Япония отложи изстрелването на новата си ракета-носител

H3 е най-голямата ракета-носител на Япония, работеща на течно гориво

Обратно в новината

Коментари - Япония отложи изстрелването на новата си ракета-носител | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе жълтите все ще намират причина да отлагат. На калпавите японци Космоса им е крив. Накрая пак цялото човечество ще опре до руските ракети. Помнете ми думите! Но Путин няма да им ги даде толкова лесно, ще има да кихат милиарди долари!

На китайските москвичи.

"Космодрум" не е ли руско наименование?

Не е! На руски е "космодром". Русизъм е "изпитание". На изпитание се подлагат одушевени предмети и това понятие има морално–психологически характер. Неодушевените предмети се подлагат на "изпитване", като във всички случаи резултатът е Булев – "Да!" – "Не!".

Ватниците не ги могат тия неща. Тукашните соросшмиргели всичките са ракетни ендженери. От тях сигурно Мъск е изкопирал двигателите на Суперхевито.

Май беше ходил в Русия да тъси от кой да гепи чертежите на Енергия. И като гледам е успял да докопа нещо. Въпроса е, дали Русия има в архивите други разработки. И няма да е учудващо хич, като гледаме, че само те и Китай имат работеща хиперзвукова ракета. Изненадата на краварите е, че си помислиха че са смазали научният комплекс на Русия. Ми не са. А относно идеята за многократна употреба на ракети, първи Руснаците го направиха с Енергия точно. Както и първи направиха изцяло автоматизиран полет на совалката Буран. Ма тогава Горбито реши, че е по-важно да има орден на Малта от това Русия да е силна.

Малоумен смешник плямпа тъпотии. Енергия е с двигатели РД-170, които са еволюирали на РД-180 и няма нищо общо с двигателите Раптор, които са на метан и са с напълно затворен цикъл. Енергия няма нищо с многократното използване на първата степен. Има проект за Енергия 2 при който щяло да има приземяване на първата степен и многократна употреба .... подобно на оригиналната концепция за напълно повторно използване на Orbiter/Booster на американската совалка. Т.е. руслямците пак са копирали, на проакт, но за кретена първи го направили. А колкото до Буран, то той се приземява от обратната посока на посока, което показва че е фалшификат, като руслямците са объркали посоките на фалшивото кацане.

Руските ракети не съществуват. Има едни съветски направени от украинци, които ползват руслямците и до днес. Нищо не могат да направят

Понеже ватниците много ги могат тея работи, за това 60 години летят на преработена немска ракета, от украинец.... Ставате за смях, като почнете да се хвалите с чуждите постижения...

Не знам за света, да ли ще опре до руските ракети, ма като гледам, руснаците нещо опряха до иранските ракети хахахахахахахахахаха

Cosmo -> гръцка дума. Drom -> гръцка дума.