Коментари - Япония изстреля товарен кораб към МКС | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

19 тона полезен товар?????! Май нещо сте се объркали! Руската изпраща около 4-5 тона полезен товар и незащото може повече! Това е максимума!!!!! А сега като се замисля как ли 6 броя космонавти разтоварват 19. Тона!!! ??? Все едно един тир с домати а можеби си имат електрокар или Феодор ще я върши тази работа ако него пратят в музея!!! Абе лъжи след лъжи и измислици да чете глупавия народ!!!

Полезен товар е и кораба, а не само товара вътре. Руската ракета Съюз е със сравнитело малка мощност и качва полезен товар под 8 тона на НЗО. А горе долу толкова са корабите Съюз и Прогрес максимално натоватоварени - около 7200 кг. Максималния товар на самите корабите съответно е около 3-3,5 тона. Протон е голямата ракета на руслямците и тя качва по 20-тина тона.

Иванчо, нещо да си чувАл за безтегловност? Да обяснявам ли как и защо де що "лети" около Земята е в безтегловност? Айде земи да прочетеш нещичко из мрежата, че е срамота да пишеш под такива статии куп глупости. ТИР с домати...

Те, американците, ако искат ще качат със своя ракета хора и на МКС, и на Луната, и на Марс... Ама не искат. Понеже са, ама ноу големи тарикати, използват руската ракета. Да им е гадно на руснаците.

Баба каза, че и дядо все така я баламосвал и че още от 2011та редовно се изстрелва до космоса на яка японска ракета с нови литиеви батерии.