Япония, Италия и Великобритания ще създадат боен самолет от ново поколение

Проектът ще се нарича "Глобална програма за военновъздушно сътрудничество"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

около 2050г. ще е готов...то Еурофайтъра им отне 20-25г.

То ако е за полан че е чудо . Но да не забравяме че Су57 първия му полет е преди 15 години а още има 1 летяща броика айде 2 няма двигатели за него няма и да има а се разработва вече 30 години ако не и повече . Тука 3 държави с огромни разтояние и часово време са поели тежка задача . Има си нужда дано да им се получи . Предния такъв проект еурофаита е много добър самолет

...ами как да го завършат,Сухой е евреин А и вече не е между живите,а ряснята га е праила су.....москвичи с педали...може,

Японците ще го направят МЪНИЧКО, Италианците да се губи час по час а Англичаните да се изплъзва и да излиза сух от водата....

А само да питам за един приятел, дали ще е зелен и може ли да бъде оцветен в ЛГБ+ маскировъчни цветове.

Япония, Италия и Великобритания ... в статията се спомената Ф35, Еврофайтер, Ф2 ... нито дума за Русия или руски самолети ... на картинката Миг 29. Много ми е интересно, какъв е бил замисъла зад избора на картинката.

Руската пропагандна идиотия и малоумните опорки ползвани от сганта у нас 1. Ние не нападаме Украйна, но Украйна определено трябва да спре да се защитава. 2. Специалната ни операция не е война. Икономическите санкции срещу нас са война. 3. Започнахме Специалната операция, за да не започне война. 4. В Украйна не изпращаме наборници, но някои от тях загиват там. 5. Родилният дом не е бомбардиран, но там се криеха нацистите облечени като бременни, затова го сринахме с бомби . 6. Специалната ни операция върви по план, войските не срещат съпротива. Само за 288 дни загубихме 93 000 убити 7. Всички украински самолети бяха унищожени от ракети в първия час още на летищата. Но 6 месеца по-късно Украйна "подло бомбардира" Беларус със самолетите си. 8 месеца по-късно подло бомбардира летища на ядрени бомбардировачи, които са цивилни обекти, а не като украинските жилищни блокове и инфраструктура които са военни обекти. 9. Нашите войски не се бият с цивилни, а само с нацистите - с всичките 40 милиона нацисти, водени от президента евреин. 10. Провеждаме Специалната операция в Украйна от естествено чувство: страхувахме се от украинска атака, защото те определено искат да откраднат руски ядрени оръжия и да ни откраднат това което си присвоихме от тях 11. Никой не може да влезе в НАТО без нашето одобрение, защото Русия определяме политиките на съседните държави... Едва след като получихме одобрението на съседите си създадохме Договора за колективна сигурност с тези съседни страни. 12. Русия има божественото право да има „сфера на влияние“, и никой от тази "сфера на влияние" няма право да напусне тази "сфера на влияние", защото имаме ядрени ракети, но и без тях за три дни стигаме до Берлин. 13. В Украйна няма руски войски, защото нашият президент Владимир Путин каза през 2014 г., че ако в Украйна имало руски войски те са щели за два дни да стигнат до границата на Полша и това го доказваме като само за 8 месеца сме минали цели 3 метра към селото Маринка и т.н.

КРЕМ НААААШ

заминавай в украина да биеш руснаците

що не тук да бия руслямски подлоги

Много добре ги знае ..Ама трябва да ядът нещо...

Добре написано, много вярно !

Ейййй не се стърпя бе...трябва под всяка статия да набутва Русия......да евааа.промитите Ви краварски мозъци

Я като няма 20 те профила на двата трола и още не са на работа... как изведнъж са малко опорките на Путин в коментарите :)

Шубето голям страх.Руснаците им скриха шайбата. Но самолет от джендъри .-ХА.ХА.ХА

И къде я скриха шайбата педерашките от педеРассия , в жопата си ?

Руслямските салмолети и вертолети падат като круши през късна есен 281 самолета 264 хеликоптера свалени с ръчни оръжия и то без да броим изпопадалите в самата Империя на злото самолети и тези повредени по летищата. И верно се руслямците се скриха. Вече я направят един полет пред деня я не и то стрелят далече от фронтовата линия и бягат веднага.

Тотално се усрахте. Пропаганда на ЦИПСО. Пропаганда на Давос и Зеленият копоративен фашизъм. Пропаганда на ЦРУ. Пропаганда на ЛГБТКЮ. Некви курви нон стоп ще ми казват Формулата за успешна кариера. Нон стоп правописни грешки. Нон стоп некачествени преводи с Гугъл Транслейт. Соростролове и по нощите работят на смени. Заключване на коментари. Триене на смислените, оставяне на гнусните. АЛОО КВИ ГИ ВЪРШИТЕ? Коя аудитория ще ви остане? Платените ви коментатори ли?

Путлерастската сган е много гнусна и лъжлива. И както винаги обвинява другите в томва което те самите правят. Руслямска порнография и гадост

Поредната задруга за лапане на пари, която ще приключи безславно като предишните 1-2 опита. Разходите са прекалено големи, а икономическата полза е доста съмнителна без гарантирани клиенти. То вече не само да го направиш тоя самолет, а трябва пълна интеграция с останалите системи и т.н. До момента само чичо Сам го е постигнал и то не на 100%, жълтите ковидари се опитват и до там.

Юрофайтър е супер самолет. Японците също имат Мицубиши, а британските Хариър са световноизвестни. Еърбъс показва че в Европа добре са се сработили държавите. Клиентите са минимум тези страни. Юрофайтър са направени 571 самолета и са суперсамолети.

Въпросният самолет ще е от "мултикултурно" и джендърско поколение!

Смятай какъв срам ще е значи, когато джендърските фърчила размажат анало-говенет самальотите.

ще го изпробват ли в покрайна

Докато го измислят, вероятно вече няма да има държава Украйна! А и Запада изнася за Украйна основно остаряло оръжие, което е за бракуване!

По-скоро държавата пРассия ще се е свела до област московия :)

А Фашия? Нов модел отлежал боярщник.

Росия има Су-57, самолет от седмо поколение. Толкова е недивим, че никой не що е виждал все още.

Баси, не моем да сметнем толкоа. Тутакси да се прати служебният слуга на народа по военните мющерии и да договаря да ни ги прехвърлят!!! Мое и да е вехто джепането, ама като нема друо.... И ние да си отдъхнем малко, че като забръмчат ония мити юрофайтери и там каквите са, че като всеят страх шок и ужас у враовете на народа, леле малееей! Че видат те кон боб яде ли. И че им натракаме с картечницата и тачанката секви там дронове и глупости. Ама за бес пари ей! Да се разбереме, да не земеш да ни изложиш, чоек, и па да плаштаме без ништо!

Като ги знам какви инженери са италианците и британците, тоя самолет на третия ден ще се е разбил.

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ” Фостър Дълес 1956

А ето и оригинала: Ние ще хвърлим всичкото злато на Русия, цялата сила на Русия за измамване и оглупяване на хората от свободния свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и САЩ. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "Пролетарии от всички страни съединявайте се” Йосиф Висарионович Сталин 1950 председател на Съвета на министрите на СССР.

Япония дава 1 милион долара на украинските бежанци в България ? Защо японците не си ги вземат у тях и да си ги гледат тия нагли орки ? Това правитлство и тия партии до кога ще се навеждат и надупват, а българския народ да обира негативите ? Япония да не ни е спонсор , че да и развъждаме тук някакви мелези ? Спрете тая подигравка с българския народ и България ! Американците ни пратиха партенки и оръжие, чпонците , пари , само и само да им изпълняваме прищяевките. Изгонете тия нагли орки и застъпници от страната !

Да орките трябва да се гонят и направо в лагери. На украинците трябва да се помага с всичко

АМи помагай бе...защо не си даваш мизерната заплатичка на тях...той зеления мамул ще ти даде банкова сметка в която да привеждаш...и за да не шикалкавиш направо работодателя да ти привежда заплата в Укропитеция.

А какво става с могъщото украинско контранастъпление към Днепър? Днес колко руски ракети свалиха украинските тецове и подстанции?

93080 убити орки + 380 за деня 2937 танка +2 за деня 5911 бронирани коли + 2 за деня 1925 артилерийски системи +2 за деня 395 системи за залпов огън 211 системи за ПВО 281 самолета 264 хеликоптера 4528 цистерни и автотехника +2 за деня 164 специална техника +1 за деня 592 ракети 1603 дрона +2 за деня 16 Кораби и катери

Можеше и България да се включи в разработката, но откъде толкова акъл.

И как по-точно? С осигуряване на надежден теч на информация към Русия ли?!

Не е късно, в момента в БАН е почти готова разработката на модернизиран стелт чушкопек, техниците да пекат чушки на пилота и диспечера.

Не може.Ние сме специалисти в друга област-пртавим ваксина срещу Ковид 19 ...още.

За съжаление целият руски народ е луд с малки изключения. Много малко са разумните и свестни хора. Това е истината, няма какво да ги съжаляваме. Руснаците са напълно фашизирана нация, натъпкана с пропаганда до козирката.

Тва верно ли го мислиш? Не ти ли минава през акъла, че всъщност ти си жертва на пропаганда и че фактите показват, че тук са малко разумните и свестните хора. И каква ти е дефиницията на тебе за фашизъм? Тази от комиксите на Марвел ли? Щото някой сме наясно. Корпорациите и държавата като се слеят имаш фашизъм. По дефиницията на Мусолини. Къде се случва тва бе тъпако? В ЕССР. Планова икономика, национализация, цензура, русофобия. Или русофобията ви е новият модел на мислене? Ми да слагаме отличителни знаци на Руснаците и да ги праскаме в лагери? Светкаш ли се, недоклатено краварско фашистче?

Боклуко, точно в Руслямска държава "корпорациите" и техните олигарси са слети с държавата. А това че си нямаш и понятие от фашизъм и какво е това е очевадно. Но си прави че изродите трябва да са в лагери.

Русия не само няма да бъде полюс в бъдещия свят а даже няма да е някакъв фактор за каквото и да било.

Соросшмиргела със събути гащи и разпран анус.

Раша е пунта мара.

Само така, бой по империята на злото Русия.

Какво е общото помежду им? Огромния външен дълг. Япония е номер едно в света, от големите икономики с над 250% дълг спрямо БВП. Италия е лидер в ЕС със 150%, а Великобритания достигна 110%.

Е и ? Нещо за жизненият им стандарт ?

Жизненият стандарт за повечето от тях е такъв, че ако ги уволнят от работа, или пропуснат да им платят дори една месечна заплата, те ще станат бездомни, и ще се озоват на улицата!

Ето другият боклук с промит мозък. В нито една от тези държави няма проблем с загубването на работа. Могат спокойно да не работят по година. И нито ще останат бездомни нито ще се отзоват на улицата. На улицата се озововат путлерастите в Руслямска държава, които имат общ кенеф на мегдана.

Тъпунгер това не е ВЪНШЕН дълг, а държавен дълг и за трите държави е основно към вътрешни банки. при лихви клонящи към нулата. Може би за Италия е е малко по различно. Та, тъпунгер, те си плащат лихвите без проблем. А Руслямска държава без голям държавен дълг обяви дифолт по плащанията към банките...

Новата трилионна въздушна яма за данъкоплатски долари и евро :-)

Тея са глупаци. Место да си купят ф16 от 1970

Ти къде ги видя тези F-16?

Ами където и ние, нали вече купихме едни и още искаме :)

Пожелания! След 10 години тези страни нито ще са това, което са сега, нито ще имат същите ресурси, а може и съвсем да ги няма.

Това да не ти е пРассия ?

Е днешната Германия ве павле. Пак са изкендза неподготвен като соросоид дилетант, въпреки че за соросоид си направо супер дупер мега професионалист.