Коментари - Xiaomi показа нов концептуален телефон без портове и бутони | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имам от тази фирма тел. Преебах се.

Поредната "Концептуална" китайска реклама. Важното е да се спомене името на дадена фирма 10-ина пъти. Не че това ще види бял свят някога, Важното е да се рекламира името. Иначе пдобна концептуална глупост би имала следните недостатъци: - Невъзможност за заряд от компютър или стандартна енергийна банка. - Невъзможност за изключване при софтуерен срив. - Невъзможност за хардуерен ресет. - Скъпо сервизиране. Трябва да се направи каталог на най тъпите китайски концепции и да се дава статуетка "Златна близалка" всяка година.

Ti si pulen tapak, be! Ebi se v gaza!

Прав е бе. Как ще се даде хардуерен ресет или старт като ти падне батерията. На Ксиаомито поне веднъж в годината се налага хардуерен ресет.

Mухата каца само по диярии

И точно заради тия китайски номера смених на Google Pixel. Не са перфектни но поне сериозните бъгове ги оправят бързо. За камерата прочете сами. Съвсем друг свят. Само ще кажа че правят всякакви хакове да я инсталират като APK на Xiaomi и OnePlus. Сигурно има смисъл

Имам Xiaomi телефон, аз и много от колегите ми, жена ми също е със Xiaomi, та всичко е наред ама не съвсем. Това са хубави телефони откъм хардуер, но не много добре оптимизирани откъм софтуер. Съобщенията ми от месинджър и не само, идват след няколко часа, wifi се на*ира след като се пусне Bluetooth и куп други бъгни дето не ги оправят след ъпдейт (ако ти пуснат такъв). И този нов телефон със тези стъклени ъгли само да го чукнеш и до там...

еми софтуера не е на Xiaomi, ще се оплакваш от Гугъл и аз имам Xiaomi, това ми е втория, взел съм и на дъщеря ми и на майка ми, баща ми, никой няма такива проблеми като твоите, нещо ти се е паднал кофти модел май

Sm3hurk0

Ах ти извратеняк такъв..:)))) ти телефона ли си чукаш .... :))))) А майка ти знае ли за твоите изпълнения..... :))))

tapak

Ми-тата са добри телефони, но не разбирам какво пречат бутоните. Споредм не са удобни. Сега, като долните бутони не са перманентни, много се дразня като ми изчезнат на някой приложения. Бактън от умнотии дет се вика.

Освен глупотевини, от Жълтурландия нищо друго не идва. А, забравих - утрепаха милиони хора с чумата Ковид 19! Ама иначе за над 9000 умрели българи, заради китайците ИЧ не ви пука, а ГОГОВ?! Баби, майки - давай! За 300лв си даваш всичко! ПС: Дори крадливите Хуямивей се отказаха от тези безмислено извити екрани, преди Тръм пда ги резне, но явно ще се появи поредния жълт копирач в лицето на тези, дето дори името им не може да се произнесе :)))

Забрави да напишеш нещо за нахални датае.а в дебелосе.а!

Къв ковид бе, тва е световна конспирация и е измислен

Китайското си е най доброто, всичко друго е крадено от Китай!

скоро ще има май санкции и забрани за Xiaomi, те се уляха вече с тея нови модели, ябълките не могат да си продадат тухлите

Споко, ябълките след 2-3 години ще кажат, че и те са измислили подобно нещо и ще го рекламират като откачени. Зомбитата ще купуват без да знаят. Важно е да си модерен.

Те не рекламират, те правят ПР. Купуват си медийно присъствие, купуват си технологичните блогове и така умнокрасивите са облъчени, че имат най-доброто, от най-доброто, дали е вярно на никой нему пука. :-)

Не ги мислете вие ябълките. Когато числата говорят простите китайчуги и техните фенове мълчат! Капитала на Апъл е много повече отколкото на всички китайски марки взети заедно!