Коментари - Това е новият безрамков флагман на Xiaomi | IT.dir.bg
назад

Това е новият безрамков флагман на Xiaomi

Xiaomi представи най-иновативният си и луксозен смартфон - безрамковият Mi MIX 2.

Обратно в новината

Коментари - Това е новият безрамков флагман на Xiaomi | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пакетче кафе 3 в 1: кафе-няма мляко-няма захар-няма Та същото е и със смартфоните!

Бааа, живея в Зап. Европа и не съм виждал ксиоми наживо още! А в панелен бг-стан всички с такова били! МУХАХАХАХАХАХА Да не ги раздават подаръци в пакетчета Зрънчо при вас бееееее

напротив, телефона трябва да се сменя поне на две години, защото излизат нови технологии, с по добри параметри.. стария самсунг го чакаш 'два' часа да отвори страница или фб, новия реагира моментално, инфото което побира и снимките които прави новия, нямат нищо общо със стария.. Xiaomi е един много сполучлив модел на достъпна цена!!

Toва Xiaomi в Kитай се произнася ХуяМи и много правилно. Най-тъпото нещо е да сменяш телефон защото излиза нов модел , при положение че не можеш да ползваш и 1ГБ за какво са ти 8 , при положение че няма софтуер за паралелна обработка на просеси за какво ти е 8 ядрен, а пък снимките са такава измама, ако ще 120 мегапикселна матрица да използват след като фокусното разстояние е 1мм и лещата 2мм не става за нищо. Телефона е за да говориш и то по възможност максимално кратко, всичко останало е пълна измама.

колкото до пожълтяването на дисплея, това се дължи на някакъв натиск на дисплея, сигурно е нямало протектор.. всеки тел трябва да има протектор на скрина иначе много бързо се прецаква

имам ксиаоми ми5 вече година, това е най-добрият телефон някога.. преди работех със самсунг, а първо и най-дълго с нокиа.. но ксиаомито е просто мечта, няма такава технология.. имам и апъл таблет и просто го захвърлих ненужен, с ксиаомито не ми трябва нито ай тюне разрешение нито някакви такива глупости.. прави и перфектни снимки, сам подсказва ако се претовари и иска да се изчисти, батерията се включва автоматично на щадящ режим, след като падне на да речем 20%..и аз се замислям за един лап топ.. човек трябва да купува най-доброто за себе си.. това доставя удоволствие да боравиш с джаджите...

БРЦК

В момента съм с ми5С+ купен премиерно за 400Е. Много съм доволен. Преди имах ми3, ми4, имам и кантар, гривна, лампи, въздушен пречиствател и БТ за кола. Всичко е много качествено. И досега за 3 години откакто ползвам продуктите им съм много доволен.

оди се гръмни бе..........селяк

Имах телефон с тази марка - след година и половина жестока експлоатация му пожълтя дисплея малко в единия ъгъл и го продадох. За времето си беше с предпоследно поколение топ-клса процесор, най-много РАМ и капацитет на батерията, и работеше супер. Сега съм с едно старо Сони, което ми хареса, защото е малко (4.7 инча) и удобно, но пак се замислям за Шаоми - толкова съм доволен от тях, че даже и лаптоп мисля да си поръчам. ПП И цените им са доста добри, не плащаш безумни пари за марка, както е при масово продаваните в БГ.

Повечето тук не сте виждали Xiaomi през живота, но коментирате. Марката е лидер в Китай, ползва най-модерните и иновативни технологии и произвеждат супер качествени продукти, не само мобилни телефони. За това и цената и близка до iPhone, не е случайно.

... в Китай само сглобяват!.... Ами да го сглобяват Сан Диего! Ама в краварника все са с кунки у гъзунки! В Китай най-модерната краварска технология се сглобява от 18 годишни девойки, смятай по-големите девойки кво сглобяват!

Foxconn също е от демократичен Тайван, а не от каманистическия колхозен чайник!

ефр. Пеев, ако не си запознат Тайван е част от Запада, а не от любимия ти кенефски колхозен чайник!

Общо между Xiaomi и IPhone е Foxconn

Какъв без рамков телефон?!?Има си рамка и е като другите- нищо особено, Може да е Само евтина реклама на поредния китайски боклук!

измислил го е руснака бреей

Свърши тя със западните технологии. ====== Всички технологии в любимото ти ксиоми са западни. Процесора например е Snapdragon 835 на американската компания Qualcomm от Сан Диего, Калифорния! Камерата е японска Сони! Изобщо на тва ксиоми май само пластмасата му е китайска! Китайците НИЩО не правят само сглобяват! Всички технологии са от западни компании от САЩ, ЮК, Япония, Ю. Корея и Тайван!

MediaTek е тайванска фирма и държи сериозен дял в пазара на процесори за телефони. Qualcomm - 39% Media Tek - 23% Apple - 15% останалите играчи - общо 23%.

С медиатек са само боклучавите китайски телефони по. Пожелавам ти да нямаш ''щастието'' да ползваш ежедневен телефон с Медиатек! Хубавите, като този от статията, са с американски Qualcomm. A процесора в един телефон е дефакто целия телефон.

Ако някога си виждал картата на света, ще видиш, че Япония, Южна Корея и Тайван са на изток от Китай

Стига с тия малоумни лъжи бе! Такъв телфон, няма как да устои!

Бухахахаха ... Цар на ментето е тази марка!

ама в Купертино пълнят гащите

Рамката е намалена с 12% но са му изпляскали етикет "безрамков". Пък вие му се радвайте на китайчет...

Щом струва 600 евро в Чайника тва ксиоми, на запад ще е 800 евро! 800 евро за китайски боклук бъкан със софтуер на китайските тайни служби! ХАХАХАХАХА БЕЗ КОМЕНТАР!!!

:) имаш свобода да си вземеш телефон бъкан със софтуер на американските тайни служби, на корейските и на още някои сигурно (не знам за руските обаче :) )

БРЦК

Говори си. След Самсунг и ХуйВей познай кой още ще изпревари огризката? Да точно така - Шаоми.

Да, прав си! Аз ползвам само продукти на Apple - изключително сигурни са и никой не може да те потслушва!!!

Тебе никой не те "потслушва", не се притеснявай.

А по сайтовете само голи лични снимки и клипове от айфоните на известните в Америка излизат. Защо така?

праф си иДиоте , праф си .