Коментари - Задава се убиецът на iPhone X | IT.dir.bg
назад

Задава се убиецът на iPhone X

Xiaomi Mi MIX 2s може да накара притежателите на iPhone X да се замислят.

Обратно в новината

Коментари - Задава се убиецът на iPhone X | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще ме накарат да мина на андроид ? Това е невъзможно :)

Ами, като лицевото разпознаване на Х , не ги разпознава, ще си направят техен, разбира се !

Мдаа всеки хомо дибилус обича да плюска огризки от гнили ябълки.

......убиецът на iPhone X ще се казва май iPhone XХ или 2Х....

Добре де, нали айфоните са китайски...

Глупендерът Гогов с глупендерските му импровизации. Тези, които купуват Епъл не го купуват само заради устройството като такова, а заради екосистемата, която идва с него, в комбинация с компютрите на Епъл. За какво ти е телефон, който прилича на Епъл и не те допуска в екосистемата.

Каква екосистема бе?! 80% от частите на всички Епъл устройства са произведени от Самсунг и са същите като при устройствата на Самсунг, но с променени имена... И тази връзка с Епъл телефона и Епъл компютъра нешо не я разбирам... Каква е тази екосистема при положение, че така както можеш да си свържеш айфона с Мак, така можеш и с абсолютно всеки един друг компютър, само че няма да си дал 6 бона за един лаптоп 13 инча, дето нищо няма да видиш с шибана операционна система. Нали така? Така че не ми я хвали тая "екосистема", щото я няма никаква и даже нещо не схващам какво имаш предвид... Както и да е...

Къде ги видяхте тези копия на Епъл? Това са съвсем различни телефони. Все едно да кажете, че всяка кола е копие на друга, понеже има четири колела и кормило...

Познай дали ще се замисля да си сменя Айфона(който никога нищо не му става) с Китайски шано телефон, който на всичкото отгоре струва почти, колкото Айфона.Да бяхте го пуснали за 200$ да се замисля.

Защо пишете глупости? Xiaomi пусна първия MiMix с безрамков дисплей още през 2016г.!!!! Така че кой кого копира!?!

Малко в стил, новия китайски "Грейт уол" - убиецът на Мерцедес S classe.

Аман от ментета

Много отдавна има убиец на аи посеркото и това е шарп в Япония покачество , да не говорим за фуджитсо

В статията пише, че : "Haй-тexнoлoгичният cмapтфoн нa 2017 гoдинa e іРhоnе Х" Какъв е източника на това твърдение, дир ?

Haй-тexнoлoгичният cмapтфoн нa 2017 гoдинa e іРhоnе Х Спрях да чета...

Освен да се посмея от сърце на другарите китайци ..... хоохохо

А iOS ще предложи ли най-новият флагман?

Ползвам Андроид, но колко години се се задава убиец на iPhone....и как точно притежателите на Х ще се замислят??? Да го сменят ли? Да го продадат на старо за 800 и да изкарат 200$. Който ги дава тези пари не мисли като със свито сърце...ще изчака новия модел за 1500$

Тези дето пишат подобни тъпи статии не разбраха ли, че iPhone e начин на мислене, а не просто лъскава машининка. В това се състои гениалността на Стив Джобс. Така ако ще китайчугите салто да направят нямат никакъв шанс.

Какъв Стив Джобс бе мой човек, Стив умрЕ и вече няма нищо от него, пък ако още беше жив щеше да си седите още на 3.5' дисплей, 'щото той е достатъчен

Ей , защитниците на американското ! Не разбрахте ли , че всичко , което не е произведено в Китай , е фалшименто ? Китайците може и да отстъпват някъде , но произвеждат и усъвършенстват , а вие блеете и тънете в гюбрето си . За ваше сведение практичните американци си купуват китайски компютри , защото са по-евтини , а и с тях не трябва да решават световни проблеми като вас .

Ами кое да защитавам бе? Последните руски модели телефони ли? Ами те главанако са със шайба бе! Ватенките туй направиха за последно. Пък чайниците освен да крадат, друго не могат!

Жалко, че майка русия не прави смартфони нали. Че трябва да сме американски продажници.Айде не ни занимавай с глупости и не измествай темата.

Хора различни. Едни купуват смарфон заради характеристиките, без значение от марката. Други купуват заради марката, без значение от характеристиките. И едните, и другите имат алиби.

Освен хардуеърните характеристики има също и софтуеър. Аз купувам този чиито софтуеър е най-полезен за мен. Не гледам нито характеристики нито марка.

Мухъл аз когато съм имал хубави телефони, ти си капак за без пари в училище още.

Лапал

"и тeлeфoн мoжe дa нaĸapa пpитeжaтeлитe нa іРhоnе Х дa ce зaмиcлят" Притежателите на iPhone X няма с какво да се замислят :)

Глупак!

Досетлив си ;)

Обаче сега сериозно! Но моа разбера как един скъп китайски дървоид би замислил един притежател на Айфон! Ей тва винаги съм се чудил! Или бг списвачите сигурно си мислят, че дървоида е нещо кат айоса ама по-евтин! БУХАХАХАХА

Всъщност Андроида наистина е нещо като иОС, но по-евтин.

Поръчвам НР лаптоп в американски магазин "Костко". Пристига ми директно от Китай по пощата. Без мита и такси. След ъпдейт на биоса го пращам на НР за гаранционен ремонт. Явно пак в Китай. Дойде с нов хард диск и загубена цялата ми фирмена информация. Скърцащ при отваряне поради "загубена" геометрия. На цената на американски софтуер и американска стока. Т.е. удоволствието да си купиш маркова еБлема си е живо ебане от китайските другари през еврейски офис в САЩ.

Еми като си толко прост, че да купуваш техника от Костко, никой не ти е виновен.

Упс! ксиоми за 600$! БАААА тва ксиоми беее! Скъпо е гогов! Скъпо е! Нема можеш!

Тоя телефон се продава на пазара от Септември 2017... Смешни сте

Смешен си ти.. продава се друг модел,. Големи разбирачи тука. Иначе тва не е никакъв убиец, никой няма да даде толкова пари за подобно копие.

УРААААА Най-накрая гогов ще си купи евтино ксиоми дето изглежда като айфон 10! Панелката кънти от радостни възгласи!

"...Хіаоmі Мі МІХ 2ѕ ce бaзиpa нa cиcтeмaтa-въpxy-чипa Quаlсоmm..." === "cиcтeмaтa-въpxy-чипa Quаlсоmm"??? Гогов, престани да ползваш Google Translate или поне си чети материалите преди да ги публикуваш, че пак стана за резил.

"Задава се убиецът на iPhone X" "Xiaomi Mi MIX 2s може да накара притежателите на iPhone X да се замислят." === Вече години наред публикувате статии с такива бомбастични заглавия и текст. Все някой щял да убива iPhone, пък iPhone все още си е жив и се продава. Феновете на Apple са фенове на Apple, основното ядро няма да си смени предпочитанията заради поредния предполагаем "убиец" на iPhone. П.П. Нямам телефон на Apple и не съм фен на марката.

по-голям боклук от xiaomi не съм къпувал. още на третия ден се бъгна и като четох всеки втори-трети има същия проблем с тази марка, но решение няма. сега го ползвам само за интернет. не мога да го ползвам като телефон

БРЦК

Ми като си ги къпуваш така ше е. Ние дето си ги купуваме такива проблеми нямаме.

Виш ко! Аз моа си пиша както искам и ти нема да ми даржиш сметка! От прованса сте много грамотни - няма що!

2% от притежателите на iPhone ще се замислят. Останалите ще купят iPhone XI.

Шаоми е за русофилите в България(те са безпарковци по принцип - нямам познат русофил който да е умен и успял човек) Сравнение между двата телефона може да прави само идиот.

Ако знаеш само какви луди пари изкарвам с един Huawei, просто не е истина. Смешник.

до дфс: я изреди кои са американските части на iPhone за да разберем барем Американски ли тоя телефон или не

Голяма част от телефона се прави от Самсунг , по договор ...

Обиждаш страна, която не дължи нито цент на някого. Вероятно си фен на една "най-мощна" икономика в света, която дъллжи трилиони долари и буквално е във фалит от няколко години!

си прост калтак, но с iphone втора ръка

Не че харесвам ябълките, но последния "убиец" на iPhone уби дъното на класацията с едва 50 000 продадени бройки...

Е до кога ще се коментира "желязото" в телефоните, като на всички е изветно, че проблема е в програмната среда. Точно в това iPhone не спират да водят пред Андроид базираните телефони. Ейпъл отдавна демонстрираха, че с по-слаб хардуер, но правилно написан софт за него, на практика телефона е по-бърз и стабилен!

Стабилно и бързо скубе космите на притежателя си....

По-бърз и стабилен докато системата не реши, че и без това малката ти батерия сдава багажа. След това става бавен и лагав за да запази стабилност, без да извести потребителя или да ти даде възможност да изключиш този "фийчър". Но сега сериозно, не е трудно да се оптимизира един код ако знаеш точно на кои 4-5 модела хардуер ще върви. За да можеш да пуснеш един софтуер на 5000 модела хардуер задължително правиш компромиси. При Андроид имаш избор, но жертваш няколко процента бързодействие. Айфона ти дава оптимизация, но избор реално нямаш (освен кога да си купиш следващия).

Ама си толкова далеч от истината, че представа си нямаш. Вземи на заем един iOS, пробвай пък тогава се изказвай...някакви си проценти-много смешно!....и прочел завеждат дело срещу едни от най-големите Android-аджии, за същите манипулации с батериите; Везмозъчната фенщина/анти-фенщина е безмислица!

Това е за отдел Углавни престъпления!..

То убийци на айфона излизат почти всяка седмица. Ама все още не са го убили и няма да го убият.Щото дори 6 версия на айфона е по добра от най новите китайски или корейски машинки.

iPhone няма конкуренция! Хората, които ги купуват имат "диагноза" любител на Епъл. Тях характеристиките и цената отдавна не ги интересуват. Повечето китайчета превъзхождат телефоните на Епъл като характеристики и на цена поне 50% по-ниска. Феновете на марката продължават да дават по 3000лв за телефон произведен за 300$.

БРЦК

Затова ли от номер 1 вече са номер 3 а скоро и номер 4 ?

Аз НЕ съм фен на iPhone, по стечение на обстоятествата се занимавам с внос и продажба на телефони. Нещо си е объркал относно номер 1-2-3, гледай отчетите за печалбите и реви !!! Продажба на един телефон за 3к с 50% печалба равен ли е на 30 телефона по 100лв с по 3-6% печалба ?! Тук има термина ефективност, иначе само разнасяме едни кашончета и смятаме бройки, а не печалба.

Не си познал - хората които ги купуват имат диагноза "нямам излушно време за губене с боклуци". Както и са достатъюно успяли в живота, че да могат да си позволят такъв.

Днес видях доста" успели в живота" невръсни деца по улиците, горди притежатели на айфони. Диагноза е това , но няма как да го разбереш, първо трябва лек.

Доколкото разбирам убиеца на iPhone X е... iPhone X.

И гравитацията ще свърши много добра работа...

iPhone 5 беше последния читав от серията

ми микс 1 излиза много преди айфона у е с въпросния дизайн, затова по скоро ифон 10 е копието. За Xiomi мога да кажа само добри думи имам такъв телефон от 3 години за 300 лева от алито. Сменил съм една батерия за 15 лв пак от там.

Чете се - ШАОМИ

чете се "сияоми" - така го произнасят китайците, "шаоми" го произнасят англоговорящите

Не му трябва убиец на iPhone X. Той си е самоубиец.

"системата върху чипа" - ха-ха-ха - напишете, ясно и просто - сокет. Ама то, нали малко акъл и образование трябва!

Сокет е съвсем друго. SoC (system on a chip) - интегрална схема включваща в себе си всичките основни компоненти на един компютър процесор, оперативна памет, контролери за различни външни интерфейси и др.

Нима собственице на гнила ябълка могат да мислят? Те са фанатично влюбени в нея, за тях е важно всяка година да си вземат новия модел (без да мислят). Все пак трябва да поддържат печалбите.

а бе тез технологии всеки ден се сменят,какво се вързвате.Аз си карам със S6 вече три години и още ми работи перфектно.За снимки съм си купил DSLR апарат

не бих си взел нито единия нито другия, виж ми7 е друга работа

Ха, ха, ха ...!

Кво Хаххахха. Имам Iphone 7 и Ксиаоми Ноут 2. Ксиомито е два пъти и половина по-късно евтино, много по- функционално и хубаво. Ти си се смей. Смей си се. Хаахай

Имаш?! Брей! И на български се произнася Сяоми, всъщност между с и ш! Китайска му работа. Всеки има право на избор. Смешно ми стана заглавието. Странно, защо ли всички от години са все убийци на Iphone?! Но, не си напъвай главицата, въпросът е реторичен!

Ти си голям майтапчия. И аз имах за 5-6 месеца това дърво Xiaomi Mi Note 2 и с радост го разкарах. Явно не си докосвал свестен телефон за да му се радваш. Разцъкай в някой магазин Самсунг s8 например и ще разбереш за какво ти говоря. Аз лично след китайчето си взех такъв и бях много по-доволен, а след като приятелката ми си взе айфон Х и си поиграх доста с него смених самсунга с Х и съм супер доволен от покупката си. Май най-накрая ще спра да сменям телефоните често.

Аз пък съм с 7+ и скоро не мисля да минаван на друга ОС. За ежедневието ми е супер - за другите работи през лаптопа.