Коментари - Xiaomi X1 - достъпният безрамков смартфон | IT.dir.bg
назад

Xiaomi X1 - достъпният безрамков смартфон

Разкрити бяха първите изображения на Xiaomi X1 - безрамковият смартфон на китайците, който ще предложи надеждност на прилична цена.

Обратно в новината

Коментари - Xiaomi X1 - достъпният безрамков смартфон | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Xiaomi Redmi Note 5 https://link

Да стават телефончетата на шайоми, ама този специално е само рендер на ентусиасти, дори няма и намек за пускането на такъв модел на пазара, камо или реални срокове! Е за феновете на марката така изглежда и редми 5+, но пак повтарям Х1 е само рендер на ентусиасти!

Пак и отново реклама на китайско дрЪво ! Смешни сте .

От една година използвам 4 prime. Следващият ми телефон пак ще е Xiaomi.

Приблизително между журналисти и африкански ловци на антилопи...

Добре изглежда. За хората, които ще кажат, че са китайски буклуци, мога да кажа, че сегашното ми Xiaomi Mi4 стана на 3 години, смених му 3 калъфа, че се протриха и все още не е мръднал. Дори батерията си държи ден и половина. Като за телефон за 400 лв е доста доволно.

Какво означава безрамков?

mISHO

Същото като автопилот в колата: нито пилотира, нито е автоматичен; само ти поддържа скоростта. И тук нито е с рамка, нито е без рамка - просто границата между дисплея и периферията е много тънка, но е да я няма. ;)

Едно нещо не разбирам уш безрамков телефон, а има по 2см рамки? WTF?

"Приблизително между 400-800 лева" Да ви имам приближенията :) Какъв смисъл има да пишете статия за "достъпния" телефон, като не му знаете цената. 800 лева в никакъв случай не е достъпен телефон. Ако пък правите скрита рекламка. Напишете си го, да ви е чиста съвестта.

БРЦК

Ми като го сравниш с Галакси и новия айфон дето са по 2 бона си е направи без пари.

А ако го сравниш с vertu са си подарък .