

Не съм на твоето мнение, хубав хардуер, но напъхан в чуплива кутия. Моят боклук ми иде да го метна през балкона, след 3-то изпускане вече за нищо не става. Никога повече Xiaomi, да не говорим, че в бг нямат нито сервиз нито дистрибутор.

ми купи си cat,така няма да се чупи

БРЦК

Има сервиз. Шаомишоп.бг.

Фирмата предлага само китайска софтуерна версия. Всичката лична информация се изпраща до сървъри в Китай, което означава, че в Европа телефоните на тази фирма са незаконни. Такива телефони просто не трябва да се ползват и рекламират в Европа, защото не отговарят на Европейското законодателство за защита на личните данни на европейските потребители и за поддръжка през европейски сървъри за support. Няма support за Европейски телеком стандарти и модификации за различни европейски телекоми, което означава проблеми за потребителя. Няма европейски support в различните европейски страни, което е незаконно и нарушение на правата на потребителя.

Колкото до "пушката" Xiaomi Mi4c - имам съвсем различни впечатления: (1) Не бих могъл да кажа дори едно нещо положително за Xiaomi Mi4c, който дойде с два фабрично преинсталирани Android вируса: Android.Troj.yaExpenPush.ac (compromised device can be remotely controlled by hackers) and Android.MALWARE.atCoudw.b (may leak private information and charge fees on your account). (2) Вместо последната тогава версия Android OS MIUI V7.0.15.0.LXKCNCI телефонът дойде с измислена версия MIUI 87.0.4.0(LXKCNCI) която няма никога да се обнови. (3) Паметта от 3GB RAM се ползваше постоянно на 70%, често до 85% без стартирано дори едно приложение. Дори след изтегляне и обновяване до редовна китайска версия MIUI V7.0.15.0.LXKCNCI, 3GB RAM се ползваше постоянно над 50%. Според System Monitor app в паметта бяха активни над 300 активни "системни" процеса за подслушване на всичко, което прави телефона, без да имам дори едно стартирано приложение, например: 72 IRQ... proceses, 55 kworker... processes, 28 therm_core:noti processes, etc. Никакви такива процеси не се виждаха на моя Google Nexus tablet със същата Android версия, а само един "Android System" процес. (4) За преинсталиран блатуер, който не може да се деинсталира (само disabled), да не говорим.... (5) Дисплеят е отвратителен и дори далечно не може да се сравнява с брилянтните цветове и контраст на Samsung Super AMOLED дисплей, батерията беше под всякаква критика, а телефона се нагряваше дори само като пробваш да гледаш видео. (6) Върнах незабавно телефона на китайския дистрибутор, като платеното мито не се връща, разбира се. Няма извинение за драстичните проблеми със security и шпионски софтуер при тази китайска фирма!

Проверете дали не са Ви пробутали ментак. :-) Има много ментаци на Шаоми. :-)

а дали някой от наште оператори ще го предложи,с тия характеристики и тая цена си е за предпочитане пред скъпите шитове на корейците и краварите

Xiaomi не съм ги виждал из родните оператори. Едва ли й ще го видим. Из форумите хората ги хвалят и са доволни от марката. Ако все пак се появи, цената му ще е с поне 200лв отгоре. Същата работа е и Leeco. Добри параметри и ниски цени.

Някои модели на Leeco дори са по-добри, но не са толкова рекламирани, а се продават официално в САЩ. Единствен недостатък в равнение с Xiaomi е липсата на ОТА ъпдейти.

Абе да ви се чуди човек парите с лопати ли ги копаете, че да си купувате бъгави китайски джаджи?! Толкоз други марки телефони има и то проверени а не със съмнителен SAR бълващ радиация колкото чернобил.

Тези цени са обявените за китайския пазар. В щатите ще е малко по-скъп, а в Европа с митото и ДДС-то, най-евтината версия ще дойде към 430-450 евра, което е текущата цена на най-евтиния Айфон 6+. Всеки решава сам за себе си.

sulio@mailinator.com

Едва ли, те зе европейскиоя пазар правят отстъпка да компенсира частично митото и ДДС-то. Виждам го около 400 евра,ако някой не се полакоми. В Русия,руските оператори го дават на изплащане за около 9-20 евро на месец. Но тук е България и както не случихме с управляващи,така и не случихме с оператори (както и с енерго,вода,банки итн).

Хайде преди да пишете нещо прочетете това- онова. Мито за телефони НЯМА. Ако го спрат на митница плащаш 20% ДДС и е твой. А колкото до марката- от немалко време съм с Ми5- чудесна машинка.

БРЦК

шаомишоп.бг предлагат всичко на марката. По-скъпичко е , но предлагат гаранция и сервиз.