Коментари - Mi Note се е разпродал за по-малко от 3 минути | IT.dir.bg
назад

Mi Note се е разпродал за по-малко от 3 минути

Китайската компания Xiaomi очевидно разполага с още един хит - Mi Note и Mi Note Pro са се разпродали за по-малко от три минути след пускането им на пазара.

Обратно в новината

Коментари - Mi Note се е разпродал за по-малко от 3 минути | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах Шмааартфон, за какво ми е бе милички, световен боклук за глупаци ? Нито батерията държи... снимките ужасни гледах една като от "вечерята на мъртъвците" ,,, това е забавка за олигофрени.

Невероятно! Всичките 10 000 бройки продадени за 3 минути? 15минути по-късно колко продадени бройки имат? Пак 10 000! Два часа по-късно? Пак толкова. И след седмица ще е така. Значи не е грешно да кажем, че са продали 10 000 броя за месец.

Да-а, като гледам ай-зомбитата са се развихрили...

Разпродадени в Китай - впечатляващо, невероятно, жестоко, върха!

Преди 6 месеца купихме Шайоми на дъщерята. Много добър телефон. Снимките, които прави са супер и за игрите е добре :)

И аз това казвам. За малките деца китайски телефони. Пък като порасне iPhone.

По-добре да се индоктринира от малко, щото иначе току-виж реши да не даунгрейдва...

Beeeeeeeeeeeeeeeee Myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Траябва да си пълен бездомник и просяк да ходиш с китайски боклук.

купертино дуа супата...и това е само началото....

neXus

Чак бездомник и просяк - не. Но иначе си е факт, че са насочени към по-бедната аудитория. Нека се радват и те.

На бас, че спадаш към горепосочената категория, като в добавка не можеш и да четеш, че да видиш къде е произведен твоя телефонен апарат и електронно изчислителна машина, кръстена накратко компютър!

Егати и дрисльото... "Траябва да си пълен бездомник и просяк..." А тоя баровец със скъпия марковия само го вади на масата в кафенето да го гледат, че има... иначе не знае и как да го ползва... Аман от тюфлеци ....

Ах колко подобно е това с кучетата на Павлов. Сега дали лампата е китайска, корейска или американска- няма значение. Важното е, че когато тя светне, на кучетата (зомбитата) им потичат лигите и са готови да рупат каквото им дадат.

Правят перфектни телефони.От три месеца се радвам Xiaomi Redmi 1S Никакви забележки от Софтиер и чудесна камера.

абе епъл повече от обвиненя в пресата няма да направят, щото ако се стигне до съдене и отнемане правото на продажби може да смятат Китай за загубен пазар.. а там мобилните абонати са колкото в сащ и европа взети заедно.

Прав си колега,но на мен ми се струва,че Епъл леко рекламира Хайоми по този начин като обявява как ги копират.И нали знеш няма лоша реклама.

Честно казано, с iPhone 6 по-скоро мишоците имат основание да съдят ябълките, че им копират дизайна.

Имах Самсунг и iPhone. Сега имам един Xiaomi mi3. Като хардуер много, много добър. Това, което го различава от другите е качеството на софтуера: една класа над това на телефоните, които имах. Само от реализацията на драйверите има 25% по добра скорост на мрежата от подни телефони на Самсунг и Моторола (и съответно натоварва по-малко време трафика). Отлична работа! Единственото слабо място е че протекторите не са много добри и екрана може да се счупи лесно без протектор, защото изпъква.

Вижте про версията с 4 рам... Пръскат китайците с параметри!

neXus

Що, ракета ли ще изстрелваш? 2гб са напълно достатъчни, а рамта не е важна, софтуерът прави разликата......който отсъства

чакай да си го представя... паралелепипед с дълга, къса страна и определена височина... леко заоблени ъгли... да помисля, къде ли се среща другаде...хммм, аааа - отговаря и на първите мобилни телефони и на всички съвременни телефони... кой от кого е преписал да помислим...

neXus

Че и на Galaxy Note копират името.....срам нямат.

Нека храченето почне сега!

О умничкото ми то, храчещите, както ги наричаш, поне изразяват мнение по темата.

Напротив! Точно го е писал! Ако не е тем в която да си ги мерите Самсунги и Ейпъли, то бързо бива охрачено... По новината - свиквайте със Шиоми, ще ги чувате все по често...