17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лошо,лошо. тука е пълно с идиоти. хора не са ходили на луната, земята е плоска, а Ленин е още жив и комунизмът ще победи!!!

Бих казал, че идиотите са 1-2, но имат шизофрения и пишат под различни никове. Иначе излиза, че всички до един са неграмотни, не могат едно изречение да формулират, но разбират от физика, химия, астрофизика, астробиология, самолетостроене, ракетно дело и още куп сложни науки. Илон Мъск и всичките му ракетни инженери, както и тези на НАСА и Роскосмос ряпа да ядат пред нашите "гении"!

Хората пишат за някакъв японски ТИР, който си джътка до МКС-то, а пък вие пак я метнахте за Луната и Аполо!

Работят и не вдигат шум. Япония има единственият ТИР до МКС. Руснаците до утре ще имат само жигула-такси до МКС. Японските автопроизводители имат работещи серийни модели с всички видове гориво познати днес. Докато Мъск шуми около себе си с електромобили- прототипи, Хонда има серийни модели на собствени технологии. Хонда няма нужда от рекламни разходи за да си продава уникалните автомобили. Тойота Приус повече от 10 г е несменяем лидер сред хибридите. Хонда освен автомобили е лидер в производството на джетове и РОБОТИКАТА. Единственно финансовите и политически ограничения не позволяват Япония да е лидер и в Астронавтиката.

Дам, много се кефя като гледам НАСА-загубеняците по-долу как се зверят и пръскат пяна. Нищо не озлобява повече губещия - от простите факти. На които не може нищо да отговори - затова само врещи и обижда, сякаш човекът насреща ти е виновен, че си загубеняк. Да, пичове - нямате нищо, нито едно доказателство. :) Стискайте палци поне Мъск сега да даде поне нещо елементарно и мъничко на НАСА, след стотиците потурчени милиарди. Макар че като го гледам как лъже безумно за Марс (и други неща) - или е луд (ама друг път), или е подъл измамник.

Олигавил си се до ушите пак от врякот ей, марш обратно в клиниката.

Ей, го - и продължава... :)

"Нищо не озлобява повече губещия - от простите факти. На които не може нищо да отговори - затова само врещи и обижда, сякаш човекът насреща ти е виновен, че си загубеняк." Сега разбрах, защо наричаш всички "овце"! И защо обиждаш останалите, че са "тъпи"! :))) Продължаваш да настояваш, че си прав, че останалите грешат, но така и не даде РЕАЛНО доказателство за твърденията си! Все още чакам! Ден след ден, месец след месец, чакам за ИСТИНСКО доказателство за думите ти!

Какво доказателство очакваш бе, това е щатният трол с нулево образование извън езиковото такова. Напоследък се пъне да обува идентичност на "ентусиазиран младеж", само дето ентусиазмът е гол, без цел - т.е. очевидно фалшив. Всъщност е жена в 40-те или 50-те си години, навярно бивша учителка по български уволнена заради нестабилен нрав и прехранваща се като щатен трол. Очевидно е жена - никой мъж с толкова ниска технхическа грамотност няма такава езикова грамотност а нейната е съвсем прилична.

'стотици потурчени милиарди' -а можеше къде къде по-успешно да бъдат усвоени от путювите специалисти с криминално кагебейски произход- яхти, джетове, хеликоптери вили (все в гнилия Запад), шлюхи, пиячка и парвенюшки изцепки...мляяяяя..... Вместо това - реални пускове, ракети с многократно използване, революцията в автомобилната индустрия. Мъск е гадняр!

Хора които имат в черепната си кухина само ROM не може да очаквате някаква промяна,те са програмирани еднократно и промяна не е възможна и само ЕГН-то ще ги заличи

30 гидини лежане на лаврите от СССР, време е за пенсия!

На Рогозин му е време за пенсия инак ще го умори пустия Туитър. Най-подходящо за него ще е да стане кръчмар в някое наше комунделско село - к'ви истории само ще има да разказва..

До пича с "оставените на Луната неща" - явно това им е последната сламка на вярващите: Вижте, пичове, много е елементарно. ;) Дори наистина да има нещо оставено на Луната, то НЕ Е оставено от жив човек. Нали сте чели за разните луноходи и т н? А е имало и други такива полети, необявени. Така че последното ви "доказателство" е супер тъпо. :) Даже нагло в простотията си.

Вярвай си в каквито си искаш глупости, не пречиш ;-) Не е престъпление, да си глупак, а болест. А относно залозите, някой казвал ли ти е, че рублите не са пари? По ефтинки били от гъзпапир с лика на путин. Момче, когато се излекуваш и спечелиш някоя истинска пара, обади се да залагаме.

какво работиш и колко получаваш в РЕАЛНИЯ живот. Щото от сульо и пульо които са толкова некадърни, че нямат пари да си обършат сопола - акъл не искаме.

Пак си тотално олигавен, обсесивно-компулсивното ти разстройство те е превзело напълно и не спираш да лееш пяна. Прибирай се в клиниката поне да те поизчистят санитарите.

"Нанйси" - ти кой набор си? Май си доста след програмата Аполо? Защото тогава всеки грамотен инженер в СССР можеше да триангулира сигнала и да установи, че идва от Луната. Дори тогавашното КГБ нямаше какво да каже и само пишеха тъпи статии колко било безсмислено да се ходи до там. А после когато американците отново отидоха - даже и това престанаха да пишат. Трябваха им 20-30 години, за да забравят срама и да започнат с хибрида да облъчват малоумниците които си мислят, че ако са го прочели в пет сайта е истина. Айде... дано поне някой лев да си изкарал! То май 2020 щеше да има Руска база на Луната ама поне щеше да е най-новата. Най-ми е смешно как тролове като тебе пишеха, че кацащите ракети на Мъск и те били кинопродукция.

Досега единственото доказателство, че нещо направено от човек, е било на Луната, е луноходът. Всички останали неща са добри примери за зомбиране. И не забравяй, че само едно дете от цялата тълпа идиоти е извикало "Царят е гол!", всички останали в захлас са говорели как Аполо не знам колко пъти кацал, ставал, кацал, ставал, пък "Аполо - 13", все такива тъпни. А, да, имаше и един АМЕРИКАНСКИ филм по въпроса - Полетът на Кеприкорн-1, мноО добре прави асоциации с хипер напредналите в лъжите кравари.

И как луноходът е доказателство като никой "не го е виждал"? Пък американските артефакти не били доказателство въпреки, че всички ги виждат като насочат лачер към дадените от НАСА координати? Мега тъп си явно. Полета на Кеприкорн 1 е за полет до Марс тъпако.

Дада, Луноход-2 се вижда много добре, виждат се и следите оставени от него, напиши Lunokhod-2 tracks, има страхотни снимки на лунната повърхност и Лунохода е добре видим там, както и следите от него заснети близо 27г по късно от американска окололунна станция.Между другото, кацанията на Луните закарали Луноходите там се изучават в почти всички университети в САЩ в съответните специалности. А американски учени създали модулите на Марс, подчертават важността на данните предадени им от Русия относно опита им с Венерите и подчертават, че успеха на марсоходите се дължи в голяма степен и на руския опит.

Дончо, знам много добре всичко. Всъщност американците откриха загубения Луноход 1. Проблема е, че американците са снимали с американска, а според сганта всички снимки на Луната са дело на Холивуд и американците не могат да изстрелват ракети. Затова им дадох пример с наземни наблюдения на артефактите. Колкото до кацанията на Марс се съмнявам някакви данни от Русия за Венера да са помогнали. На Венера атмосферата е изключително плътна и забавянето на апарати е "елементарно". Дори американска сонда "кацна" на Венера без да е планирано и работи в продължение на 30-40 минути. Заради плътната атмосфера сондата толкова забавила скоростта си, че при удара във Венера е оцеляла.

Това че американците не са ходили на луната тръгна от самите американци... иначе и до днес на никой, освен на тях самите, не му пука дали са били там или не.

Тръгна от платени от Кремъл лумпени.

Не е само триангулирането. И доплеровото изместване на честотите са видели, това няма как да се фалшифицира.

А ти видял ли си го, вманиачен комплексар? Що не се гордееш с нещо постигнато от теб самия, както аз правя? Ами опираш до това да гълташ ла*ната на най-големите измамници? Дори да имаше нещо вярно в тях - пак не виждам какво те грее. Ама айде - да речем - радваме се всички, че човечеството въври напред. Обаче като е гнусна плитка смрадлива лъжа цялото Аполо - се получава обратното. Засират и обезсмислят и реалните научни постижения на останалите. Да не говорим, че направиха от сума ти овце завършени психопати като теб, от което тепърва ще страдат.

Ама вЕрно ли бил най-големият кораб? Лелей, Мъск го закъса здраво. То бЕха едни хвалби, едно дуене, една тесла със слама в космоса.... пък те японците имали кораб от 10 години, и най-голям бил... Тц, тц

На Мъск е най големият кораб връщащ товари от МКС на Земята, ама явно тъпаците трудно правите разликите?

които продължават да твърдят, че полета е измислица - потърсете в "тубата" филмчето с "809-те предмета, оставени на Луната", разбира се изписано на английски език. За съжаление и самото филмче е на английски, но какво да се прави?! Потърсете някой, който да ви го преведе. Има интересни подробности и факти и ще е още по-интересно, когато след няколко години се отиде пак до Луната, какво ще говорят скептиците този път, след като намерят там тези предмети? Може би, че Земята наистина е плоска и никой никъде не отива? Освен до ....? ха хах

Те по филмчетата нЕмат равни - от справедливите и честни каубои, изтребващи злите индианци, през героичните напъни във ВСВ, после беше рамбо - 1 ..... н-та серия, пък Чък Норис дава кръв с разпран гъз, въобще това, америкън тудей из ... дъ бест. Цигани

разсъждаваш, като човек без образование. Нямаш равен! Още едно филмче от същия "източник", но не за теб, а за тези, които са любознателни: "Why can't we see the Apollo lunar landers on the Moon from Earth ?" Също е много интересно, но не и за платените "незаинтересовани" лица! Или "нелица", а .....

Това, което знам* обаче - и неведнъж съм ви заявявал тук - е че първият човек на Луната няма как да стигне там по-рано от 2050-та година (а може би и чак другия век). Да не говорим пък за Марс. Затова често коментирам тук евтиния овчи театър, който ви пробутват вече десетки години - и ще ви карат на същите лъжи още МНОГО десетки години. И защо не? След като лъжите са напълно безплатни - и очевидно работят при овцете. На това твърдение с лекота слагам 10 000 долара (достъпна сума надявам се за средно-уважаващ себе си българин). Ако изобщо я има тази валута до решаването на облога.

10000 долара е 5 годишният ти доход от помощите, на които караш айнщайне, стига врещя. Я си погледни бръщолевенията бе, кой ще ти плати за каквото и да било като не ставаш за нищо.

Айде срещу твойте 10 000 долара залагам 100 000. Само че съм сигурен, че лкв като тебе нито има тези пари, нито ще ги платиш, когато разбереш какъв долен боклук си.

МКС е американска станция нали ?

Никак даже. Говедата само ходят там под наем.

Руските надници имат там 5 модула от които 2 не се използват за други освен за складиве. Цялата научна продукция се осъществява с американския сектор и нула в руския. Затова от 10 години руските тъпани правят модула наука ама все не става.

от двата руски модула на МКС единият е тоалетната,това са могли ватенките:)

Въпрос от по-долу: 2020-05-25 21:20:37 Мхм (нерегистриран) Аполо, готов ли си да заложиш пари на това? Че официално ще обявят мисиите Аполо за лъжа? При това преди още някой да кацне на Луната? Отговор: Ееей, разгеле. Най-накрая да се престраши някой вярващ. Да - отдавна предизвиквам за подобен облог. Но никой никога не се осмелява да приеме. Кога ще разкрият официално измамата Аполо обаче няма как да знам. Не за друго - ами зависи от наглостта и мръсотията на службите зад НАСА, а те доказано са безгранични. Имай предвид и друго: макар и наглед по-невинна от "11.09", когато лъжа с този размер се обнародва, това ще доведе до огромен срив на доверието у иначе зомбифицираните американци. Така че това ще стане вероятно чак след Гражданската война, която предстои в Америка. Дотогава просто ще поддържат на всяка цена сегашното абсурдно положение, при което всеки грамотен научно и независимо мислещ човек ЗНАЕ за Аполо измамата - а останалите живеят в нарочно отрицание. Нарича се когнитивен дисонанс, много е просто.

Човеко, освен че явно си с ограничен умствен капацитет, очевидно страдаш и от психически проблеми. Как успя под новина за японски товарен кораб до МКС да обърнеш дискусията в полемика за американското ходене до Луната?!? Убеден съм и че няма смисъл да те питам какви доказателства биха те убедили, че твоята хипотеза е грешна. И лично да те заведат на Луната и да ти наврат носа в отпечатъците в реголита, пак ще кажеш, че някой е минал вчера и ги е подготвил.

Браво на японците! И: още една сфера, в която НАСА никакви ги няма. Жалкари. Тая станция я ползват само за хотел. И отиват дотам с руско такси. Ама иначе на лъжите са големи, нали...

Руснакът става само за лакей

Е и ти само за лизане на задници , ама карай водят те човек.

Абе не знам с кое такси ходят, ама ви направиха рубличката да е по-евтина и от тоалетна хартия хахааххаах.....

Да те питам нещо "Аполо-нанайси"? Като пишеш тъпотийки, поне сам вярваш ли си? Защото ако си вярваш, ще си единствения, връзващ се на собствените си глупости.

Овце акъл не дават. Въздържай се и ти. Програмата Аполо е доказана измама. Ако не можеш да го видиш - почакай да се обяви публично. Това ще се случи много преди реалното отиване на Луната.

Аполо, готов ли си да заложиш пари на това? Че официално ще обявят мисиите Аполо за лъжа? При това преди още някой да кацне на Луната?

Ясно... Единственият идиoтo, връзващ се на глупостите на "Аполо-нанайси" е той самият. Много си зле момче, бягай да се лекуваш!