Коментари - Xiaomi отпразнува десетгодишнината си с представянето на Mi 10 Ultra | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ся колхозниците вадят най мощния телефон на света с ядрена батерия и вграден реактивен двигател, само, че е колкото къща голям, но нали е най най а на ватенките това им трябва Хахаха. Хайде тъпи русофили, почвайте с плюенето.... Сега.

Спомени НАСА и Мъск и да видиш какво плюене ще падне! Аполо-нанайси ще те удави от плюнки... :)))

Слабичко е

xiaomi ще са следващите huawei, продажбите им се увеличават много, измислят и нови неща и стават пряка конкуренция на apple, затова може да очакваме скоро санкции срещу xiaomi защото застрашават "националната сигурност" на САЩ

Ти обаче имаш някакъв скапан LG или Алкател отпреди 3-4 години. Не може да работиш с приложения,не владееш интернет банкиране и т.н. Гледаш телефона като бик в скоростна кутия и изпитваш носталгия по времето на бай Тошо. Когато беше достатъчно да завъртиш шайбата на черния си телефон. Беше поставил апарата върху хладилника си ЗиЛ(или пък Мраз),недалеч от старата пералня Перла 05,нали така?

Пералнята беше Рига, а телевизорът Опера, български и шайбовият телефон български.

Ти си някакъв клоун, нали? По същото време на запад имаха Full HD телевизия, нали? Че нали и там беше същото. АКо не бяха японците щеше да видиш ти по-хубава техника.