Коментари - Xiaomi Mi Note 2 - алтернатива на Galaxy Note7 | IT.dir.bg
назад

Xiaomi Mi Note 2 - алтернатива на Galaxy Note7

Xiaomi Mi Note 2 е една доста добра и определено по-надеждна алтернатива на Samsung Galaxy Note 7.

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi Mi Note 2 - алтернатива на Galaxy Note7 | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аааа, не, ако не гърми не е никаква алтернатива, а просто жалка имитация!

Защо не показахте "MIX" той е доста интересно попадение на Шаоми

Кучетата си лаят, а кервана си върви...Самсунгите се палят, Гейфона гърми, а Фокскон купиха Шарп- тихичко и без много помпозности, и закриха 2те му фабрики в Япония, като работниците от едната вече ще правят Айфони( или Фокскони, май е по правилно), разбира се- докато и него не купят- когато една компания като Епъл започне да си строи офис за милиарди а не ги "вгражда" в иновации( нали не считате 2% по заобления ъгъл за иновация) съдбата ще и е същата като на Шарп , въпрос на време Така казваха и за китайските слънчеви панели...ултра болкуци...накрая Шарп произведе последният не Ултраболкук и беше купен от Фокскон И сега иновациите в тази област са основно китайски

Е окрупняването е факт, да. И не е за добро отвъд границата, която вече минава - става спирачка за развитието.

ТОПАР ФЕЗЕР АСАМ фАЗТА ЛЕЛА

Добър вечер, аз съм вашата леля.

Хаха, ментето копирало 1:1 оригинала и си мисли, че ще измести някой в Европа. Смех. В БГ може и да има успех - прошкяци колкото щеш. Я са постнат инфо за САР-а на таз талига, че да видим токава.

Хаха, няма да е лошо да провериш кой е основният пазар на жяуми и мейзу, и колко бройки продават. И дали им дреме за Европа а?

Щука

И къде му е писалката (основният показател, по който Note серията на Samsung се различава от повечето телефони на пазара)?

Купуваш си една писалка за 1.20 от книжарницата и си пишеш! И си лепиш Post it на гърба!

С алтернативни експлоозии! Вместо в червено в синьо! Бас държа, че всички ползват една и съща китайска батерия и са сглобени от Foxconn!

Що, батериите на айфоните в САЩ ли ги правят?

Всичко Foxconn! Освен това намерил си, с кво да се заядеш! Аз не ползвам американски телефон с американски софтуер! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Моделът на Самсунг гърмеше не от батерията, нещо явно са оплескали в конструкцията та я прегряваха батерията и тя гърмеше. Ако беше едната батерия щяха да я сменят и нямаше да оставят модела на пазара.

Не ми хвалете Xiaomi. Видях какви снимки прави на телефона на приятел.

Може и да не струват - ако са като на моя redmi note 2 - Sony. Не е зле, ама на Айфон 6 дава много по-реалистични цветове. Обаче нека не забравяме, че моето е бюджетен модел, дето преди половин година беше $160. Xiaomi не ги обичам именно защото все повече приличат на Apple, но пък в ценово отношение нямат равни.

телефона не е за снимки ! Като искаш качествени сники - фотоапарат! С телефона в екстремен случай , ако го купуваш заради камерата - твой проблем!

Всичко, което не гърми е добра алтернатива на Note 7.

Айфоните гърмят, Самсунгите само се запалват :D