Коментари - Скоро ще има смартфон без странична рамка | IT.dir.bg
назад

Скоро ще има смартфон без странична рамка

Xiaomi показа реалистична концепция на смартфон, който почти няма странична рамка около дисплея .

Обратно в новината

Коментари - Скоро ще има смартфон без странична рамка | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми пука за рамката нито толкова за дебелината. Проблемите изобщо не са там.

По новите стандарти - ако смартфона не се самозапалва, значи не е нов.

Дано и тоя да не се запали!!!

Нещо ръшистко няма ли в тоя бизнес ве ахахахах или комунистите само танкове делаят ахахахаха

Хладилникът ми е произведен в Русия а е шведска марка. Русия бавно върви по пътя на Китай.

Ти ми кажи европейски телефон, не гледай Рашата, тя не те храни /или бъркам/. След като Майкрософт прецакаха Нокия в топ 50 няма европейска фирма. /Освен да се надяваме на Правец/

ееее Макенокия е 1 в света. :-)

не разбрах, рамката отделно ли ще се продава?

хората правят ганьовците злобеят и завиждат. юаните вече са по рентабилни от доларите, свиквайте

и аз залагам на тях , малко са хората който са осъзнали че марка или не всичко се прави в Китай вече ... след 2000 г марките умряха .. просто има разделение по качество в зависимост за кой пазар е предназначена стоката :) фото апарат Канон закупен от Англия няма нищо общо с фотоапарат Канон закупен от БГ :) мога да дам и други примери за процесори и т н .. при автомобилните части пък е АД ... там тарикатлъка на балканските страни е феноменален от там и качеството :) е боза :) с лимонада :)

бедняците ще се радват а ние баровците ще си житкаме с айфоните и готините гаджета ахахаха такъв е живота лузари... мрете ве ахахахаха

Живея в Китай от 9 години. Преди 7 години, голяма част от хората далеч надминаха българските доходи, и не говоря за минималния. Но с такъв манталитет и поведение като Вас, няма как и да заработвате повече.

Не че е нещо, ама има Sharp Aquos Crystal 2...

на картинка готино, реална полза нула

за мое щастие, от Samsung Galaxy S7 EDGE-а успях да се отърва на 3-тата седмица и да си взема Galaxy S7. Единствения начин да го ползваш е с 2 ръце, за да не ти опира дланта в дисплея и съответно дисплея да реагира на твоите докосвания. Ако намерят начин да премахнат рамките, то ще трябва да намерят начин и как да създадат софтуерни такива, за да може тези устройства все пак да се ползват нормално, а не да им внимаваш, да не си го докоснал някъде.

Смех и пак смех. Този път ментето копирало от японците а не, както прдишния път от корейците. От американците още 2008-ма копира а от финландците в далечната 2002-ра. Копи пейст с качество 0 /зеро/ и SAR по-висок от на Фукушима. СМЕШНИЦИ

Що не вземеш ти да направиш нещо, а само плюеш. Смешник!

А този телефон ще гърми ли,ще се замозапалва ли,ще се взривява ли? Просто питам,ами да.

Не, но може да го ползваш за лупа и да си палиш огънче от слънцето.

Sharp преди доста време изкараха "Aquos Crystal"- телефон с "почти без рамка". Пак са копнали китайците.. този път от Япония :D

Cheeseus

Именно това щях да кажа :) www.sharp.co.jp/products/aquos-crystal/index.html Аз лично обаче ползвам един от серията EDGEST (SH-01G), който има свръх тънка горна и още по-тънки странични рамки (дисплеят заема 81% от повърхността).

Тва един път го изпускаш случайно-и чао...

То това е задната мисъл на производителя... Да го изтърваш през 2 месеца...

Това сме го патентовали през 1985 та година.

Има разлика между; "БЕЗ РАМКА" и "ПОЧТИ НЯМА РАМКА". Ама кой ти гледа? То да се напише такава новина требе да има и нещо на "горния етаж". А там у повечето журналя нема никой...

Като гледам минусите, значи и журналя четат тука. И то чужди писачи. Защото ако бяха от дир-а - 100% щяха да ме резнат заради "обита" или нещо такова...

Сигурно съм стар човек вече и за това - щом няма клавиатура и мишка - не ми го хвали. Това са телефони бе хора, да компютър в джоба, но основна функция - телефон. Какво толкова им се превъзнасяте.

отдавна телефон (GSM разговори) не му е основната функция, а една от многото. Очевидно си стар човек.

Не е нужно да си стар, за да не разбираш нещо. Ако искаш да ползваш от старите телефони, трябваше да си носиш и телефонен указател, няколко свитъка карти, може би енциклопедия с отровните растения, ако си сред природата, портативен шах, за да запълваш времето, компас, фенер и още куп неща. И пак няма да стъпи на малкия пръст на смартфона.

А, и по телефона не можеш да пратиш снимка, а и хиляда думи не се равняват на това да видиш нещо.

И защо да трябва да влачи всичко, дето си изредил? Ако му трябва, ще си носи, ако не - няма. Да ви имам логиката...

Поредните рекламни ала-балистики. Колко ще изкара джаджата без калъф? Искаш, не искаш, протектора прави страничен ръб. А ги правят крехки за да се купуват части или нови модели. Отскоро имат и функция в чипсета на селфдиструкшън...та да не са с дълъг живот. А пък с обновяванията на приложенията задръстват старите модели и забавят работата им... Политика!

Аз на моя телефон имам грозен дебел протектор. И каква е реалната полза от тоя протектор, че ми седи удобно в ръката и никога не ми се изплъзва за разлика от оригиналния му лъскав, хлъзгав дизайн.

теб те знам, годес реа ти говори разни неща, пий си хаповете не се обяснявай какво нямаш

Абе то и срещу политиката на селфдистракшъна си има полИтика...

тоя си идва със стъкло през което е пуснат даже звука, пише ти керамики твърдост, ама не, дай сега калъфа правил ръб

Нещо не включих?!? Хем "концепция", хем "продажбите започват през ноември с цена..."?!? WTF? Иначе - рекламните снимки са хубаво нещо, но рамката му си е доста очевидна на реалните такива. (потърсете сайта с презентацията Xiaomi Mi MIX with 6.4-inch bezel-less display launched in China)

Това е маркетингов начин да кажат: "напрвихме нов продукт, но не знаем как ще реагират хората на многото иновации и дали ще работи добре за потребителите". И не става дума толкова за екана баз горен безел, а по-скоро това, че няма слушалка (ползват металната рамка за предаване на звук), както и че използват друг тип сензор за близост (с ултразвук). Така, че продават модела, но не ти гарантират, че ще си доволен :) Въпреки това за мен е крачка в правилната посока.